Αδεσποτο-sos

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
H προώθηση της υιοθεσίας εγινε ήδη,εβαλα παντου αγγελιες.Ωστοσο καθε βοήθεια και καθε προώθηση απο οποιονδηποτε,περαιτερω,ειναι πολύτιμη!:)

edit:Είναι κ κουκλα!Πολύ γλυκιά.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Μετά απο επικοινωνία με την sapt hellas,θα κανονισουν με το Νίκο και θ αναλάβουν τον εμβολιασμό και την αποπαρασίτωση της Ρόζας.

Και τις εξετ.αίματος μόνο αν είναι σε ασφαλές μερος,οποτε αν θέλει κανείς να τη φιλοξενήσει,μας λέει!:)(Aυτό γίνεται,γιατί αν έχει κατι και χρειάζεται φάρμακα,δεν λέει κάτι να κανει εξετάσεις κ να ξαναγυρίσει στο δρόμο.Γι αυτό γινονται μονο αν ειναι σε σπιτι/πανσιον ή υπαρχει ενδιαφερόμενος.)

Ευχαριστούμε την sapt hellas για την άμεση απάντηση κ το ενδιαφέρον!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Θεωρώ απαράδεκτο να προτρέπουμε ένα άτομο που φροντίζει αδέσποτο(όπως κ αν το φροντίζει) να ...μη το κανει,να το αμολυσει στο βουνο κλπ!!!

Κανονικά,είναι υποχρέωση κάθε πολίτη να φροντίσει ένα αδέσποτο βάζοντας λίγο νεράκι και φαγητό έξω απ το σπίτι του!
Και εγώ θεωρώ απαράδεκτη την δικιά σου άποψη.

Εγώ τεκμηρίωσα την δικιά μου όμως ... ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ πές μου πού κάνω λάθος, και πού είμαι απαράδεκτος, και μην πεις γενικότητες και ''φιλοζωικά επιχειρήματα'' ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Υποχρέωση του κάθε πολίτη να δημιουργει εστιες βρωμας - επιθετικά σκυλιά και μόνιμη κατασκήνωση αδέσποτων έξω από το σπίτι του ???? Πού τα είδατε αυτά ?? ΑΝ εγώ ή το παιδι μου ΔΑΓΚΩΘΩ από έναν τέτοιον σκύλο ΠΟΙΟΣ φταίει ?? Σε προκαλώ να ρωτήσεις δικηγόρο, πρίν με χαρακτηρίσεις απαράδεκτο ...

ΣΚΥΛΙΑ που ταίζονται σε σταθερό μέρος, δημιουργούν ΠΑΝΤΑ ανεπιθύμητες συμπεριφορές - προκαλούν το κοινο αίσθημα, ειναι ΠΟΛΥ πιο ευάλωτα σε φόλες ασυνήδειτων - είναι ΚΑΤΑ του νόμου και κατά οποιασδήποτε λογικής εκτός της αρρωστημένης φιλοζωίας. Είναι ΗΜΙΜΕΤΡΟ με πολύ περισσότερα αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
παιδια εμενα μου εχει συμβει το εξης.στιν γειτονια μου τριγιρνουσε ενα προιν αδεσποτο(ο sun κατασκινοσε σε εμασ κιριακι ) 5-6μηνων.αρχικα του βαλαμε φαγιτο κ νερο ,οποσ το εχουμε ξανακανι και για αλλα αδεσποτα κατα κερουσ,τα βραδια περναγε απο τα καγκελα και κιμοταν στο γκαραζ μασ..περναγε ο κεροσ και το φροντιζαν και αλλα ατομα απο τιν γιτονια,το προι ο σαν στιν πλατια επεζε με ολα τα πεδακια και το βραδι στο γκαραζ..τον παμε στον κτινιατρο και του κανουμε τα απαρετιτα εμβολια με δικα μασ χριματα για να μιν εχι προβλιματα ουτε αυτοσ ουτε εμεισ και του φορεσε και ο γιατροσ μια μενταλιετα που εγραφε οτι ιταν εμβολιασμενοσ(το σκαλιμπορ του το εκλεπσαν τρισ φορεσ). ο σαν ομοσ μεγαλονοντασ αρχισε να γαβγιζι ολα τα ατομα που τον ιχαν κλοτσισι ι βαρεσι οταν ιταν μικρος,φισιολογικοτατο το βρισκο,ομοσ επιδι ι καταστασι ιχε αρχισι να γινετε κουραστικι γιατι καθε 30λεπτα επρεπε να βγενο και να τσακονομε με ολοσ τουσ ....... που τον ιχαν χτιπισι οταν ιταν μικροσ επαναλαμβανο και αφου με ιχαν κουρασι ι απιλεσ τουσ τελικα τον πιραμε εμισ και ετσι τορα εχουμε 3 πανεμορφα σκιλακια!!:)

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
ΣΚΥΛΙΑ που ταίζονται σε σταθερό μέρος, δημιουργούν ΠΑΝΤΑ ανεπιθύμητες συμπεριφορές - προκαλούν το κοινο αίσθημα, ειναι ΠΟΛΥ πιο ευάλωτα σε φόλες ασυνήδειτων - είναι ΚΑΤΑ του νόμου και κατά οποιασδήποτε λογικής εκτός της αρρωστημένης φιλοζωίας. Είναι ΗΜΙΜΕΤΡΟ με πολύ περισσότερα αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.
γιατι κατα του νομου,εδω δεν σεβονται τα βασικα..πηγα στον δημο και τουσ ροτισα πιοσ ειναι ο νομοσ που δεν με αφινι να βγαζω τουσ σκιλουσ μου στιν πλατια?απαντισι,δεν ιπαρχι τετιοσ νομοσ.τοτε γιατι εχετε γεμισι τισ πλατιεσ με πινακιδεσ που γραφουν απαγορευονται τα κατικιδια?γιατι ιπιρχαν καπια ατομα που διαμαρτιροντε για τουσ σκιλουσ που λερονουν,εγω εχω παντα σακουλακια λεω αλλα με βριζουν το ιδιο..θα φροντισουμε να αντικατασταθουν αυτεσ οι επιγραφεσ...ακομα περιμενο φτεο αν περασο απο ολεσ τισ πλατιεσ τισ μαζεπσο και παο και του τισ πετακσο μπροστα στο δημαρχειο?

Last edited by a moderator: