Αμάν πια! Μη μου χαλάτε την κοινωνικοποίηση!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εμεις την εχουμε ετοιμη Κυριε Προεδρε.
Στην Διαθεση σας!!
Να με καλέσετε να είμαι μπροστά στην γνωριμία pleeeeeeeease...:D
Καραφλό μαλινουά δεν θα έχετε ξαναδεί...:p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ναι μη χασετε αμεσως!!!
κ συ βρουτε μαρια που εχω και αδυναμια στο σωτηρακι.
αλλα ετσι ειναι απονη κενωνια!!!!
γιασμιν εσχατη λυση βεβεα αλλα αν χρειαστει θα της χρειαστει ενα μαθημα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αν χρειαστεί...να είσαι σίγουρος ότι δεν θα...χρειαστεί...δεύτερο :p
Θα το θυμάται ισοβείως :D

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ωπα ωπα!!!Μια παρακληση προς επιδοξους μονομαχους!!Αν τελικα βρεθειτε και γινει τσαμπουκαλεμενη συναντηση μετα κουβαροποιησης μαχομένων και μαλιοτραβηγματος σκυλων,να το ανακοινωσετε απο πριν!!!Που και πότε ωστε να κανω τα κουμαντα μου και να ερθω με την καντινα..."Ελα το βρωμικοοο,πασατεμπος,κοκακολα,πορτοκαλαδεεεες"...μην γινει ξεροσφύρι ε;...:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Καμμία σχέση...δεν θα προλάβει να κουνηθεί μαλινοβλέφαρο, ούτε για να δει αν κουνιούνται οι βάρκες. Οχι να γίνει και τσαμπουκάς ;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καμμία σχέση...δεν θα προλάβει να κουνηθεί μαλινοβλέφαρο, ούτε για να δει αν κουνιούνται οι βάρκες. Οχι να γίνει και τσαμπουκάς ;)
Αν ειναι για τσαμπουκά, ειμαστε και εμεις εδω. mareco δεν πειραζει κανεις, ουτε Σωτηρη...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
αν το λες για μενα νομιζω πως δε κανει.
δε χρειαζομαι φιλικο σκυλι το αντιθετο
Οσο το σκεφτομαι ουτε και εγω. Τι να το κανω το φιλικο σκυλι εδω ; Για Δημαρχος θα κατέβει ;

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Ποπο χθες ειχα ΤΟΣΑ νευρα!!!
Οι βολτουλες πηγαν πολυ καλα.Γνωρισαμε και ενα λυκοσκυλο 4 ετων θυληκο..Αρκετο παιχνιδι..Ολα καλα παραπονο δεν εχω...

Αλλα μετα που γυρισα σπιτι αρχισε το κακο...

Ενα γνωστο μας ζευγαρι εχει ενα τσιουαουα θυληκο τοσο σπαστικο..δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα!! (Φυσικα δεν φταει το σκυλι,αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα)

Πηγαινε ο Σπαικακος ολο χαρα να παιξει,γρρρρ και δοντια η αλλη και κουναγε το ποδι της σαν γατα!!! Ηρθε το ντελιβερυ μποι ,ο σπαικ πηγε και του κουναγε την ουρα και ηθελε να ανεβει να τον γλειψει ,και η αλλη εκανε σαν υστερικια απο το γαυγισμα και απο το τρεμουλο!!!Την πηραν αγκαλια για να ηρεμησει και τπτ!!!

Ηρθε ο γειτονας 12 το βραδυ χαλασε τον κοσμο παλι απο το γαυγισμα και το σπαστικο γρυλισμα...Συγχυστηκα το ομολογω!!!

Η μαλακια ηταν δικια μου που οταν με ρωτησαν να φερουν το σκυλι,ειπα ναι σαν δειγμα καλης θελησης και γνωριμιας..τι το θελα!!

Μου ρχοταν να της ριξω κλωτσια απο τα νευρα μου..το λεξιλογιο μου ειναι φτωχο για να σας πω πως ακριβως εκανε!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ