χαχαχαχαχαχα έχει μπει στην εφηβεία το αγόρι και δοκιμάζει όρια
(τα δικά του και τα δικά σου)
Του κόβω συχνά τα νύχια, ευτυχώς έχει πολλά σημεία διαφυγής και όσο και να φαίνεται απίστευτο, τον προστατεύει η Maya!βασικά φοβάμαι μη την βρει απο το γάτο!![]()
Τόσο μεγάλη διαφορά μέσα σε 3 μέρες και ενώ από ότι καταλαβαίνω ασχολείσαι σταθερά μαζί του; Μήπως έχετε καμιά θηλυκιά σε οίστρο κοντά σας;Ξεκινήσαμε...
Έχει τρεις μέρες τώρα που κάνει τα δικά του. Δοκιμάζει την υπομονή μου σε κάθε ευκαιρία.
Μέσα στο σπίτι, ανεβαίνει στο τραπέζι την ώρα του φαγητού, αλλά και στο νεροχύτη για να γλύψει τα πιάτα, μασουλάει πράγματα που δεν πρέπει, κυνηγάει το γάτο, πηδάει στους επισκέπτες...
Του ξαναθύμισα το "time out".
Έξω από το σπίτι, δεν κάνει focus πάνω μου, ειδικά παρουσία άλλων σκύλων, αγριεύει και γαβγίζει σε άλλα αρσενικά, τραβάει να πάει στο επόμενο δεντράκι να μαρκάρει, έχει "ξεχάσει" τα μισά από όσα ξέρει...
Στροφή 180 μοιρών το σκυλί!
Σκαρφίζομαι νέους τρόπους να του αποσπάσω την προσοχή. Τουλάχιστον δείχνει παραπάνω ενδιαφέρον να παίξει tug και fetch τώρα.
Υπομονή Μιχάλη. Θα περάσει και αυτή η φάση και θα γίνει το σκυλί που θέλεις.
Προχθές ανακάλυψα ότι φέρνει ένας θηλυκό που σέρνει στο πάρκο! Έφεραν και 3 αρσενικά αδέσποτα μαζί τους. Ευτυχώς που ήμουν με τη Maya μόνο εκείνη την ώρα και έπαιξε κιόλας μαζί τους.Τόσο μεγάλη διαφορά μέσα σε 3 μέρες και ενώ από ότι καταλαβαίνω ασχολείσαι σταθερά μαζί του; Μήπως έχετε καμιά θηλυκιά σε οίστρο κοντά σας;
Αυτό ξέρεις ότι έγινε 5 μέρες πριν, που από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 έπαιζαν στο πάρκο;ασε που κοιμουνται απο τις 19¨30 μεχρι τις 21¨00 τουλαχιστον...
σιγα μην σε αφησουν...
Ουπς! Σόρρυ. Τώρα οκ;οκ μιχαλη αλλα αν θελεις να το δουμε κιολας καντο δημοσιο ... το βιντεο λεει είναι ιδιωτικο....![]()