Αντε με το καλό!!Καλησπέρα παιδιά! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Πολύ χρήσιμες, μια που από σήμερα το πρωί, η Πισσούλα είναι σπίτι
Πληρώθηκα το Σάββατο, πήρα την άδεια την Κυριακή, αλλά δεν την είχα δει να κόβει βόλτα εδώ τριγύρω μέχρι σήμερα το πρωί, οπότε τη σβέρκωσα και στον κτηνίατρο. Δυστυχώς δεν μου έκοψε να σας ρωτήσω νωρίτερα, μου φάνηκε πολύ απλό να τρέχω σε γιατρό στο Περιστέρι, όπου ήξερα μια συμπαθητική κυρία. Θα με βοηθούσατε πολύ αν είχατε να μου προτείνετε έναν γιατρό κοντά στον Ερυθρό.
Ευτυχώς είναι υγιέστατη και μάλλον πιο μικρή απ' ότι νόμιζα. Γύρω στα 2. Ζυγίζει 8 κιλά. Συγνώμη που ακούγομαι σαν ηλίθια με όλες τις λεπτομέρειες, αλλά είμαι ευτυχής νέα μητέρα, δεν το ελέγχω
Δυστυχώς, πιστεύω ότι ανήκε σε κάποιον που την κακοποίησε παλιότερα. Για άλλη μια φορά δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει την πόρτα και την έχει αράξει ακριβώς δίπλα στην πόρτα. Νομίζω ότι έχει φάει πολύ κλωτσιά στη ζωή της για να μείνει έξω από κάποιο σπίτι.... Σκέφτομαι να την αφήσω στην ησυχία της σήμερα και το βράδυ που θα βγούμε για βόλτα (δεν είχαμε ατύχημα μέχρι τώρα) να τη βάλω μέσα με λιχουδιές, βήμα - βήμα. Από αύριο να της βάζω το φαγητό της όλο κ πιο μέσα στο σπίτι, μέχρι να ξεκολλήσει από την εξώπορτα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας πάνω σ' αυτό.
Σιχαίνεται την αγκαλιά για αυτό δεν την έχω σηκώσει καθόλου από την ώρα που μπήκε στο σπίτι. Συνεχίζει να λατρεύει τα χάδια όμως
Θα σας στείλω φωτογραφίες μόλις καταφέρω να βρω το καλώδιο του κινητού μου!!!!
Δώσε της χρόνο. Στην αρχή μην ασχολείσαι πολύ πολύ μαζί της.... αστην στην ησυχία της μέχρι να συνηθίσει, να σε μάθει, κι εσένα και τον καινούριο χωρο..... θέλει αρκετές μέρες αυτό. Αγκαλιά μην την παίρνεις ακόμα αν βλέπεις οτι δεν αισθάνεται βολικά. Γενικά αστην να ξεθαρέψει σιγά σιγά. Ακόμα δεν τολμάει να κάνει τίποτα, αλλά θα αρχίσει σύντομα να τεστάρει τα όρια της. Εκει με ηρεμία, υπομονή και συνέπεια, δωσε της να καταλάβει τι θέλεις απ'αυτήν. Προς το παρόν όμως... let her be! Kαι ξεκίνα ήδη απο τώρα να την αφήνεις και λίγο μόνη της, ωστε να μη φρικάρει αργότερα που θα χρειάζεται να μένει μόνη της.