Αεροστεγή δοχεία αποθήκευσης ξηράς τροφής...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Χμ… ναι αν και νομίζω ότι η διαφορά στο θέμα αέρα είναι τεράστια. Αφού ο αέρας που θα μπαίνει μέσα κατά την πτώση η της τροφής θα είναι ελάχιστος, ενώ ή «ζημιά» θα περιορίζεται στο κάτω μέρος της τροφής που θα βγαίνει στην επόμενη δόση (φαντάζομαι έτσι..ιδέα δεν έχω…) J
Ο αερας σαφως και δεν μενει στασιμος στο κατω μερος αλλιως δεν θα ηταν αερας. Τα αερια καταλαμβανουν ολο το χωρο που τους διατιθεται, μαλιστα ο θερμος αερας ανεβαινει προς τα πανω αρα αν μπαινει μεσα στη συσκευασια ο αερας του δωματιου λογικα κινειται μεχρι το πανω μερος του δοχειου. ;-)

αυτα λενε οι νομοι της φυσικης. :)

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
κοίτα δεν έχω κάνει διδακτορικό αλλά δεν με πολυνοιάζει βέβαια γιατί ένα τσουβάλι δεν μένει στο κουτί για πολύ καιρό στην περίπτωσή μου! Αγίου Βερνάρδου γαρ! :p

joker21

Member
5 Απριλίου 2013
12
0
Οπότε σακουλίτσες που κλείνουν αεροστεγώς με μηχάνημα, σε 2κιλα ώστε να μειώνεται η «ζημιά» και όλα καλά….

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
πολλα πετ-σοπ εχουν συσκευασει ξηρα τροφη σε σακουλακια του κιλου η δικιλα σε σακουλακια αλλα τα δενουν η με το πρασινο ευκαμπτο συρμα κηπου και κουζινας η απλα με ενα σελοτειπ... οποτε εχω χρειαστει να παρω δεν εχω δει καποια αλοιωση στο χρωμα τη μυρωδια η την ξηροτητα τους,,,,,,