Αλλαγή συμπεριφοράς στην τουαλέτα

Ri3per

Member
28 Νοεμβρίου 2013
5
1
Καλημέρα παιδια και καλώς σας βρήκα, ηθελα και εγώ με την σειρά μου να πω για την δικια μου. Είναι 2ετων, στειρωμενη ημιαιμο κυνηγόσκυλο ( απ οτι εχω καταλαβει). Σημερα το πρωι σηκωθηκαμε με την γυναίκα μου και ειδαμε με μεγάλη έκπληξη οτι εκανε κακακια της στο χαλι, την μαλωσαμε και την εβγαλα στο μπαλκόνι μπας και δεν τελειωσε την ανάγκη της. Αυτό είχε να το κάνει απ όταν ήταν 5-6 μηνων. Βγηκαμε βόλτα το απόγευμα όλα νορμάλ και τωρα κατά τις 3 το πρωί εκεί που καθόμασταν στο σαλόνι με την γυναίκα μου, γυρίζω κοιταω να δω που είναι το σκυλι μου και την βλεπω να με κοιταει και να κατουραει στο χαλί, εκει τρελαθηκα, με κρατουσε η γυναίκα μου. Το θέμα είναι οτι οταν ηθελε να κανει τις ανάγκες της παντα εξυνε την μπαλκονοπορτα, της ανοιγα, έβγαινε τα κανε και πήγαινα καθαριζα και μπαιναμε μαζί, το σημερινό ηταν τελειως εξω από τα συνηθισμένα της. Να σημειωσω πως δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά της.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εφόσον την έχεις αφήσει από μικρή την εναλλακτική να ουρεί μέσα στο σπίτι(έστω και στο μπαλκόνι), δεν μου φαίνεται περίεργο που κατούρησε και μέσα στο σπίτι!

Πόσες βόλτες βγαίνει η σκύλα την ημέρα?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εφόσον την έχεις αφήσει από μικρή την εναλλακτική να ουρεί μέσα στο σπίτι(έστω και στο μπαλκόνι), δεν μου φαίνεται περίεργο που κατούρησε και μέσα στο σπίτι!

Πόσες βόλτες βγαίνει η σκύλα την ημέρα?
Μην το λες απολυτα αυτό, γιατι και η σελιν που τα κάνει και στη βεράντα και στη βολτα, δεν εχει κανει κανενα ατύχημα μέσα από την στιγμή που το εμαθε...

Ri3per

Member
28 Νοεμβρίου 2013
5
1
Η αλήθεια είναι οτι την μάθαμε να πηγαίνει αρχικα στην βεράντα γιατί οταν την υιοθετησαμε δουλευαμε και οι 2 περιεργες ωρες και χωρις σταθερό ωραριο ετσι ωστε να εχει πρόγραμμα καθε πχ 14:00 οτι θα βγαίνει, οπότε προτιμησαμε να μαθει στη βεράντα-μπαλκόνι. Αλλα αυτο το χθεσινό ειχε να το κάνει κανα ενάμιση χρονο. Το θέμα είναι οτι εχθες την εβγαλα 2 φορες βόλτα και πηγε και τα κανε στο χαλι( εκτος οτι τα κανε και στη βολτα) δεν ξερω αν οφείλεται στην απότομη πτώση θερμοκρασίας στην Θεσσαλονίκη και οτι την κουρεψα προχθες " γουλι", αλλα καθε φορά ετσι την κουρευω!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Τα κακά μέσα στο σπίτι και ειδικά πάνω στα χαλάκια, τί μπορεί να σημαίνουν; Και κάτι άλλο, μπορώ τώρα, ενώ έχει μάθει να τα κάνει σε πάνα στο σπίτι γιατί τον βγάζω μια φορά την ημέρα έξω, να ξεκινήσω να τον βγάζω πρωί μεσημέρι βράδυ, ή πλέον είναι αργά; Εχω απηυδήσει, δεν μου' χει αφήσει πατάκι για πατάκι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα κακά μέσα στο σπίτι και ειδικά πάνω στα χαλάκια, τί μπορεί να σημαίνουν; Και κάτι άλλο, μπορώ τώρα, ενώ έχει μάθει να τα κάνει σε πάνα στο σπίτι γιατί τον βγάζω μια φορά την ημέρα έξω, να ξεκινήσω να τον βγάζω πρωί μεσημέρι βράδυ, ή πλέον είναι αργά; Εχω απηυδήσει, δεν μου' χει αφήσει πατάκι για πατάκι.
Ποτε δεν ειναι αργά να τον μάθεις εξω... με τακτικές βολτες θα παρει το μηνυμα ανεξάρτητα από την ηλικία του. Μπορει να μπλέκει το πατάκι με την πάνα.... βγάλε την πανα, βγάλε τα πατάκια, καθαρισε πολύ πολύ καλα να μην πιανει μυρωδιά ο κύριος και ξαναπηγαινει στο ίδιο μερος και ανοιχτείτε για βολτες

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
κουρεψα προχθες " γουλι", αλλα καθε φορά ετσι την κουρευω!
Γουλι το σκυλι γιατι?
Ουτε χειμωνα ουτε καλοκαιρι επιτρεπεται να κουρευεις το σκυλι γουλι, το χειμωνα θα κρυωσει και το καλοκαιρι θα καει απο τον ηλιο.
Απο οτι βλεπω στο avatar δεν ειναι σκυλι που κουρευεται το δικο σου.
Αν το κανεις για να αποφυγεις τις τριχες τοτε μαλλον ή λαθος ρατσα ή λαθος ζωο διαλεξες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ίσως δεν του άρεσε η νέα κόμμωση και ήθελε με αυτό το τρόπο να εκφράσει τις αντιρρήσεις του. Αλλάξτε του κομμωτή.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν επαιζε κατι δερματικό με αυτό το σκυλι ή εγω τα εχω μπερδεψει?
Νομιζω κανει αγωγή με αλοιφη για δερματικα και γι'αυτο ξυρίζεται γουλι...

ApostolisKar

Member
30 Δεκεμβρίου 2013
10
0
Να πω κι εγώ τα δικά μου!εμείς το πήραμε 4 μηνών τα έκανε κανονικά στην πάνα του, τώρα είναι 6,5 μηνών δεν τα κάνει ποτέ έξω, όσες ώρες και να είμαστε ούτε σε άλλο σπίτι, εκτός από της μητέρας του φίλου μου κι εκείνο όταν δεν έχουμε πάνα μαζί μας!επίσης όταν λείπουμε από το σπίτι και έχει πρόσβαση στο σαλόνι κάνει τα κακά του στο χαλί!στην περίπτωση της πεθεράς μου σκεφτόμαστε να μην τον ξαναπάμε εκεί αλλά με το χαλί;
λυπάμαι που θα στο πω αλλά όσο υπάρχει η πάνα στην ζωή σας θα τα κάνει και στο χαλί!Το ζωο δεν ξέρει ουτε τι είναι το χαλι ούτε γιατι είναι κακο να τα κανει εκει αφου μοιάζει με την πάνα.!Το πρώτο διαστημα που η αρραβωνιαστικια μου έφερε σπιτι την σκυλιτσα μας οπου χαλί και τσίσα μια δυο τρεις αυτη φώναζε το σκυλί δεν καταλαβαινε εγω ωρυομουν να μαθουμε το ζωο να πηγαινει βολτα ΜΟΝΟ ΕΞΩ και το προβλημα λυθηκε σμρ κοντευει τα 2 βγαινει 3 βολτες εκ των οποιων η μια θα ειναι περιπου στη μια ωρα αναλογα με τα ωραρια μας αλλες φορες η πρωινη αλλες φορες η βραδυνη το σγρ ειναι οτι ξέρει πανω κάτω τις ώρες της και παει!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Τα' χω κάνει σαλάτα με τις ανάγκες του Ροκ. Και πάνα στο μπαλκόνι, και έξω, και άτακτες ώρες . Θα προσπαθήσω να τον βάλω σε πρόγραμμα και να τον βγαζω 3 φορές την ημέρα. Ελπίζω ότι θα αρκεί. Μέχρι να μάθει όμως να τα κανει έξω θα μου κατουραει λογικά και μέσα στο σπίτι.