Ακιτουλα και κουταβακια

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
να ρωτήσω κάτι εγώ που δε ξέρω απο γέννες και δε θα μάθω κιόλας μιας και θα την στειρώσω σε λίγο καιρό? (χωρίς να θέλω να κάνω το δικιγόρο του διαβόλου...)

οταν η θηλυκια είναι έγκυος και δεδομένου ότι η κύηση διαρκεί 2 μήνες, δε φαίνονται αλλαγές στο σώμα της ή στη συμπεριφορά της? εννοώ πως έχω ακούσει για πρησμένες θηλές και φτιάξιμο "φωλίτσας" απο τη μέλλουσα μάνα...
αυτά συμβαίνουν απο την αρχή της εγκυμοσύνης ή αργότερα???
Αυτα για να μαθεις μιας και το θελεις, φαινονται τις τελευταιες 3 βδομαδες!!Και μονο τοτε!!Πιιο πριν με γυμνο ματι δε θα δεις τιποτα!Στο λεω γιατι το περασα προσφατα και οποτε δε μπορουσα να δω ποτε εμεινε εγκυος για να μη ψαχνω πλεον για γαμπρο.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ώστε η αναπαραγωγή είναι λεπτομέρεια.....
Ενδιαφέρον....
Αλήθεια πλέον έχω την περιέργεια, ποια είναι οι σημαντικές υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη σκύλου;
Καλε να το στειρωνει απο 2 μηνων τι λεμε τωρα!;;;;

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
καλα η σκυλα πως εμεινε εγκυος???
την αφηνεις και γυρναει μονη της??

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
οφ τοπικ αλλα αυτο που δν μπορω να καταλαβω ειναι η εκρηξη τετοιας αντιπαραθεσης για ακομα μια φορα.
καλυτερα να δωσετε τις αμοιβαιες απαντησεις κ εξηγησεις κ μετα να προχωρησετε σε νεα θεματα π αφορουν το ποστ.
αλλιως μενουν αναπαντητα κ παρεξηγουνται πολλα.
για μια ακομα φορα Lindaki να ειναι καλοτυχα αλλα να προσεξεις τν επομενη φορα. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
οφ τοπικ αλλα αυτο που δν μπορω να καταλαβω ειναι η εκρηξη τετοιας αντιπαραθεσης για ακομα μια φορα.
καλυτερα να δωσετε τις αμοιβαιες απαντησεις κ εξηγησεις κ μετα να προχωρησετε σε νεα θεματα π αφορουν το ποστ.
αλλιως μενουν αναπαντητα κ παρεξηγουνται πολλα.
Λογαριασμό θα δώσουμε για το πως εξελίσσεται το θέμα??
Το τι έγινε εδώ είναι απολύτως ξεκάθαρο και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
χμμμ μαλιστα.
δηλαδη το να απαντηθουν εκατερωθεν τα αναπαντητα ερωτηματα και οι υβρεις δν ειναι απαραιτητο για να κυλησει καπως πιο ομαλα?
εγω βλεπω πως μαζευονται πολλα και δν υπαρχουν ξεκαθαρες απαντησεις.
επισης θεωρω πως δν πρεπει να προδικαζουμε ενα θεμα αν δν αφησουμε πληρως τον ''κατηγορουμενο'' να απολογηθει.
κ εμενα κατι δν μ κολαει και δν το κρυβω αλλα δν επιτιθομαι αν δν ενημερωθω πληρως.

και δν πρεπει κανεις δν διεκδικει τον τιτλο του αλαθητου. μεσα απο αυτα μαθαινουμε. δν πιστευω λοιπον πως εστω κ ενας απο εδω δν εχει κανει ποτε λαθος στην ζωη του.
αλλα επαναλαμβανομενο λαθος τι ειναι ? μ@λ@κι@.
σε αυτη εγω εστιαζω. στη μελλοντικη μλκ λοιπον και οχι σε κατι που ηδη εγινε.
ουτε ειμαι ικανος να κρινω κανεναν. συμβουλες μπορω να δωσω κ μεχρι εκει.

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
οΚ για να μπουμε ον τοπικ παλι...ας κανω μια κινηση καλης θελησης μπας και το σωσω απο κακοβουλους!...(Viper σε ευχαριστω και παλι! You are my savor!!!)

my babies!!!

ενα αγορακι...

κι το μονο θυληκο!:D

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Λογαριασμό θα δώσουμε για το πως εξελίσσεται το θέμα??
Το τι έγινε εδώ είναι απολύτως ξεκάθαρο και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.
Δυστυχως δε σε προλαβα εε;;;Αν και εσυ δε φαινεσαι να σταματας καπου λεμε τωρα!!!Γραψε μου σε πμ ποιο ειναι το ξεκαθαρο που υπαρχει!Για γραψε μου για να δουμε αν υπαρχει παρεξηγηση!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εγω παλι θα συνεχισω αυτο που ρωτησα και αν εχεις την καλη διαθεση μου απαντας..
το σκυλι το "εχασες" απο τα ματια σου μια οταν πραγματικα ζευγαρωσε,μιας και ειδαμε οτι οταν εκανες ποστ εδω η σκυλα ηταν ηδη εγκυος και σου ξαναεφυγε οταν νομισες οτι εμεινε εγκυος...σωστα??

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μα σε ολα ομως μεσα σε μια μερα!!!Που να το πω και να με πιστεψουν!!Ειμαι ενθουσιασμενη γιατι ειχα πολυ αγχος για αυτα!!!Τα καταφεραμε ομως!
Αλήθεια με τι κριτήρια διάλεξες τις οικογένειες; Έχω κι εγώ κουτάβια και με απασχολεί πολύ το θέμα. Μέχρι στιγμής έχω βάλει άτομα μόνο σε λίστα, δεν έχω υποσχεθεί κανένα ακόμα.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
εγω παλι θα συνεχισω αυτο που ρωτησα και αν εχεις την καλη διαθεση μου απαντας..
το σκυλι το "εχασες" απο τα ματια σου μια οταν πραγματικα ζευγαρωσε,μιας και ειδαμε οτι οταν εκανες ποστ εδω η σκυλα ηταν ηδη εγκυος και σου ξαναεφυγε οταν νομισες οτι εμεινε εγκυος...σωστα??
Οχι πως τα μπερδεψες ετσι;;;Εχω απαντησει πολλες φορες και εδω μεσα ανατρεξε σε παλια ποστ και θα δεις. Δε μπορω αλλο!Κουραστηκα βαρεθηκα!!Πραγματικα!!! Αλλα τα μπερδεψες παρα πολυ!Διαβασε τι εγραψες, ελεος!!Αυτο που λες γινεται;; Να ειναι εγκυος και να μου φυγει και δευτερη φορα και να ξαναπαει;;;;Μα ελεος!!!
Και σε διαβεβαιω εχω πολυ καλη διαθεση αλλα να πουμε κατι αλλο...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Lindaki δν παιρνω το μερος κανενοσ. εμενα με καλυψες οταν ειπες πως δν θα ξανακανεις το ιδιο λαθος.
η κατανοηση ενος προβληματος δινει αυτοματα το πρωτο βημα στην λυση του.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αλήθεια με τι κριτήρια διάλεξες τις οικογένειες; Έχω κι εγώ κουτάβια και με απασχολεί πολύ το θέμα. Μέχρι στιγμής έχω βάλει άτομα μόνο σε λίστα, δεν έχω υποσχεθεί κανένα ακόμα.
Βασικο:τα πουλας;; εγω δε τα πουλάω! και παλι τελος παντων βλακεια κι αυτο...αλλα τι κριτιρια μπορεις να εχεις παραπανω όταν ο αλλος σου λεει οτι εψαχνε συγκεκριμενα ημιαιμο Ακιτα με λυκοσκυλο! Οταν σε λενε πως θελουν ενα μεγαλο σκυλι και πως θα το αγαπησουν πολυ. Οταν ακους την αγωνια τους για να παρουν πληροφοριες για τα σκυλακια και εγω διατιθεμαι να απανταω σε ολα. Βασικα εσυ που κανεις σοβαρη εκτροφη εχεις θεμα με τις κληρονομικες ασθενειες εγω αυτο δε μπορω να το ελεγξω γιατι δεν ειμαι σιγουρη με τι πηγε. Κι αν ειμαι δε ξερω τι κουβαλαει αυτο που πηγε. Αλλα το θεμα με τα κριτηρια που επιλεγουν οι αλλοι το κουταβι ειναι μεγαλο νομιζω. Να πουμε ενα παραδειγμα, οταν ειναι ενα σκυλακι αρρωστο κακοποιημενο και φοβισμενο και βγαζουμε αγγελια για υιοθεσια ρωτα με τον υποψηφιο που προσφερεται να το παρει το παιχνιδι των 20 ερωτησεων;; Αυτο επαφιεται στη συνειδηση του καθενος ποσο καταλληλος ειναι για να υιοθετησει ή να αγορασει ενα σκυλακι. Καλο ειναι να ελεγχεται αλλα απο την αλλη ισως και λιγο αντιδεολογικο...λεω εγω τωρα...

Εμενα μου τα καπαρωσαν, μου ειπαν πως θα τα παρουν σιγουρα. Τωρα αν αλλαξουν γνωμη παλι θα ειμαι στο παξιμο. Εχουμε μια βασικη διαφορα εσενα ειναι καθαροαιμα και εχεις την πολυτέλεια ακομα κι αν τα πουλας να βαζεις λιστα..εμενα τα γλυκουλια μου ειναι ημιαιμα, αρα και οχι παντα τοσο επιθυμητα, δε ξερω αν παιρνει να κανω μεγαλους ελεγχους καλο θα ηταν βεβαια απο την αποψη του να μη γεμιζει ο τοπος αδεσποτα και κακοποιημενα σκυλια παλι, αλλα εγω δε μπορω να το κανω και ευκολα στη φαση που ειμαι.Αν καποιος εχει καποια γνωμη για το πως θα επρεπε να χαριζουμε ενα κουταβι να μας πει.

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
λεω εγω τωρα...

εσυ λες και μεις διαβαζουμε......:shock::maria::maria:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
λεω εγω τωρα...

εσυ λες και μεις διαβαζουμε......:shock::maria::maria:
Δεν την καταλαβαινω την ειρωνια σου κι αν δε σ αρεσει μη διαβαζεις!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δυστυχως δε σε προλαβα εε;;;Αν και εσυ δε φαινεσαι να σταματας καπου λεμε τωρα!!!Γραψε μου σε πμ ποιο ειναι το ξεκαθαρο που υπαρχει!Για γραψε μου για να δουμε αν υπαρχει παρεξηγηση!
Δεν υπάρχει λόγος να σου γράψω τίποτα σε ΠΜ. Δημόσια είναι η συζήτηση και δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και πολλούς άλλους σαν κι εσένα που ίσως σκέφτονται παρομοίως ή είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο λάθος.

Το ξεκάθαρο λοιπον για μένα είναι οτι
- αφησες τη σκύλα σου ανεπιτήρητη σε περίοδο οίστρου
- δεν γνώριζες κάν οτι συνέβη το ατύχημα (γι'αυτό και έψαχνες για γαμπρό οταν η σκύλα ήταν ήδη έγκυος)
- δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνεις ανεύθυνη συμπεριφορά (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου περι δηλητηρίασης και ατυχημάτων σε προηγούμενα σου σκυλιά)
- εχεις εξαιρετικά άσχημο τρόπο να εκφράζεσαι σε δημόσιο φόρουμ κατα τη γνώμη μου.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Δεν υπάρχει λόγος να σου γράψω τίποτα σε ΠΜ. Δημόσια είναι η συζήτηση και δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και πολλούς άλλους σαν κι εσένα που ίσως σκέφτονται παρομοίως ή είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο λάθος.

Το ξεκάθαρο λοιπον για μένα είναι οτι
- αφησες τη σκύλα σου ανεπιτήρητη σε περίοδο οίστρου
- δεν γνώριζες κάν οτι συνέβη το ατύχημα (γι'αυτό και έψαχνες για γαμπρό οταν η σκύλα ήταν ήδη έγκυος)
- δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνεις ανεύθυνη συμπεριφορά (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου περι δηλητηρίασης και ατυχημάτων σε προηγούμενα σου σκυλιά)
- εχεις εξαιρετικά άσχημο τρόπο να εκφράζεσαι σε δημόσιο φόρουμ κατα τη γνώμη μου.
Και ιδου η παρεξηγηση σε κατι που νομιζεις εσυ οτι ειναι ξεκαθαρο:

1. Δεν αφησα τη σκυλα μου ανεπιτηρητη σε περιοδο οιστρου, αυτο το λες εσυ! (λογος για παρεξηγηση)
2.Οκ. Δεν γνωριζα. Που το μεμπτο αφου οτι ειχε γινει εγινε και δεν αλλαζε κατι (λογος για καυγα!)
3. Ειπα ξανα οτι ατυχηματα συμβαινουν σε ολους και για αυτο υπαρχουν τα φυλλαδια πρωτων βοηθειων σε ολα τα κτηνιατρια αν τα εχεις κοιταξει ποτε..(λογος για προσωπικη αντιπαραθεση)
4. Αν εσενα η ελλειψη επιχειρηματων που εχεις σου μοιαζει ότι ο αλλος επειδη εχει κανα δυο παραπανω σου εκφραζεται απρεπως τοτε να το κοιταξεις αναλογως...(λογος για υβρεις!!!! τζιζ κοκκινο!!)

Καλη βδομαδα!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και ιδου η παρεξηγηση σε κατι που νομιζεις εσυ οτι ειναι ξεκαθαρο:

1. Δεν αφησα τη σκυλα μου ανεπιτηρητη σε περιοδο οιστρου, αυτο το λες εσυ! (λογος για παρεξηγηση)
2.Οκ. Δεν γνωριζα. Που το μεμπτο αφου οτι ειχε γινει εγινε και δεν αλλαζε κατι (λογος για καυγα!)
3. Ειπα ξανα οτι ατυχηματα συμβαινουν σε ολους και για αυτο υπαρχουν τα φυλλαδια πρωτων βοηθειων σε ολα τα κτηνιατρια αν τα εχεις κοιταξει ποτε..(λογος για προσωπικη αντιπαραθεση)
4. Αν εσενα η ελλειψη επιχειρηματων που εχεις σου μοιαζει ότι ο αλλος επειδη εχει κανα δυο παραπανω σου εκφραζεται απρεπως τοτε να το κοιταξεις αναλογως...(λογος για υβρεις!!!! τζιζ κοκκινο!!)

Καλη βδομαδα!
1. Aρα η σκύλα έμεινε έγκυος όσο ήταν υπο την επίβλεψη σου?? Ακόμα χειρότερα....
2. Το μεμπτό είναι οτι η συμπεριφορά σου ήταν ανεύθυνη.
3. Οχι, δε συμβαίνουν σε όλους επανηλλειμένα ατυχήματα.
4. Ο καθένας κρίνεται απο τα γραφόμενα του. Ας αφήσουμε λοιπον την ιστορία του καθενός μας να δείξει ποιος έχει επιχειρήματα και ποιος όχι.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Α! κι ο αιμοσταγης δραστης!

γλυκα τον λες παντως!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εμένα με ενοχλεί που δεν είσαι σταθερή στις αποφάσεις σου...

ΚΑλα αυτο ήταν η δικτατορια του αιωνα!!!Εκλεισε ενα θέμα γτ δε βολευε καποιος !!!Ποσο ηλιθιο φορουμ.Παρακαλω να μου γινει διαγραφει των στοιχειων μου παντελως απο τη βάση δεδομένων του φορουμ, γτ υπαρχει και νομιθεσια που με καλύπτει και μπορων να αποτανθω! Ζητω η λογοκρισια των ασχετων!!
... μιας και αναφέρεσαι επανειλημμένως σε ύβρεις και καυγάδες και παρεξηγήσεις.

Τελικά ήταν εσκεμμένο ή ατύχημα μη προμελετημένο;; Αποφάσισε (για να μην σου παραθέσω το αντίστοιχο post σου, του τότε...)

Θα σε συγκλονίσω, αλλά δεν συμβαίνουν σε όλους ατυχήματα. Ασε που δεν έχω δει σε κανένα κτηνιατρείο τέτοιο φυλλάδιο. Δεν μας στέλνεις κανένα να μορφωθούμε;

Καλό θα ήταν να μην συνεχίσεις σε αυτό το ύφος, γιατί σε όποιο θέμα έχεις ανοίξει, η μόνη που καταλήγεις να εκφράζεσαι απρεπώς είσαι εσύ. Και μάλιστα με το καλημέρα. Δεν κοιτάς πίσω, να φρεσκάρεις την μνήμη σου;

Για το καλό της σκύλας σου και των κουταβιών της, προσπάθησε να μην τσακώνεσαι συνεχώς με όλο το φόρουμ. Αν δεν θέλεις να έρχεσαι σε αντιπαράθεση, αφού το μόνο που καταφέρνεις είναι αυτό, διάβασε όσα θέματα σε ενδιαφέρουν και πάρε τις πληροφορίες σου. Αν θέλεις κάνε και τις ερωτήσεις σου και παίρνε τις απαντήσεις σου, χωρίς να προσβάλλεις την νοημοσύνη όλων.

Status
Κλειδωμένο θέμα