Ακατάλληλη ξηρά τροφή από γνωστή εταιρεία.

oatz

Member
11 Μαϊου 2011
7
0
Salonica
Δεν ειμαι υποχρεωμενος να σωσω κατι και κανεναν,λεω τα πραγματα οπως εχουν.Το αν εισαι υπερ των ανεξελεγκτων γεννησεων δικαιωμα σου,εγω ειμαι κατα και ειναι δικαιωμα μου.Καταρχην πεταχτηκες σε θεμα που δεν σε αφορα και δεν αναφερεται σε εσενα.Οσο για αυτο που εγραψες δεν αποδυκνειει οτι η αποψη μου ειναι λαθος.Ειπες απλα 1 καραμελα που την ξερουμε εδω και χρονια απο παιδακια...Και δεν εχει καποια βαση.
οκ μην εξαπταισε δε θα το ξανακανω... γουυφ

libali

Member
11 Ιουνίου 2011
20
0
AXAIA
καταπιν συνεννοησης την εστειλα πισω με δικα τους τα μεταφορικα,και καλα να την εξετασουν.
για αγωγη δεν παιζει διοτι δεν βγαζω ακρη.
Περιμενω τηλ τους.
Παντως εκανα μια επαφη με το συνηγορο του πωλητη(διαθετουν εντος της εταιρειας)
και το ψαχνει το θεμα....γενικα παιδια γινεται ενα παχαλο διοτι το παιζουν κολοσοι (Νεστλε) αλλα πιστευω τα χρηματα θα μου τα επιστρεψουν η θα τα αντικαταστησουν με αλλα για να ξεμπερδευουν και αυτοι.

oatz

Member
11 Μαϊου 2011
7
0
Salonica
Ευχαριστώ για την ενημέρωση...
Παρόλο που δεν είναι τροφή της επιλογής μου.. πιστεύω οτι μια εταιρία της κλάσης αυτής πρέπει να σέβεται τον καταναλώτη και δεν θέλουν να αμαυρώνουν το όνομα τους με τέτοιες μεμωνομένες περιπτώσεις.
Εγώ πάντως έχει τύχει να πάρω σακί άλλης εταιρίας που είχε μια μικρή τρύπα επιμελώς κλεισμένη με διαφανή ταινία... την οποία είδα όταν τελείωσε το σακί και ετύχε να κοιτάξω μέσα και είδα να μπαίνει φώς απο μια τρύπα. Φυσικά τα πήρα εκείνη τη στιγμή και απο τότε κοιτάω εξωνυχιστικά τη συσκευασία.
Πάντως κανονικά πρέπει να σου κάνουν και 2-3 σακιά δώρο. :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Υ.Σ.Η σκυλιτσα εχει ηδη γεννηση εδω και 1 μηνα ...εκανε 5 κουταβακια μουρλια. (δεν ξερω αν εκανα στην διατυπωση εγω λαθος επομενως καταλαβες και εσυ λαθος)
Δεν το είχα δει αυτό το σχόλιο. Θα σου απαντήσω, αλλά επειδή θα είναι off topic, δεν θέλω να απαντήσεις κι εσύ. Απλώς να σκεφτείς όσα θα σου πω. Σ' αυτό το φόρουμ, υποστηρίζουμε τις γέννες, μόνο αν προέρχονται από εκτροφεία με τα pedigree τους και με τα όλα τους. Σε καμμία άλλη. Αν λοιπόν είσαι εκτροφέας, εγγεγραμμένος στον ΚΟΕ και η γέννα είναι δηλωμένη, όλα καλά. Αν όχι, μην αφήσεις την σκυλίτσα να ξαναγεννήσει. Αν δεν μπορείς να το επιβλέψεις αυτό, στείρωσέ την. Η χώρα μας με σε όλες τις πρωτιές που έχει, έχει κι αυτή των άπειρων αδέσποτων, που μάλιστα συνεχώς αυξάνονται. Μην συμβάλλεις κι εσύ σ' αυτό. Και μην μου πεις, ότι εσύ φρόντισες για τα κουτάβια της σκύλας. 5 κουτάβια [αυτή την φορά, γιατί δεν ξέρω πόσες μπορεί να έχουν προηγηθεί], ξέρεις πόσα κουτάβια θα δώσουν στην ζωή τους; Και πόσα απ' αυτά θα βρεθούν στους δρόμους;

Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:

libali

Member
11 Ιουνίου 2011
20
0
AXAIA
ΛΟΙΠΟΝ,τελος το περιστατικο.
Που ειχαμε μεινει...λοιπον ,αφου επεστρεψα της τροφες περασαν απο ελεγχο στην εταιρεια,μου ειπαν οτι ειχα δικιο και οτι ηταν ακριβως ετσι οπως το περιεγραψα,μου ζητησανε και καλα συγνωμη (ηταν η πρωτη φορα λενε) και μου αντικαταστησαν της τροφες με αλλες + 5 δωρο σαν αποζιμιωση.
Η τροφες της παρελαβα προχθες,ειναι οκ, προχωραμε και βλεπουμε.
Η σκεψη να τα βαλω μαζι τους δικαστικα,μου περασε απο το μυαλο αλλα δεν ειναι εφικτο απο εμενα αυτην την εποχη να τα βαλω με ολοκληρη την Νεστλε.
Ευχαριστω πολυ αυτους που με βοηθησαν, την κοπελα απο την Πατρα,τα παιδια που στελνανε τα site με της πληροφοριες τους,που ηταν πολυ χρησιμες,και χωρις αυτες νομιζω οτι δεν θα τα καταφερνα τοσο ευκολα.
Υπηρχαν ομως και αλλοι που ξεφυγαν απο το θεμα μας και το κουρασαν...αλλωστε συμβαινουν σε ολα τα φορουμ αυτα.
Οσον αφορα για της αποδειξης του συμβαν εχω τα τιμολογια επιστροφης, (αρα το αιτημα μου εγινε αποδεκτο) και κατα δευτερον εχω φαξ που περιγραφει του συμβαν(το προβλημα τελος παντων ) μεσα απο την Πετ λιν.
Ευχαριστω και παλι
Αυτο το τελευταιο για καποιους δυσπιστους (υπηρξαν και καποιοι που αμφισβητουν) που τα λογια τους τρεχουν και δεν φτανουν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog