Αμάν πια! Μη μου χαλάτε την κοινωνικοποίηση!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
αν το λες για μενα νομιζω πως δε κανει.
δε χρειαζομαι φιλικο σκυλι το αντιθετο
χαχα φανταζομαι το σκυλακι σου θα νια πολυ ησυχο ε?

για το κουταβι του πρωτου ποστ λεω

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
νομιζω οτι εχουμε το ιδιο.
δε θελουμε αλλα σκυλια
Η δικια μου δεν ανεχεται στον ιδιο χωρο (μιλαμε για μεγαλο χωρο, οπως η πλατεια της Ξανθης, μεγαλο μερος του βουνου κλπ) μεγαλοσωμα δυναμικα σκυλια.
Θα γινει σφαγη αν αφεθει ελευθερη. Δεμενη απλά τα κοιταζει επιθετικα ή εχει το νου της, αρκει να μην πλησιασουν.

Με τα ηπια (ολων των διαστασεων), τα μικροσωμα και τα κουταβια δεν εχει προβλημα, εκτος αν την ζαλισουν πολυ, οπότε τους δινει μια φαπα και ησυχαζουν.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
η δικια μου δεν ανεχεται στον ιδιο χωρο, δηλαδη οσο εχει οπτικο πεδιο κανενα σκυλο ομως.
με το που βλεπει στον οριζοντα σκυλο γαβγιζει επιμονα με σιελορια και δεν ακουει χριστο.
απο κοντα εκτος απο 1-2 σκυλια ηπια δεν εχω δοκιμασει να πλησιασουν αρκει να μην εξιταριστει γιατι δαγκωνει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Βρε superman κάτι άσχετο αλλά...αυτή της την συμπεριφορά, φαντάζομαι την περίμενες έτσι;
Γιατί από πολύ μωρό, έτσι ήταν...:-?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αισιόδοξο σε βρίσκω :rolleyes:
Μήπως έπρεπε όταν ήταν μικρή, να είχες αφήσει να της κάνουν πολύ περισσότερες σκυλοδιορθώσεις;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μήπως έπρεπε όταν ήταν μικρή, να είχες αφήσει να της κάνουν πολύ περισσότερες σκυλοδιορθώσεις;
Τι σκυλοδιορθώσεις; Τη λώρα την είχε ξετσουλουφιάσει η "ξαδέρφη" της.:p

(Τελικά από ανασφάλεια ή από επιθετικότητα το κάνει; )

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
πιστεψε με δε μπορεις να φανταστεις και σκυλοδιορθωσεις εφαγε και ανθρωποδιορθωσεις.
απλα τωρα εχει μπει το νερο στο αυλακι σε καποια αλλα πραγματα και πλεον θα αρχισει η δουλεια να γινεται οπως πρεπει.
νατασσα
ανασφαλεια δεν ειναι γιατι,ξερω πως αντιδραει οταν φοβαται κατι.και αν ηταν ανασφαλης μονο δε θα το εκανε σε ολα τα σκυλια παρα μονο σε εκεινα που θα της δημιουργουσαν φοβο

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φιλε Σουπερμαν, δεν εχω την αναλογη εμπειρια για να κρινω, αλλά δεν μου φαινεται και πολυ υγιης αυτη η συμπεριφορα.

Της δικιας μου της μουρλης οφειλεται στην κυριαρχικοτητα. Θελει να ειναι το νουμερο ενα.

Τα σκυλια που φανερα ειναι πιο κατω απο αυτην δεν την ενοχλουν. Το αντιθετο, τα θελει για να παιξει (οχι πως παιζει και πολυ ομορφα, αλλά καλα τα παει).

Επεσε δουλεια γι αυτο ομως και ανεχτηκα πάρα πολλα, ως συνηθως.
Παλιο βασανο και θεμα μου στο φορουμ.

Τα παλια μελη με βοηθησαν πολυ. Φοβομουν πολυ μην σκοτωσει ή τραυματισει κανενα αθωο σκυλι.
Τελικα τα μελη του φορουμ ειχαν δικιο. Ηθελε δουλεια και προσοχη και οχι τοσο αγχος. Ποτέ απολυτη εμπιστοσυνη φυσικα.

Ειναι πολυ δυσκολη η ζωη με ενα σκυλι που εχει επιθετικοτητα για ΟΛΑ τα άλλα σκυλια.

Στην βολτα συνανταμε ενα σωρο αδεσποτα και δεσποζομενα. Δεσποζομενα με λουρι ή χωρις. Φαντασου να ηταν επιθετικη σε ολα.

Αλλά και τα βουνα να παρεις, κι εκει θα συναντησεις σκυλια ολων των ειδων, απλά λιγοτερα.

Το να εισαι συνεχεια στην τσιτα (οπως ειμαι εγω με τις γατες) και να ψαχνεις περιφραγμενες εκτασεις για να τον αμολας μονο του, δεν ειναι η καλυτερη λυση.

Αν η δικια μου η αγρίμω εμαθε (εστω αυτο το λιγο ή αρκετο), μπορει και η δικια σου.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Τα σκυλια που φανερα ειναι πιο κατω απο αυτην δεν την ενοχλουν. Το αντιθετο, τα θελει για να παιξει (οχι πως παιζει και πολυ ομορφα, αλλά καλα τα παει)...

...Φοβομουν πολυ μην σκοτωσει ή τραυματισει κανενα αθωο σκυλι...
...δουλεια και προσοχη και οχι τοσο αγχος. Ποτέ απολυτη εμπιστοσυνη φυσικα...
Να κι ένας άνθρωπος που πρόκειται να συζητήσει πολύ μαζί μου και να με συμβουλέψει από την εμπειρία του!!!:cool:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αρη που να δεις τι τραβαω εγω στη βολτα.
εμοιασε στη γιαγιακα της τι να κανουμε?
υπομονη και δουλεια!!!πως θα δωσει bh αν δεν χαλαρωσει με τους σκυλους?
τεσπα ολα θα γινουν

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ