Όταν λες είχες διαφορετικά αποτελέσματα τι εννοείς;Καλησπέρα.
Η τροφή είναι κάτι υποκειμενικό για κάθε σκυλί αφού μιας εξαιρετικής ποιότητας τροφή μπορεί σε κάποιο σκυλί να μην κάτσει καλά και σε κάποιο άλλο να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η Acana όπως και η Orijen σε εμένα δεν είχαν άσχημα αποτελέσματα και δεν είχα διάρροιες όμως είναι τροφές που δεν θα μπορέσεις για πάντα να αντέξεις οικονομικά.
Στο Ροτβάιλερ που είχα πρίν, είχα δώσει όλες τις μεγάλες και ακριβές τροφές και είχα διαφορετικά αποτελέσματα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην όρεξη του σκυλιού μου.
Η τροφή που έδινα στο τέλος μέχρι και που την έχασα και είχε πολύ όμορφα αποτελέσματα αλλά και της άρεσε ηταν η Meradog reference 12,5 κιλά γύρω στα 40 ευρώ.
Δεν μύριζε το στόμα της, τα δόντια της παρέμεναν καθαρά, το τρίχωμα γυάλιζε και τα κόπρανα της ήταν νορμάλ.
Εξ ίσου καλή είναι και αυτή που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω η N&D και μια ακόμα που έχω ανακαλύψει αλλά την έχω δοκιμάσει μόνο σαν τρικ ειναι μια καινούρια σειρά ουσιαστικά είναι οργανική τροφή η go native.
Εύχομαι να βρείς την κατάλληλη.
Μετά από ψάξιμο σκέφτηκα να πάω στην naturea puppie large breed (μιας και την έχει και ο κτηνίατρος μου και δεν θα δυσκολευτώ να την πάρω μέρες που είναι λόγω κορονοϊού γιατί ήρθα χωριό ).
Διάβασα πως είναι από τις καλές ,δοκιμάζω και βλέπουμε
Θα σας γράψω εντυπώσεις