Ακιτα Τροφή Κουτάβι

11 Μαρτίου 2020
18
4
35
Μεσολογγι
Καλησπέρα.
Η τροφή είναι κάτι υποκειμενικό για κάθε σκυλί αφού μιας εξαιρετικής ποιότητας τροφή μπορεί σε κάποιο σκυλί να μην κάτσει καλά και σε κάποιο άλλο να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η Acana όπως και η Orijen σε εμένα δεν είχαν άσχημα αποτελέσματα και δεν είχα διάρροιες όμως είναι τροφές που δεν θα μπορέσεις για πάντα να αντέξεις οικονομικά.
Στο Ροτβάιλερ που είχα πρίν, είχα δώσει όλες τις μεγάλες και ακριβές τροφές και είχα διαφορετικά αποτελέσματα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην όρεξη του σκυλιού μου.
Η τροφή που έδινα στο τέλος μέχρι και που την έχασα και είχε πολύ όμορφα αποτελέσματα αλλά και της άρεσε ηταν η Meradog reference 12,5 κιλά γύρω στα 40 ευρώ.
Δεν μύριζε το στόμα της, τα δόντια της παρέμεναν καθαρά, το τρίχωμα γυάλιζε και τα κόπρανα της ήταν νορμάλ.
Εξ ίσου καλή είναι και αυτή που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω η N&D και μια ακόμα που έχω ανακαλύψει αλλά την έχω δοκιμάσει μόνο σαν τρικ ειναι μια καινούρια σειρά ουσιαστικά είναι οργανική τροφή η go native.
Εύχομαι να βρείς την κατάλληλη.
Όταν λες είχες διαφορετικά αποτελέσματα τι εννοείς;
Μετά από ψάξιμο σκέφτηκα να πάω στην naturea puppie large breed (μιας και την έχει και ο κτηνίατρος μου και δεν θα δυσκολευτώ να την πάρω μέρες που είναι λόγω κορονοϊού γιατί ήρθα χωριό ).
Διάβασα πως είναι από τις καλές ,δοκιμάζω και βλέπουμε
Θα σας γράψω εντυπώσεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αρα λοιπόν @IoannisNtzivanakis

α) Κατέληξες τελικά σε μια τροφή, που απλώς την έχει αυτός απ' τον οποίο σε εξυπηρετεί να την αγοράσεις, ο οποίος όμως δεν έπρεπε να είναι αυτή η δουλειά του ε;

και

β) Και σημαντικότερο, είσαι από αυτούς, που σηκώθηκαν και πήγαν στο χωριό;

Αργυρώ

Member
17 Μαρτίου 2020
5
16
33
Χανιά
Εννοώ ότι με την Royal ας πούμε το σκυλί δεν τη γούσταρε καθόλου...ογδόντα ευρώ τροφή και ευτυχώς την έτρωγαν τα αδέσποτα..
Με την AATU έχανε πάρα πολύ τρίχα και μύριζε το στόμα της λόγω ψαριού ενώ στο ημίαιμο σκυλάκι που έχω τώρα η AATU έκατσε μια χαρά...
Θέλω να πω ότι από σκυλί σε σκυλί έχει διαφορά...
Ότι κι αν διαλέξεις πάντως μην ξεχάσεις να κάνεις σταδιακή μετάβαση όπως σου είπαν και αν θέλεις να βρεις μια καλή τροφή μπορεις να κοιτάξεις κάποια στάνταρ που έχουν οι καλές τροφές έτσι ώστε να είσαι πάνω κάτω μέσα.
Μην διαλέξεις όμως με απερισκεψία γιατί η τροφή και η διατροφή είναι κάτι πολύ σημαντικό.

• Like
Reactions: IoannisNtzivanakis

11 Μαρτίου 2020
18
4
35
Μεσολογγι
Αρα λοιπόν @IoannisNtzivanakis

α) Κατέληξες τελικά σε μια τροφή, που απλώς την έχει αυτός απ' τον οποίο σε εξυπηρετεί να την αγοράσεις, ο οποίος όμως δεν έπρεπε να είναι αυτή η δουλειά του ε;

και

β) Και σημαντικότερο, είσαι από αυτούς, που σηκώθηκαν και πήγαν στο χωριό;
α)Είμαι χωριό την ημέρα που κλείσαν τα σχόλια ακριβώς,διότι είμαι προπονητής σε ακαδημίες και δεν είχα τι άλλο να κάνω ,όποτε πήγα χωριό το οποίο είναι 45 λεπτά από το Μεσολόγγι που μένω
β) Για να μην κάνω άσκοπες μετακινήσεις βρήκα κτηνίατρο στην πιο κοντινή κωμόπολη που υπάρχει και έχει μόνο αυτή την τροφή από όσες μου προτείνατε παραπάνω
Σε πρόλαβα πριν με κράξετε παιδιά

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Η naturea είναι πολύ καλή, απλά βεβαιώσου ότι την έχει και το pet shop της γειτονιάς σου ή ότι μπορεί να στο φέρει κάποιο άλλο, για να μην κάνεις συνεχείς αλλαγές.

• Like
Reactions: IoannisNtzivanakis