ναι έτσι είναι!τα τσιουαουα πρεπει να ειναι μεχρι 3 κιλα περιπου,με σηκωμενα αυτακια και γυριστη ουριτσα
Ου μπλέξεις με κυράτσα. Αυτή είναι η ενδέκατη εντολήΛοιπον καλησπέρα και πάλι !
Θα σας πω το εξης , πριν λιγο μιλησα με την κυρια που μ εδωσε το μικρο μου σκυλακι της ανεφερα τα σχετικα με την υγεια του και ότι όλα οκ και της ειπα και μαζι με αυτα και ολα όσα μου ειπε ο κτηνίατρος... δηλαδη το γεγονος οτι ειναι μακρυτριχος και οχι κοντοτριχος και το βασικο οτι δεν ειναι καθαρόαιμο κατα την αποψη του διοτι ενω ολα τα χαρακτηριστικα του θυμιζουν τσιουαουα η μουσουδιτσα του δεν ειναι οσο μυτερη θα επρεπε και το γεγονος οτι εχει αρκετες τριχουλες στη μουσουδα μουστακια κτλ ενω τα τσιουαουα μακρυτριχα κοντοτριχα δεν εχου τιποτα στο προσωπο. ο γιατρος μ είπε πως τα τεριε ειναι ετσι! τεσπα αφου της τα ειπα για να μην νομιζει και πως με κοροιδεψε μου λεει σα πολλα δε στα λεει ο κτηνιατρος μηπως να τον αλλαξεις? και 2ο κουφο : σου δημιουργει προβληματα? της λεω οχι - μου λεει ενταξει τοτε αν γινει πανω απο 2μιση 3 κιλα και σου δημιουργει και θεματα να βρουμε να τον δωσουμε και μενω καταπληκτη! ΔΗΛΑΔΗ τι κόσμος ειναι αυτος? και προφανως φταιω και εγω που είχα πληρη αγνοια αλλα ρε παιδια εγω δεν το ειπα για να μου πει να βρουμε να πουλησουμε το σκυλακι! ελεος ! το ειπα διοτι μου πουλαει τσιουαουα κοντοτριχο και βγαινει μακτυτριχο, καθαροαιμο και βγαινει ημιαιμο δηλαδη τι ήθελε να μην της πω τιποτα ? σαφως και το σκυλακι δεν προκειτε να το δωσω αλλα ενταξει και με κοροιδευεις και υποδειξεις μου κανεις και δεν αναλαμβανεις καμία ευθυνη???? πραγματικα καταλαβαινω τωρα την αξια του εκροφειου αλλα ακόμα και ενα pet shop καλυτερα θα αντιμετοπιζε το θέμα απο αυτην ελεος!και για το θεμα μακρυτριχος εγω οταν τον πηρα ειχε πολυ λιγη τριχα δεν τον ελεγες μακρυτριχο αλλα μακρυνε αρκετα στο διαστημα που τον εχω και ο γιατρος μου εξηγησε πως θα μακρυνει κι αλλο και μου θπεδειξε τα χαρακτηριστικα σημεια που θα μακρυνει οπως πχ αυτακια ουριτσα ποδαρακια...
Δηλαδή με ποιο απο τα περίπου 35 terriers μοιάζει?. ο γιατρος μ είπε πως τα τεριε ειναι ετσι! ..
Τέλεια! Έλεγα να πάω στην έκθεση!Στον ΟΚΑ θα υπάρχει τσιουάουα, που τωρα βρίσκετα στα crufts, οπότε και όποις θέλει θα μπορεί να δεί πως είναι ένα καλό δείγμα και να κάνει τις συγκρίσεις του. Ειναι καλό να γνωρίζουμε οως πρέπει να είναι ένα ζώο , αν θέλουμε να πάρουμε καθαρόαιμο και μάλιστα το πληρώνουμε, διαφορετικά πέρνουμε κάτι απο ένα καταφύγιο και σώζουμε μια ψυχή.