Αμηχανία μπροστά σε κόσμο

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κι εμένα μου έχει τύχει. Πολλές φορές με βλέπουν να εκπαιδεύω ενήλικους σκύλους στον δρόμο και με κατσαδιάζουν πως ο σκύλος δεν μπορεί να μάθει μετά τον πρώτο χρόνο και να τον αφήσω ήσυχο.... Εγώ συνήθως τους απαντώ περιχαρής "Ευχαριστώ πολύ! Δεν το ήξερα! Πάμε αμέσως τώρα να του κάνουμε ευθανασία τότε, και να πάρουμε ένα καινούργιο κουτάβι!".

Βλακείες θα ακούς συχνά, ΟΤΙ και να κάνεις με τον σκύλο σου. Τις αγνοείς (ή τις γράφεις εδώ για να γελάσουμε μαζί!).

ΕΝΤΟΣ θέματος ήταν η mareco. :p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ δεν έχω καμια ιδιαίτερη απαίτηση απ'αυτόν για να έχω πρόβλημα υπακοής....

Έτσι κι αλλιώς δυο πράγματα ξέρει μόνο: να έρχεται και να κάθεται. Το δεύτερο δε μου χρειάζεται ποτέ εκτός απο την ώρα που του βάζω το λουρί και το πρώτο το εκτελεί πάντα.

(Α, ξέρει να δίνει και το χέρι του και δεν το κάνει πάντα με ξένους γιατι φοβάται, αλλά ..... δεν το θεωρώ μεγάλο αμάρτημα.... χεχεε..._)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
και εγω εχω αμηχανια μπροστα σε κοσμο!ειναι θεμα χαρακτηρα πιστευω!
και γενικα οταν εχω τον σκυλο μαζι μου αποφευγω να περναω απο πολυ κοσμο
θες επειδη ειμαι λιγο ντροπαλος!οταν περνας απο κοσμο και εισαι ο μονος που εχει σκυλο ειναι λογικο να γυρισουν σχεδον ολοι να κοιτανε εσενα.
ειμαι χαμηλων τονων και δεν μου αρεσει να τραβαω τα βλεμματα πανω μου.στο σκυλο δηλαδη πιος χε@%$#κε για μενα:D:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
εγω ουτως η αλλως δεν δινω εντολη αν δεν ειμαι σιγουρη οτι θα εκτελεσει...(τωρα πλεον τους εχω τελειως λασκα λογω ηλικιας, αντε να πω κανενα μη και κανενα ελα)
τωρα οσον αφορα τον κοσμο που θα βλεπει, ξερεις..κωστης παλαμας!
πλήρη ταύτιση.... σε βαθμό που με ανησυχεί...:p:p:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97