Αγώνες Agility 2017

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
@zenio το Σάββατο θα μαζευτούμε κάποιοι από εδώ για να πάμε, οπότε αν έχεις χρόνο έλα μια βόλτα. Oργανωτικά οι αγώνες φαίνεται να κινούνται σε υψηλό επίπεδο, οπότε λογικά θα δούμε ωραία πράγματα.

• Like
Reactions: east49 and mareco

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Εστία μάνα μου, ποιός τρέχει να πάρει υπερκτιμημένα από τον Τερκενλή; Τι θες να φέρω Μαρία;;

• Like
Reactions: dimitris-skg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εστία μάνα μου, ποιός τρέχει να πάρει υπερκτιμημένα από τον Τερκενλή; Τι θες να φέρω Μαρία;;
Τα κορμιά σας, την θετική σας ενέργεια [γιατί...Σέρβοι/Ρουμάνοι/Βούλγαροι προβλέπεται να μας πάρουν τα σώβρακα και να φύγουμε ξεβράκωτοι από κει :p ] και να κανονίσετε αν γίνεται, να έχετε χρόνο, ακόμη και για να φάμε όλοι μαζί, κάπου εκεί γύρω. Μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας εννοείται. Κανά σουβλάκι το πολύ δηλαδή, γιατί δεν μας παίρνει για τίποτα πιο...γκουρμέ :D

*** Btw να μην σας ταράξω, αλλά Τερκενλή έχουμε και στην Αθήνα :LOL:

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Κι όπως θα έρχεστε, φέρτε και τίποτα φαγώσιμο :LOL:
Αρνι τρωτε;;; :p
dimitris-skg
Δεν ειναι σιγουρο ακομη οτι θα κατεβω, προσπαθω να το κανονισω αυτες τις μερες. Απο κουβεντα που ειχα με το διοργανωτη καταλαβα οτι Κυριακη θα ειναι καλυτερα να κατεβω, λες οτι Σαββατ ειναι καλυτερα; (οπως και να εχει αυθημερον θα γινει η φαση)

mareco
Επρεπε να το ειχαμε σκεφτει νωριτερα να σε βαζαμε να διοργανωνες κοπη πιτας για το 2017 εδω βορεια..................

:D

Λαγκαδα για τσιπουρο το κοβω παντως που ειναι κ διπλα

Και κατι τελευταιο...αφηστε τον υπερεκτιμημενο(υποκειμενικα μιλωντας) Τερκενλη και δοκιμαστε τριγωνα Πανοραματος και αυστηρως απο τον Ελενιδη...θα ξεχασετε πως λενε το σκυλο σας οσοι δεν εχετε φαει...

• Like
Reactions: kosmaki and mareco

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Και κατι τελευταιο...αφηστε τον υπερεκτιμημενο(υποκειμενικα μιλωντας) Τερκενλη και δοκιμαστε τριγωνα Πανοραματος και αυστηρως απο τον Ελενιδη...θα ξεχασετε πως λενε το σκυλο σας οσοι δεν εχετε φαει...
Πέστα παιδάκι μου, την πέφτουν όλοι στα τσουρέκια και χάνουν τη μισή τους ζωή που δεν τρώνε αυτή τη δημιουργία που κάνει και τον άθεο θρήσκο!

Εγώ παιδιά μόνο Σάββατο και είμαι και ζόρικα. Θα σας πω από κοντά γιατί. Δημήτρη μιλάμε για τα κουμάντα.

• Like
Reactions: anastasiak

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Παρακαλειστε να φερετε τριγωνα Πανοραματος με γεμιση κρεμας ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.

Επισης να κανονισετε για κρεπαλη (πασης φυσεως) Σαββατο βραδυ (να ισιωσουμε μεχρι την Κυριακη το απογευμα δλδ) κ αυστηρως σε καποιο μερος με ευκολο παρκινγκ για να βαλω το φορτηγο με το κοπαδι.

Ευχαριστω.

@zenio
Αν δεν ερθεις (κατα προτιμηση ΜΕ την κοπελα σου) θα χρεωσω δευτερη απουσια :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Παρακαλειστε να φερετε τριγωνα Πανοραματος με γεμιση κρεμας ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Θα πω μόνο ότι μέχρι σχετικά πρόσφατα έτρωγα γλυκά αποκλειστικά σοκολατένια (μετά μεγάλωσα και έγινα πιο κοιλιόδουλη) με μόνη εξαίρεση αυτό το θαύμα της φύσης.

Μην αρνείσαι. Θα φας κ θα μας θυμηθείς!

• Like
Reactions: anastasiak

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Όχι ρε, αλήθεια, δεν το πα για να "πατήσω πόδι". :ROFLMAO::ROFLMAO:

Το τρίγωνο το σωστό, το πρόστυχο, το οριτζινάλε από τον Ελενίδη δε βγαίνει σε παραλλαγή σοκολατένια! Μην παρασυρθείτε από βέβηλες παραλλαγές άμα δεν σας προλάβουμε!

Και ρε παιδια σας το ορκίζομαι, η κρέμα του είναι καλύτερη κι από σοκολάτα! Αχα! Κι εγώ δεν ξέρω ποτς γέναν!

(Τι είπαμε οτι λέμε εδώ; Αααα για ατζίλιτυ, σκυλιά, ναι ναι κάτι μου θυμίζει...)

Νομ νομ νομ...

Οφφ τοπικ οφφ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Όχι ρε, αλήθεια, δεν το πα για να "πατήσω πόδι". :ROFLMAO::ROFLMAO:
Δεν γελάω γι'αυτό ρε. Αν δεν έρθει η οργισμένη αντίδραση από east, θα σου πω από κοντά, να μην...χαλάμε το θέμα :D

• Like
Reactions: Estranged

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Δεν μπορει να μην υπαρχει αυτη η επιλογη......
Φυσικα και υπαρχει αυτη η επιλογη...απο αυτους που για να διαφοροποιηθουν αφου δεν μπορουν να κανουν το αυθεντικο, το σωστο, το γνησιο, κανουν κατι αλλο. Αυτο το πραγμα δεν υπαρχει, και ξαναλεω, αυστηρα απο τον Ελενιδη! Θα μας θυμηθειτε!

Η κοπελα δυστυχως ειναι Αθηνα, κ εμεις εχουμε ακομα γεννες...θα δειξει.:)

Δεν προτεινετε μερα ομως, Σαββατο ή Κυριακη λετε αξιζει περισσοτερο? Δεν ξερω τα κολπα και δεν μπορω να κρινω

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Την Κυριακή δεν έχει agility, oπότε προτείνω Σάββατο, που έχει περίπου 60 συμμετοχές, και στα ενδιάμεσα dog frisbee, το οποίο είναι επίσης εντυπωσιακό.

• Like
Reactions: east49 and mareco