Αναζήτηση εκπαιδευτή

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
1.
ο καλυτερος εκπαιδευτης για τον σκυλο σου,το λεω παντα ειστε εσεις η ιδιοι,ξεκηνατε παντα με μικρα βηματα,λιγες ασκησεις μικρης διαρκειας,αποτρεποντας το σκυλο να κανει λαθη,να γινετε καθε μερα,με υπομονη επυβραβευοντας μονο της καλες πραξεις.
2.
δυο οι τροποι εκπαιδευσης..... η ειστε παρων στην εκπαιδευση του,και μετα τον περνετε σπιτι (το μειονεκτιμα εδω ειναι οτι δουλευετε ο σκυλος λιγο,σαν χρονος,και στο σπιτι τον χαλατε ,με αποτελεσμα ενα βημα εμπρος-δυο πισω).
η τον φυλοξενη ο εκπαιδευτης στον χωρο του με αποτελεσμα να δουλευεται ο σκυλος πολες φορες την ημερα(ετσι φυσικα τα μαθαινει πολυ γρηγορα αλλα ειναι μακρια σας,(αποτελεσμα εχει η δευτερη εκδοχη)............κακο δεν ειναι να αφησεις τον σκυλο για εκπαιδευση(εφ'οσον ξερουμε για τον εκπαιδευτη οτι δεν κακομεταχειριζεται τον σκυλο,και αυτο φενετε,,,,,να'στε σιγουρη),κακο ειναι ναχεις αγνεια και να το τιρανας μια ζωη,,,,,,αυτο ειναι κακο......
ερωτηση: αυτα τα δυο πως συνδυαζονται?

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
συμφωνω,οταν ομως δεν εχεις εικονα του εκπαιδευτη ομως τι γινετε?
να εχεις αυτο λεμε, δειγμα δουλειας του.,αυτο ειναι που μετραει,ενα χαρουμενο σκυλι να εκτελη αψογα εντολες (αυτο ειναι που μας ενδιαφερει!!!!) οχι εγκαταστασης-δυπλωματα,κ.λ.π.(βεβαια αν υπαρχουν και αυτα ακομα καλυτερα) αλλα το δεγμα ειναι το παν.

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έχω να δω κάποια σχολή στην Κόρινθο το πρωί , μετά θα περάσω από το Μ.Πεύκο, θα ανέβω Αυλώνα και το απόγευμα θα δω 3 εκπαιδευτές που κάνουν κατ οίκον στο Χαλάνδρι. Θα σας έχω νέα..

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
AdriannaM, κάνε υπερβολικά πολλές ερωτήσεις στον υποψήφιο εκπαιδευτή, κάνε και εκνευριστικά γελοίες.....αποφάσισε να εμπιστευτείς το σκύλο σου σε όποιον σου απαντήσει με συνέπεια, όχι να μασάει τα λόγια του και με υπομονή. Αυτό θα σημαίνει ότι κάνει κέφι τη δουλειά του και όχι μόνο το χρήμα σου. Αν δε, σου λέει και κάτι παραπάνω ακόμη καλύτερα...

Κυρίως μη βιαστείς....

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Έχω τόσο πολλά να σας πω.. Συνολικά είδα και μίλησα με 4 σχολές εκπαίδευσης και 4 εκπαιδευτές που κάνουν κατ΄οίκον.
Η μέρα μου ξεκίνησε τελικά από την Κόρινθο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οι άνθρωποι ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί μαζί και ανέχτηκαν τις ερωτήσεις μου όσο προκλητικές και αν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε λίγο που περίμενα να τελειώσουν την δουλειά τους αρκετά (περίπου 35΄) παρόλο που είχαμε κλεισμένο ραντεβού. Βγήκε όμως σε καλό γιατί είδα τον μεν ένα να κάνει μάθημα με σκύλο που είχαν αφήσει για εκπαίδευση στη σχολή και ο σκύλος ( ένα ημίαιμο 9 μηνών) νόμιζες ότι είναι δικό του έτσι όπως τον κοίταζε και όπως παίζανε, ενώ ο άλλος έκανε μάθημα( παράδοσης όπως μου εξήγησαν μετά) μαζί με τον πελάτη του, δουλεύοντας και μέσα στη σχολή και έξω στο δρόμο και η σκυλίτσα ήταν απόλυτα υπάκουη αλλά απερίγραπτα γλυκιά και χαρουμενη. Η καθυστέρησή τους μου έδωσε το χρόνο εκτός από το να δώ, να μιλήσω και με ένα ζευγάρι που είχε έρθει να δει το σκύλο του απροειδοποίητα .(αυτό κρατήστε το γιατί ακολουθούν εκπλήξεις). Μου ανέλυσαν τον χαρακτήρα του Αρκο και του Μαξάκου ξεχωριστά, μου εξήγησαν τον τρόπο και την μέθοδο της εκπαίδευσης που ακολουθούν και με εξέπληξε ο τρόπος που πλησίασαν όχι τόσο τον μικρό μου όσο τον Μαξάκο (θα σας φανεί χαζό αλλά η λέξη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "σεβασμός"). Είδαν ότι είμαι αρκετά επιφυλακτική, και μου έδωσαν την δυνατότητα να επισκεφτώ όποτε θέλω τη σχολή τους να κάτσω όσο θέλω και να παρακολουθήσω μαθήματα και να μιλήσω εν λευκώ με όποιο πελάτη θα βρω εκεί. Ακόμα με ενημέρωσαν ότι κάνουν και μαθήματα στην Αθήνα κατ΄οίκον αν αποφασίσω να μην αφήσω τα σκυλιά μου εκεί. Μετά ήρθαν οι βόμβες!!! Έχουν λέει νόμιμη σχολή και μου έδειξαν και την άδεια για τις εγκαταστάσεις τις οποίες και επισκέφτηκα χωρίς καμία αντίρρηση από την πλευρά τους. Απόρησα....Γιατί μου το τόνισαν αυτό? δηλαδή μπορεί μία σχολή να μην είναι νόμιμη? Από ότι κατάλαβα στο τέλος της ημέρας μπορεί και παραμπορεί.Οικονομικά, μου ζήτησαν 800 ευρώ σαν κουτάβι για τον Αρκο και για τον Μαξάκο από 1,000 ευρώ λόγω ηλικίας και χαρακτήρα 650 ευρώ σαν επιβράβευση επειδη τον έσωσα από τον δρόμο. Απόφαση δεν πήρα . Θα εκμεταλευτώ την πρότασή τους να τους ξαναδώ.
Συνεχίζω στον δεύτερο.

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Η δεύτερη στάση μου ήταν στο Μ.Πεύκο όρια με Μέγαρα. Εδώ τα πράγματα δεν ήταν καλά. Με είδε κοπέλλα και μάλλον με θεώρησε εύκολο θύμα. Μου μίλησε αμέσως στον ενικό και άρχισε να μου περιγράφει πόσο καλός είναι στην δουλειά του. Στα σκυλιά μου έδωσε ιδιαίτερη σημασία για 5 δευτερόλεπτα.... Όπως και στους προηγούμενους του είπα έντιμα ότι κάνω έρευνα με σκοπό να επιλέξω. Η συζήτηση αντί να κυλίσει σε θέματα εκπαίδευσης , μεθόδου και συμπεριφοράς συνεχίστηκε σε κλίμα λάσπης και κατηγοριών γιά άλλους εκπαιδευτές από τον άμεμπτο Κο...
Τον διέκοψα ευγενικά ρωτόντας τον αν μπορώ να επισκέπτομαι τα σκυλιά μου όποτε θέλω και μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην τα δω τις πρώτες 15 ημέρες. Όταν το ρώτησα γιατί , μου απάντησε ότι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτός θα είναι το αφεντικό για εκείνα και η επίσκεψή μου θα τους κάνει κακό " σαν να πηγαίνει το παληκάρι φαντάρος" μου είπε. Όταν τον ρώτησα αν έχει άδεια γέλασε και μου απάντησε " γιατί και ποιός έχει?" Απόδειξη πάντως θα μου έδινε. Πρίν φύγω τρέχοντας αφού μου αρνήθηκε να επισκεφτώ τους χώρους που έχει τα σκυλιά τον ρώτησα για το κόστος. Στην αρχή μου είπε ότι αφήνοντας τα μικρά μου εκεί θα μου κοστίσει 450 ευρώ το καθένα συν ΦΠΑ αλλά θα τα έχει μαζί στον ίδιο χώρο. Απορίφθηκε χωρίς άλλη σκέψη. Και προχωράω στον επόμενο

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Η επόμενη στάση Μενίδι. Τι να πεί κανείς για εκεί!!!!!! Ο εκπαιδευτής ευγενικός και γλοιώδης προσπάθησε να μου δείξει ότι έχει το πάνω χέρι στην επικοινωνία μας. Όταν τον ρώτησα για τις εγκαταστάσεις του δεν με άφησε να δώ τίποτα και άρχισε να γίνεται επιθετικός και μάλλον προσβλητικός. Η συνάντησή μας σε 20΄ είχε τελειώσει. Η επόμενη στάση στη Φιλοθέη-Ψυχικό . Ο τύπος κάτι είναι αλλά όχι εκπαιδευτής. Τα μαθήματα γίνονται και στο χώρο του ο Θεός να τον κάνει, ιδιαίτερα ευγενικός αλλά λίγος με μεγάλο ΕΓΩ. Μου δήλωσε δε, ότι ο Μαξάκος μου δεν μπορεί να εκπαιδευτεί με την λογική ότι του αγρίεψε ( ο Μαξάκος σίγουρα δεν έφταιγε. Αυτός για να του κάνει τον καλό έπεσε επάνω του. Στους άλλους γιατί δεν έκανε τίποτα?) Σε 25 ΄ είχα φύγει και από εκεί. Από σχολές τέλος για σήμερα. Η Αυλώνα αναβάλλεται για αύριο γιατί η ώρα είχε ήδη περάσει και είχα κλεισμένα ραντεβού στο σπίτι. ...................Και συνεχίζω..

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Από τους 4 εκπαιδευτές που είδα οι δύο πρώτοι είναι ζευγάρι. Πολύ ευγενικά παιδιά, λίγο φοβήθηκαν τον Μαξάκο, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν θετική. Είδαν τον Άρκο και μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα γερμανικά που έχουν δει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα και θα εκπαιδευτεί εύκολα σε υπακοή με ένα μάθημα την εβδομάδα σε 9 εβδομάδες , για τον δε Μαξάκο ότι είναι πιό δύσκολος και θα μας πάρει 11 εβδομάδες με 1 μάθημα την εβδομάδα. Το κόστος μου είπαν ότι είναι 700 ευρώ για τον Αρκο και 850 για τον Μαξάκο . Απόδειξη δεν μπορούν να μου δώσουν.. Τους ρώτησα γιατί μόνο ένα μάθημα την εβδομάδα και μου απάντησαν ότι αυτό είναι αρκετό για να μου δείχνουν πως πρέπει να δουλεύω με τα σκυλιά μου. Δηλαδή θέλουν 1550 ευρώ χωρίς απόδειξη, για να εκπαιδεύσω εγώ και τα δυό τους. Ευγενικά τους είπα ότι πιό φτηνά μου έρχεται να αγοράσω βίντεο εκπαίδευσης. Ρε πάνε καλά???????????? και συνεχίζω.........

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Ο επόμενος ήρθε σχεδόν την ώρα που έφυγαν τα παιδιά. Πολύ "σκληρό αγόρι" στρατιωτικός στην Πολεμική Αεροπορία μου είπε. Με την συζήτηση μου εξήγησε ότι είναι συνοδός σκύλων με εμπειρία σε δύσκολα σκυλιά, και έχει τον τρόπο του να τα δαμάζει. Αυτό που με ξενέρωσε ήταν ότι πρέπει λέει να υποτάξει τον Μαξάκο , αλλά και ότι τα σκυλιά μου με βλέπουν σαν κοπέλα και δεν μου δείχνουν κανένα σεβασμό. Προθυμοποιήθηκε να κάνουμε όσα μαθήματα απαιτηθούν , παραπάνω οικείος από όσο έπρεπε μέχρι που ήρθε ο φίλος μου στο σπίτι και μαζεύτηκε. Μας είπε λοιπόν ένα τρόπο - μέθοδο για να μάθω τον Μαξάκο να μην προηγείται στην πόρτα όταν είναι να βγούμε βόλτα. "Την στιγμή που με προσπερνάει , τραβάς την πόρτα προς το μέρος του δυνατά" και αν χτυπήσει? " θα πονέσει ίσως λίγο αλλά δεν θα πάθει και τίποτα. Αυτή η εμπειρία θα του μείνει στο μυαλό του για πάντα". ................χωρίς σχόλια.................... και συνεχίζω στην τελευταία..

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Η κοπέλα που ήρθε σπίτι είδε τα σκυλιά μου,τα χάιδεψε και μου είπε ότι ο δικός της τρόπος εκπαίδευσης έχει την λογική της εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη.Θα μου δείχνει τι πρέπει να κάνω και στο επόμενο ραντεβού θα ελέγχει αν τα έχω κάνει σωστά. Το πακέτο και για τα δύο σκυλιά είναι 100ευρώ για κάθε μάθημα. Θα χρειαστούν 12 μαθήματα που η συχνότητα τους θα εξαρτάται από την πρόοδο μου. Δηλαδή θέλει να την πληρώνω όπως της είπα για να εκπαιδεύσω μόνη μου τα σκυλιά μου χωρίς εκείνη να τα ακουμπήσει... Την ρώτησα αν δεν τα κάνω καλά? Αν χρειαστούν παραπάνω μαθήματα? " Όσο αντέχει η τσέπη σου εγώ θα σας βλέπω" μου απάντησε γελώντας.............. για απόδειξη όμως ούτε λόγος...
Σήμερα έμαθα πολλά και απέκτησα εμπειρίες. Μακράν για σήμερα οι εκπαιδευτές στην Κόρινθο μου έκαναν την καλύτερη εντύπωση και μου έδωσαν την εικόνα ανθρώπων που μπορείς να τους εμπιστευτείς. Τις επόμενες μέρες θα δω κάποιους που μου σύστησαν και θα αποφασίσω.......
Αυτά, τα πα και ηρέμησα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97