Αδέσποτη και τρομαγμένη

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανεις ειναι να στειρωσεις τη σκυλιτσα. Ειναι για το καλο και των δυο.
είναι στο πλάνο! Το πρόβλημα είναι ότι επειδή τα δόντια της είναι σε εξαιρετική κατάσταση (άρα μπορεί να είναι μικρότερη από ότι νόμιζα) η κτηνίατρος μου είπε να περιμένουμε την πρώτη περίοδο (εντάξει, τον πρώτο οίστρο :D) στο σπίτι, για να είμαστε σίγουροι 100% ότι της έχει έρθει μια φορά τουλάχιστον.

Τώρα διαβάζοντας το φόρουμ μου μπήκε η ιδέα ότι μπορεί να "προετοιμάζεται" για ψευδοκύηση και έχω ανησυχήσει. Αν θέλει κάποιος, αφού συζητάμε τόσες μέρες και έχει "καταλάβει την περίπτωση" της Πισσούλας, να δει το πόστ που έκανα εδώ και να απαντήσει (εφόσον ξέρει βέβαια!) :)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αν έχει συνηθίσει στο φυσικό φώς (λογικό, αφού ζούσε έξω), προσωπικά θα δίσταζα να την βάλω τιμωρία στο αποθηκάκι. Δεν ξέρω τί λύση να σου προτείνω επ' αυτού. Για τα περισσότερα σκυλιά πάντως και μόνο η δυσαρέσκεια στην φωνή μας όταν κάνουν κάτι και τα μαλώσεις είναι αρκετή τιμωρία. Μπορείς επίσης να μην της δίνεις σημασία για λίγο μετά την σκανδαλιά, και αφού την μαλώσεις. Σαν να την απομονώνεις δηλαδή συμβολικά, χωρίς να την κλείσεις κάπου. Είναι τόσο καλόβολο σκυλάκι, ώστε πιστεύω ότι θα πιάσει. :):):)
Στείρωση οπωσδήποτε, και σε καλό κτηνίατρο. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πώ για την ψευδοκύηση γιατί δεν είχα ποτέ την χαρά να έχω θηλυκό σκυλί ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97