Αναζήτησει Συμφορουμητων για δημιουργία sub forum

Status
Κλειδωμένο θέμα

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Πιοι από τα μέλη που αγαπούν της Ελληνικές Φυλές έχουν όρεξει να ανοιξουμε ένα subforum ?? Προκείμενου να εμπλουτίσουμε και εμείς και οι υπόλοιποι τις γνώσεις μας στις ντόπιες Φυλές . Επίσεις θα είναι και ένα μέρος να συζητάμε δήμοσια χώρις παρεμβόλες και off topic .

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αυτα γιατι δεν απαντας στο ΠΜ μου.
Αν εννοεις Οφ τοπικ,την ενημερωση η και αντιθετη γνωμη για το απο που βασταει η σκουφια του καθε ελληνικου σκυλου,η ποιες ρατσες εχουν ελληνικες ριζες,η το οτι δεν γνωριζεις ισως οτι σημερα ζουνε 5000 με 20000 σαρακατσανοι στην βουλγαρια,σκοπια,αστο καλυτερα.
Απαντησε στο ΠΜ σε παρακαλω,που εγραα εγω οτι οι σαρακατσανοι δεν ειναι ελληνες?με αποτελεσμα να βγαλεις εσυ ο ιδιος το θεμα οφ τοπικ,ανακατευοντας την μικρα ασια.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αυτα ειναι! μολις πηραμε μια πρωτη γευση για το τι προκειται να επακολουθησει , εαν με το καλο (να πουλιεται και κανενα ποπ κορνακι) δημιουργηθει το sub:D:p:paja1:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τωρα θα νευριασουν πολλοι,αλλα εγω θα την πω την αληθεια μου...

και το sub των Ροτβαιλερ εχει μεσα στις ταξεις του πραγματικα γνωστες της φυλης και καλους εκτροφεις και ιδιωτες,αλλα κατα καιρους το Ποπ-Κορν πηγε συννεφο...!:rolleyes::)

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Αυτα γιατι δεν απαντας στο ΠΜ μου.
Αν εννοεις Οφ τοπικ,την ενημερωση η και αντιθετη γνωμη για το απο που βασταει η σκουφια του καθε ελληνικου σκυλου,η ποιες ρατσες εχουν ελληνικες ριζες,η το οτι δεν γνωριζεις ισως οτι σημερα ζουνε 5000 με 20000 σαρακατσανοι στην βουλγαρια,σκοπια,αστο καλυτερα.
Απαντησε στο ΠΜ σε παρακαλω,που εγραα εγω οτι οι σαρακατσανοι δεν ειναι ελληνες?με αποτελεσμα να βγαλεις εσυ ο ιδιος το θεμα οφ τοπικ,ανακατευοντας την μικρα ασια.

εγω δεν ξερω καν τι ειναι οι σαρακατσανοι γινεται να ανοιξουμε ενα sub και να τα παρουμε απο την αρχη;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ είμαι μέσα μόνον αν δεν αρχίσουν οι εθνικιστικές συζητήσεις διότι είμαι αλλεργική σ' αυτές.... Το εννοώ. Θέλω να μιλάω για σκύλους και δη ελληνικούς και κατά προτίμηση ΚΑΙ αρχαίους. Όχι όμως εθνικιστικά, pretty please...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φυσικά κι εγώ δεν θα ήμουν αντίθετος σε συζητήσεις που αφορούν σε φυλές που μου αρέσουν!

Δυστυχώς δεν έχω σε καμία περίπτωση όμως το χρόνο να ασχοληθώ με τη συγγραφή αρθρων σχετικά με τις φυλές αυτές όπως χρειάζεται για ένα subforum!

Φυσικά, όπω λέει και η Sara, κι εγώ είμαι αντίθετος σε οποιεσδήποτε εθνικιστικές προσεγγύσεις στο θέμα καθώς και σε προσεγγύσεις του τύπου του ιδανικού σκύλου που κάνει για όλους και για όλα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Από ότι κατάλαβα τώρα ψάχνει αν υπάρχουν αυτοί που χρειάζονται ώστε να δημιουργηθεί ένα Sub όπως όρισε ο Admin!
Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια....

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
denis

κατόπιν συνεννοήσεις και ανταλλαγής πμ με admin είπαμε να μαζευτούμε 2-4 ατόμα και μετά την σχετική συγγραφή κάποιον άρθρων θα ανοιχτεί και το σχετικό sub ¨οπότε και θα μπορούμε να γράφουν τα μέλλη που έχουν οι θέλουν να αποκτήσουν , ασχοληθούν ενδιαφερθούν , Εφ. Σύμφωνα δε πάντα με πμ από και προς admin κάτι τέτοιο θα γίνεται αφού κάποιος γραφτεί στο εν λόγο sub

foibo δεν είναι τπτ ένα άρθρο !!! ούτε υπάρχει λογοκρησία γ΄ραψε οτι σου αρέσει και στειλτώ με πμ στον admin

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
foibo δεν είναι τπτ ένα άρθρο !!! ούτε υπάρχει λογοκρησία γ΄ραψε οτι σου αρέσει και στειλτώ με πμ στον admin
Το πρόβλημά μου δεν είναι ούτε ο φόβος λογοκρισιάς ούτε τίποτα άλλο...όπως σου είπα είναι η παντελής έλλειψη χρόνου!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και το sub των Ροτβαιλερ εχει μεσα στις ταξεις του πραγματικα γνωστες της φυλης και καλους εκτροφεις και ιδιωτες,αλλα κατα καιρους το Ποπ-Κορν πηγε συννεφο...!:rolleyes::)
ναι και με λυπησε και με αηδιασε και με εκανε να μην γουσταρω να ανοιξω το φορουμ...
φαντασου στο ελληνικο τι εχει να γινει (τουλαχιστον εκει απλα θα γελαω:rolleyes:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Έλα μωρέ, μπορούμε πάντα να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μα να φερθούμε "ουχ ελληνικώς῾῾ που θα έλεγε και ο Πολύβιος, δηλαδή πολιτισμένα και με το σεις και με το σας... Και αν φερθούμε και ελληνικώς, δε βαριέσαι...:D:D:D:D:D

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Έλα μωρέ, μπορούμε πάντα να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μα να φερθούμε "ουχ ελληνικώς῾῾ που θα έλεγε και ο Πολύβιος, δηλαδή πολιτισμένα και με το σεις και με το σας... Και αν φερθούμε και ελληνικώς, δε βαριέσαι...:D:D:D:D:D
+1000 :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα τι μπουρδες ειναι αυτες για τα εθνικιστικα,που τα βρισκεται?
Ειναι εθνικιστικο δηλαδη να πεις για την ιστορια ενος σκυλου ο οποιος ειναι σαρακατσανικος δηλαδη ελληνικος και ειναι αναγνωρισμενος σαν φυλη απο τους βουλγαρους,η ειναι ψεμα το οτι ζουνε σαρακατσανοι στα σκοπια δηλαδη παλι ελληνες,ακριβως στα βουνα απο οπου καταγεται σαρπλανινατζ.
Το θεμα ειναι,και φιλε φοιβο ασε τις μπηχτες,οτι υπαρχουν ελληνικες ρατσες για τις οποιες οι γειτονες μας οντας πιο προηγμενοι κυνολογικα αναγνωρισαν ως δικες τους,και εγραψα επισης οτι κατι παρομοιο εγινε στο Βελγιο με το Μπουβιε και τελικα ανηκει τωρα και στην Γαλλια η ρατσα(φλανδρα).
Τωρα που ειναι τα εθνικιστικα και γιατι δεν θελετε να δειτε λιγο πισω?γιατι για να πας μπροστα πρεπει να δεις και λιγο πισω,ειδικα εδω στην Ελλαδα που υπαρχει και μεγαλη ιστορια,και αναγκαστικα πας και διπλα.

Status
Κλειδωμένο θέμα