Αδέσποτο στο σπίτι;

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Δεν κατάφερα να πάω σήμερα. Θα πάω όμως μέσα στις επόμενες μέρες.
Κάτσε να τον δούμε κι από κοντά τον Λάζαρο...Ετσι; Γουρούνι στο σακί;
Ανεβάζω κι άλλα βιντεάκια μπας και γίνει το συνοικέσιο (για Πλατωνικό έρωτα μιλάμε...)
http://www.vimeo.com/26541822
http://www.vimeo.com/26541924

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Είναι απίθανος ο τυπάκος. Τελείως αξιολάτρευτος.
Του εύχομαι να είναι τυχερός στην ζωούλα του.

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Είναι απίθανος ο τυπάκος. Τελείως αξιολάτρευτος.
Σε μένα το λες? Είναι ο τσόγλανος. Εδώ έκανε εμένα να αγαπήσω τα σκυλιά (όχι ότι πριν τα μισούσα...απλά δεν είχα καμία επαφή)...και να κάθομαι κάθε μέρα να διαβάζω γι αυτά 2-3 ώρες.

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Αν εννοείς να πάρω τον Λάζαρο σπίτι: πιστεύω πως είναι καλύτερα εκεί που είναι γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να του προσφέρω τον χρόνο που χρειάζεται έτσι όπως είμαι τώρα.
αν εννοείς να υιοθετήσω ένα άλλο αδέσποτο: κάποια στιγμή θα γίνει (όταν είμαι σίγουρος ότι θα είναι εντάξει μαζί μου)
προς το παρόν συνεχίζω το διάβασμα...

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
DSC02698..jpgDSC02699..jpg
Δεν είδα αυτόν που το έχει γιατί είχε άδεια. Ελπίζω γι αυτό να ήταν δεμένος πάλι. το καλό είναι ότι επειδή έχει 5 σπίτια με κοινή αυλή πάντα κάποιος βρίσκεται εκεί. πάντως μου φάνηκε καλά από όσο μπορώ να κρίνω.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
απορω με το κουραγιο σου...πως αντεχεις και δεν τον εχεις εσυ...ουτε να με φανταστω στη θεση σου να αγαπαω, να εχω δεθει με ενα σκυλακο τοσο και να τον βλεπω μια στο τοσο, και δεμενο;;; απαπα...χαρα στο κουραγιο σου...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλα ο σκυλος ειναι αξιολατρευτος και αγαπησιαρης για πολλα χαδια!!!Εμενα αν μου εκανε αυτες τις χαρες δυσκολα θα αντιστεκομουν να μην τον παρω.Κριμα να ειναι δεμενος και να εχει μονο νερο και φαγητο χωρις ανθρωπινη παρεα.Τουλαχιστον δεν κινδυνευει στους δρομους...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97