Αναζητηση εκτροφεων για θιβετιανο τεριε

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Ειμαι καινουριο μελος κ βρισκομαι σε απογνωση!!!!Ειχα παντα το ονειρο να αποκτησω σκυλακι!το θεμα ειναι οτι εψαξα παρα πολυ για την καταλληλη ρατσα που θα ταιριαζει απολυτα στον τροπο ζωης(μενω σε διαμερισμα) αλλα δυστυχως αυτη η ρατσα με εχει δυσκολεψει τρομερα πολυ!!!αν υπαρχει εστω κ μια πληροφορια που μπορειτε να μου δωσετε για την ευρεση εκτροφειου θιβετιανου τεριε θα ημουν πραγματικα υποχρεη!!!η τιμη δεν με ενδιαφερει πραγματικα αν βρεθει το καταλληλο ζωακι υγιες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Απ'ότι γνωρίζω δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα.
Τον άλλο μήνα όμως, στην έκθεση του ΚΟΕ, όλο και κάποιον θα βρεις, που θα μπορεί να σε κατατοπίσει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Διόρθωση:

Εμαθα ότι τελικά υπάρχει εκτροφέας.
Επικοινώνησε με τον ΚΟΕ [www.koe.gr] να επιβεβαιώσουν και να σου πουν τα στοιχεία του :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Ενδιαφέρεσαι για εκτροφεία εξωτερικού; Για Βέλγιο και Ολλανδία μπορώ να βοηθήσω.

Αν μπορείς να κάνεις ταξιδάκι έχει 16/09 στο Βέλγιο ειδική έκθεση Speciale Tibetan Terrier

ή το Euro Dog Show - Bucarest το πρώτο σκ Οκτωβρίου

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Καλως σας βρηκα!
αχ αυτη η ρατσα πολυ με εχει παιδεψει !!!!!οκ σ ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια,θα περιμενω οσο χρειαστει,γιατι ειναι ονειρο ζωης....

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Η αληθεια ειναι οτι για εξωτερικο θα κοιτουσα αν δεν υπηρχε αλλη λυση τωρα ειδικα εχω εξεταστικη...κ ειναι κ ενα επιπλεον εξοδο αλλα αν δεν βρω στην ελλαδα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα...οι τιμες ειναι οπως ατην ελλαδα η ειναι πιο ακριβα εκει;

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθες!!!
Επικοινώνησε και με τον κύριο που μιλάει αν θες!!Αναγράφεται το mail του!!!
[video]http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=34&id=1407[/video]

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Σ ευχαριστω πολυ την εχω δει πανω απο δεκα φορες την εκπομπη κ απο εκει εμαθα κ την ρατσα....εστειλα mail κ δεν μου απαντησε ποτε καθως θεωρησε οτι ημουν ακαταλληλη επειδη παρεθεσα κ τον παραμικρο προβληματισμο μου (πχ αν γαυγιζει πολυ σαν ρατσα γιατι ζω μονη σε διαμερισμα)στο μνμ κ μου ειπε ο ιδιος καταμουτρα τον λογο οταν τον πηρα τηλεφωνο δεν μπυ φανηκε επαγγελματιας ουτε ευγενικος ενταξει μπορει να μου εδινε ενα κουταβακι αλλα θα το πληρωνα ελεος κ πληρω νομιζω τις προυποθεσεις κ με το παραπανω κ ειμαι πολυ σκληρη με τον εαυτο μου καθοτι γνωριζω οτι ειναι μεγαλη ευθυνη γι αυτο δεν εχω παρει μεχρι τωρα ενω τ αγαπαω τοσο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Angie, σε παρακαλώ πολύ, μην αρχίσεις να μας παραθέτεις τις "εντυπώσεις" σου, από την συνομηλία σου με τον εκτροφέα. Το πως σου φάνηκε εσένα και το τι γεύση σου άφησε, είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση ούτε να αποδειχθεί, ούτε να γίνει αντικείμενο συζήτησης εδώ.

Με την ίδια ευκολία, μπορώ κι εγώ να σου πω, ότι για να αποφάσισε να μην σου δώσει σκύλο [για εμένα, είναι προς τιμήν του κάθε σωστού εκτροφέα], σημαίνει ότι δεν πληρούσες τις δικές του προδιαγραφές, ασχέτως του τι νομίζεις εσύ για τον εαυτό σου [που να δεις, πόσα νομίζω εγώ, για μένα...], κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Τι θα πει:"...θα το πλήρωνα έλεος..."; Τι πήγες να του ζητήσεις; Ποδήλατο; Ποιός σου είπε ότι το χρήμα, είναι ο καταλύτης για κάθε επιθυμία;

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Με συγχωρειτε ρε παιδια δεν ειχα τετοια προθεση εννοειται οτι ειναι δικια μου υποκειμενικη γνωμη κ δεν θελω να αποτρεψω σε κανεναν να δοκιμασει απλα απαντησα στο ατομο που μπηκε στον κοπο να απαντησει σε μενα γιατι οντως υπαρχει αυτη η επιλογη κ δεν μου ειπε οτι δεν πληρω τις προυποθεσεις δεν ηθελε καν να μου μιλησει...λοιπον τελος παντων επειδη ειμαι φιλοζωη κ δεν ειχα ποτε κατοικιο ( μονο ταιζα τα αδεσποτα της γειτονιας κ καμια φορα τα κουρευαμε κιολας)στην αρχη ημουν πολυ ανασφαλης γι αυτο τον
ρωτουσα στο mail την παραμικρη λεπτομερεια απο υπευθυνοτητα μπορει κ να τον κουρασα τον ανθρωπο απλα ειχα ενθουσιαστει πολυ με την εκπομπη κ ηθελα να του ρωτησω πολλα,τωρα εχω ερθει σε επαφη με παρα πολλους γνωστους κ φιλους με κατοικιδια κ μου λενε οτι οι προβληματισμοι μου ειναι αστειοι τυπου οτι λειπω πεντε ωρες απο το σπιτι ειναι πολυ για ενα σκυλι;ειχα τρομερες ανασφαλειες γιατι δο φανταζομαι λιγο σαν μωρο κ εχω διογκωση στο μυαλο μου την ευθυνη με καθυσηχασαν οι αλλοι κ οχι ο αρμοδιος που θα επρεπε... Για το χρημα μιλησα εννοειται γιατι και αυτος ειναι κατα καποιο τροπο εμπορος κ πρεπει να ειναι προσεκτικος με τους τροπους του αλλα κ σε ποιν το δινει εννοειται απλα δεν μπηκε στην διαδικασια.. Κ εγω ειμαι φοιτητρια κ δουλευω για να παρω ομως ενα καλο κατοιδιο θα εδινα χρηματα ολης της προηγουμενης χρονιας κ δεν με νοιαζει κ στο εξωτερικο να χρειαστει να παω κ για τα πρωτα εξοδα που μου εχουν πει...το σκεφτομαι ενα χρονο τωρα...το μονο που ειπα οτι θα επρεπε να μου δωσει την ευκαιρια να του μιλησω. Μπορει να τον πετυχα στη μερα που δεν ηταν καλα ο ανθρωπος δεν λεωαπλακ εγω στεναχωρεθηκα πολυ γιατι ειναι ο μοναδικος που βρηκα μεχρι τωρα...δεν ξερω ρε παιδια τα κυκλωματα απλα νομιζα οτι ο εκτροφεας θα επρεπε να διαφωτησει σε καποια πραγματα κ μετα να προχωρησουμε στο επομενο κομματι,θα εδειχνα οτι δεν ειμαι υπευθυνη αν ελεγα τιμη τελος. ......

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Ουτε θελω να θιξω κανεναν ουτε τπτ νομιζω κ εγω ως πρωταρα δεν το χειριστηκα καλα πχ του ειπα οτι χριστουγεννα πασχα πηγαινω στο πατρικο μου κ η μαμα μου ειχε τρελα με την καθαριοτητα αν μπορει το σκυλι να κοιμαται στην αυλη γιατι εχουμε μονοκατοικια με αυλη αλλα κ αυτο δεν αποτελει τεραστιο προβλημα γιατι η μαμα μου εκτος οτι τα αγαπαει το ζωα θα το λυποταν αν ηθελε κ αυτο να κοιμηθει μεσα....κ επειδη ρωτησα αυτο στο mail μου ειπε οταν τον πηρα τηλ οτι αν εχω προβλημα με γονεις να μη το παρω.μα ξεκαθαρησα οτι μενω μονη μου κ το εχω συζητηση κ με τη μητερα μου τι αλλο να πω.....το καταλαβαινω οτι δεν μπορει κ αυτος να υπερασπιση τον εαυτο του κ δεν θα το ανεφερα καν αν δεν μου τον ο προτειναν σαν λυση απο εκεινη την εκπομπη εμαθα τη ρατσα κ πιστεψτε με ηθελα παρα πολυ να το παρω απο εκει...απογοητευτηκα γι αυτο μιλησα ετσι κ παλι δεν ηθελα να κατηγορησω κανεναν κ να πω ψεματα δεν ειχα προθεση....σε καμια περιπτωση ...

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας πραγματικα,πως ειναι η διαδικασια για εξωτερικο;στελνω mail κανονιζονται τα απαραιτητα,προυποθεσεις προκαταβολες κτλ κ πηγαινω το παιρνω απο εκει;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Οι πρώτες επαφές γίνονται με mail. Από εκεί και πέρα αν σε εμπιστευτεί και τον εμπιστευτείς μπαίνεις στη λίστα. Άλλοι ζητάνε προκαταβολή, άλλοι όχι. Οι περισσότεροι δεν στέλνουν σκύλο σε αγνώστους και καλά κάνουν. Αλλά και από τη δικιά σου πλευρά είναι καλύτερα να πας να το πάρεις και να δεις από κοντά αν σου ταιριάζει. Προσωπικά θα πήγαινα να τον γνωρίσω πριν το κλείσω.

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Ναι σιγουρα κ εγω δεν θα ηθελα με τπτ να μου ερθει πακετο χωρις να το δω να ερθω σε μια πρωτη επαφη τουλαχιστονκ με το σκυλακι κ με τους ιδιοκτητες...με τις διευθυνσεις που μου δωσατε παντως βρηκα κ ενα στην ιταλια που η αληθεια ειναι οτι ειναι κ πιο κοντα κ εχει ακριβως τον χρωματισμο που επιθυμω σε ολλα κουταβακια ασπρα κ καφε πανεμορφα!!!!θα επικοινωνησω απο βδομαδα μαζι τους,μαλλον θα χρεαστει κανεναν χρονο υπομονη για το συγκεκριμενο που θελω αλλα χαλαλι!!
::QANDA LHI'S TIBETAN TERRIER:::

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Καλό φαίνεται. Κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να περιμένεις. Μπορείς να προγραμματίσεις και κανένα ταξιδάκι να πας να τους γνωρίσεις και να δεις τα σκυλιά τους.

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Αυτο σκεφτηκα κ εγω!στο μεταξυ κοιταω κ για γερμανια γιατι βρηκα ενα καλο,γιατι θα παει κ η αδερφη ειδικοτητα εκει κ θα εχουμε μια ακρη για οτι χρειαστει....πω με εχετε βοηθησει πολυ ειλικρινα τοσο καιρο εψαχνα κ εβλεπα σκορπια siteτωρα μπαινουν ολα σε μοα σειρα!ευχαριστω πολυ Alexia

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Angie, το εκτροφείο στην Ιταλία δεν είναι στη λίστα των εκτροφέων. Είναι το δεύτερο που αναφέρεται και δεν είναι μέσα στη λίστα, η οποία ανανεώθηκε στις 30/08/12.
Στείλε αν θέλεις ένα mail στην ιταλική κυνολογική αρχή (ENCI - [email protected]) και ρώτησέ τους συγκεκριμένα και για το εν λόγω εκτροφείο και αν υπάρχει στην Ιταλία κάποιο αναγνωρισμένο.

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Οκ θα το κανω,τι διαφορα εχουν τα επισημα εκτροφεια αν τα αφεντικα κανουν ολες τς απαραιτητες κινησεις;δεν γνωριζω καθολου απο αυτα η αληθεια,ευχαριστω πολυ παντως για την ενημερωση veronicaπου μου ανοιγετε τα ματια γιατι ειμαι ασχετη,θα εκτελεσω τις κινησεις που μου επιδειξατε αμεσως,