Αναζήτηση εκπαιδευτή

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Είμαι αρκετά προβληματισμένη με την επιλογή του κατάλληλου ανθρώπου που θα εκπαιδεύσει τα σκυλιά μου.Ακούω πολλά και δεν μπορώ να εστιάσω. Οικονομικά δεν αντέχω να προχωρήσω άμεσα στην εκπαίδευση του Μαξάκου και του Άρκο ταυτόχρονα.
Θα ήθελα να μου συστήσετε κάποιους επαγγελματίες στην Αθήνα ή και στην Κόρινθο , που θα μπορούσα να επισκεφτώ , να συζητήσω , να αξιολογήσω και να συνεργαστώ για την εκπαίδευση του Μαξάκου στην αρχή και του Άρκο λίγο αργότερα.:confused:

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Γειά σας και πάλι. Από ότι καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο μα μου συστήσετε κάποιους εκπαιδευτές. Έλαβα κάποια PM και θα συζητήσω και μαζί τους.
Ψάχνω αρκετά και μόνη μου από φίλους, facebook, internet κλπ. Βρήκα κάποιον στην Αθήνα βόρεια και μου πρότεινε αν θέλω να αφήσω τον Μαξάκο εκεί. Έχοντας διαβάσει λίγο πολύ αυτά που άλλα μέλη λένε, του εξήγησα ότι φοβάμαι μήπως ο σκύλος δεν περάσει καλά ή ότι θα με ακούει μετά μόνο εκεί. Κάποιος άλλος στο Μενίδι μου είπε να τον αφήσω εκεί ή να τον πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα. Άλλη, έρχεται σπίτι μου και με ένα μάθημα την εβδομάδα σε 8 εβδομάδες τελειώνει την εκπαίδευση. Και άλλα πολλά. Ειμαι πολύ μπερδεμένη ...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Κοιτα εγω δεν θα τον αφηνα τον σκυλο μου εκει! Και ας ηταν ο Θεος ο ιδιος.ο σκυλος μου ειναι φιλος μου και μενει μαζι μου, στην τελικη αφου εισαι αθηνα εχεις την επιλογη να διαλεξεις!

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
θα πάρω τηλέφωνο και αυτόν που μου λές.Αύριο θα δω και αυτόν τον εκπαιδευτή στο Μενίδι. Καμμιά ιδέα?

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Μόλις το διάβασα και είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό. Θέλω να ρωτήσω εσένα ή κάποιο που να μπορεί να μου απαντήσει.
1.Αν δεν έχει εγκαταστάσεις πειράζει?
2.Όσοι δεν ασχολούνται με κυναθλητισμό δεν είναι ικανοί?
3.Το πρωί μίλησα με κάποιο εκπαιδευτή και μου είπε ότι ανήκει στο σωματείο ή οργάνωση των επαγγελματιών εκπαιδευτών (δεν θυμάμαι καλά 4.τον τίτλο) και μου είπε μεταξύ άλλων ότι παλιότερα το επάγγελμα δεν υπήρχε αναγνωρισμένο αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.
5.Τα ομαδικά μαθήματα είναι απαραίτητα? Με κάποια εκπαιδεύτρια που μίλησα (μεγάλο όνομα λένε) δεν κάνει ομαδικά

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
στα ομαδικα κανεις και κοινωνικοποιηση.οι εγκαταστασεις με τα κυναθληματα πανε λιγο πακετο μαζι!Σιγουρα εξαρτατε απο το τι θες να του μαθεις και το πως

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
αν θελετε να πω και εγω την γνωμη μου......................1. τι σκυλο εχουμε?........2.τι εκπαιδευση θελουμε ?...........3.αν θα τον αφησετε καπου? η μαθηματα κ'τοικων?..................και εφ'οσον μας αρεση η εργασια του,παντα με δειγμα δουλειας του,....... περνουμε την πιο σωστη αποφαση για μας,αλλα παντα με δειγμα δουλειας του,παντα......διοτι απο το δειγμα του θα καταλαβεις πολα,αυτα τα λιγα..............

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
ο καλυτερος εκπαιδευτης για τον σκυλο σου,το λεω παντα ειστε εσεις η ιδιοι,ξεκηνατε παντα με μικρα βηματα,λιγες ασκησεις μικρης διαρκειας,αποτρεποντας το σκυλο να κανει λαθη,να γινετε καθε μερα,με υπομονη επυβραβευοντας μονο της καλες πραξεις.
τωρα εχεις δυο επιλογες........η θα μαθεις το σκυλο υπακοη.......η....θα τον μαθεις νεο τροπο ταίζματος (οι περισωτεροι κανουν εδω το λαθος και νομηζουν οτι ειναι εκπαιδευτες).........σας ευχομαι καλη επυτιχια!!!!!!!

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
+ προφανως η Αντριαννα προτιμαει τα κατ'οικων μαθηματα
Ζητάω συγνώμη αν έδωσα λάθος εικόνα. Δεν προτιμάω τίποτα. Ακούω πράγματα και τα συζητάω μαζί σας που έχετε πιό ολοκληρωμένη εικόνα.
:confused:

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Κοιτα εγω δεν θα τον αφηνα τον σκυλο μου εκει! Και ας ηταν ο Θεος ο ιδιος.ο σκυλος μου ειναι φιλος μου και μενει μαζι μου, στην τελικη αφου εισαι αθηνα εχεις την επιλογη να διαλεξεις!
δυο οι τροποι εκπαιδευσης..... η ειστε παρων στην εκπαιδευση του,και μετα τον περνετε σπιτι (το μειονεκτιμα εδω ειναι οτι δουλευετε ο σκυλος λιγο,σαν χρονος,και στο σπιτι τον χαλατε ,με αποτελεσμα ενα βημα εμπρος-δυο πισω).
η τον φυλοξενη ο εκπαιδευτης στον χωρο του με αποτελεσμα να δουλευεται ο σκυλος πολες φορες την ημερα(ετσι φυσικα τα μαθαινει πολυ γρηγορα αλλα ειναι μακρια σας,(αποτελεσμα εχει η δευτερη εκδοχη)............κακο δεν ειναι να αφησεις τον σκυλο για εκπαιδευση(εφ'οσον ξερουμε για τον εκπαιδευτη οτι δεν κακομεταχειριζεται τον σκυλο,και αυτο φενετε,,,,,να'στε σιγουρη),κακο ειναι ναχεις αγνεια και να το τιρανας μια ζωη,,,,,,αυτο ειναι κακο......

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
κακο δεν ειναι να αφησεις τον σκυλο για εκπαιδευση(εφ'οσον ξερουμε για τον εκπαιδευτη οτι δεν κακομεταχειριζεται τον σκυλο,και αυτο φενετε,,,,,να'στε σιγουρη),κακο ειναι ναχεις αγνεια και να το τιρανας μια ζωη,,,,,,αυτο ειναι κακο......
συμφωνω,οταν ομως δεν εχεις εικονα του εκπαιδευτη ομως τι γινετε?

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Αναρωτιέμαι.... Μήπως γίνομαι γραφική που το ψάχνω τόσο πολύ? Ελπίζω να μην με κοροιδεύετε από μέσα σας..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97