Αιματοκύλισμα

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Θα πω και εγώ εκπαιδευτή....Αλλά για πάμε και παρακάτω, κουβέντα να γίνεται...

Με φίμωτρο έχετε δοκιμάσει να δείτε πως τα πάνε???

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης, τα σκυλια τσακώνονται και σε εξωτερικο χώρο ή μονο εαν βρεθουν το ένα στο σπιτι του αλλου???

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Την κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η ύπαρξη δύο ιδιοκτητών.
Πάντως μέχρι ν' αποφασίσετε τι θα κάνετε, μεγάλες βόλτες σε ουδέτερους χώρους κακό δε θα κάνουν. (Φυσικά και τα δύο σε λουρί).

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Είμαι σίγουρος ότι το διάβασε... απλά, έκανε μιά (ύστατη) προσπάθεια...

Τότε η μόνη λύση που σου απομένει, είναι να πάρεις κάποιο βιβλίο του τύπου "φτιάξτο μόνος σου", ή "ο γιατρός στο σπίτι σας"...

Παρόλα αυτά, κανένα από τα παρόμοια βιβλία δεν αναφέρει πως να αντιμετωπίζει κάποιος δύο αρσενικά - intact - ενήλικα σκυλιά, στον ίδιο χώρο, που έχουν ήδη "καυγαδίσει"...
Οχι γιατί ο συγγραφέας δεν ξέρει... αλλά, γιατί δεν θα ήθελε (με τίποτα) να αναλάβει την ευθύνη της γενικευμένης "συνταγής" και των συνεπειών που θα είχε σε ζώα και ανθρώπους...
Πότε λέμε ένα σκυλί intact;

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ο εκπαιδευτης θα σας βοηθησει να χειριστειτε τα σκυλια σας καλυτερα οταν ειστε εσεις μπροστα

δηλαδη ο σκυλος θα ξερει οταν εισαι μπροστα και πεις οχι ειναι οχι και δεν θα σκεφτει καν να κανει τσαμουκα

τωρα για να τα αφησετε μονα τους δεν παιζει με τιποτα ΙΜΟ

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Εκπαιδευτη και βοηθεια ειδικου..οπωσδηποτε

Θα πρεπει να διορθωθει πρωτα η σχεση των σκυλων σε ουδετερο χωρο και μετα σιγα σιγα θα πηγαινει ο ενας στον χωρο του αλλου για μικρα διαστηματα (Μην περιμενετε οτι θα παιξουν κι ολας, σας αρκει να συνυπαρχουν χωρις να τσακωνοντε..), μετα θα περασετε στην συγκατοικηση και οπως υποθηκε θα πρεπει να ειναι χωριστα παντα...εκτος μικρων διαστηματων που θα τα φερνετε σε επαφη παντα υπο την παρουσια σας και μετα ο καθεις στον χωρο του..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97