Αδερφάκι για την Maya... Προσεχώς

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στη φώτο που πίνει το νερό η Μαγια, μου θυμίζει ορισμένους που πάνε στη θαλασσα και βουτάνε ποδαράκι πρώτα να δουν θερμοκρασία νερού... ε η δικιά σου, δοκιμάζει γεύση

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ξεκινήσαμε...
Έχει τρεις μέρες τώρα που κάνει τα δικά του. Δοκιμάζει την υπομονή μου σε κάθε ευκαιρία.

Μέσα στο σπίτι, ανεβαίνει στο τραπέζι την ώρα του φαγητού, αλλά και στο νεροχύτη για να γλύψει τα πιάτα, μασουλάει πράγματα που δεν πρέπει, κυνηγάει το γάτο, πηδάει στους επισκέπτες...

Του ξαναθύμισα το "time out".

Έξω από το σπίτι, δεν κάνει focus πάνω μου, ειδικά παρουσία άλλων σκύλων, αγριεύει και γαβγίζει σε άλλα αρσενικά, τραβάει να πάει στο επόμενο δεντράκι να μαρκάρει, έχει "ξεχάσει" τα μισά από όσα ξέρει...

Στροφή 180 μοιρών το σκυλί!

Σκαρφίζομαι νέους τρόπους να του αποσπάσω την προσοχή. Τουλάχιστον δείχνει παραπάνω ενδιαφέρον να παίξει tug και fetch τώρα.

Υπομονή Μιχάλη. Θα περάσει και αυτή η φάση και θα γίνει το σκυλί που θέλεις.
Τόσο μεγάλη διαφορά μέσα σε 3 μέρες και ενώ από ότι καταλαβαίνω ασχολείσαι σταθερά μαζί του; Μήπως έχετε καμιά θηλυκιά σε οίστρο κοντά σας;

• Like
Reactions: Orilis and mareco

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Τόσο μεγάλη διαφορά μέσα σε 3 μέρες και ενώ από ότι καταλαβαίνω ασχολείσαι σταθερά μαζί του; Μήπως έχετε καμιά θηλυκιά σε οίστρο κοντά σας;
Προχθές ανακάλυψα ότι φέρνει ένας θηλυκό που σέρνει στο πάρκο! Έφεραν και 3 αρσενικά αδέσποτα μαζί τους. Ευτυχώς που ήμουν με τη Maya μόνο εκείνη την ώρα και έπαιξε κιόλας μαζί τους.

• Like
Reactions: mareco

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
ασε που κοιμουνται απο τις 19¨30 μεχρι τις 21¨00 τουλαχιστον...
σιγα μην σε αφησουν...
Αυτό ξέρεις ότι έγινε 5 μέρες πριν, που από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 έπαιζαν στο πάρκο;

Για την ώρα έχουν ξεραθεί και τα τρία. Εμένα δεν με πιάνει ύπνος.

• Like
Reactions: mareco and GRDANE

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.291
Μέλη
20.057
Νεότερο μέλος
gioxatz