Τα κορμιά σας, την θετική σας ενέργεια [γιατί...Σέρβοι/Ρουμάνοι/Βούλγαροι προβλέπεται να μας πάρουν τα σώβρακα και να φύγουμε ξεβράκωτοι από κει ] και να κανονίσετε αν γίνεται, να έχετε χρόνο, ακόμη και για να φάμε όλοι μαζί, κάπου εκεί γύρω. Μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας εννοείται. Κανά σουβλάκι το πολύ δηλαδή, γιατί δεν μας παίρνει για τίποτα πιο...γκουρμέΕστία μάνα μου, ποιός τρέχει να πάρει υπερκτιμημένα από τον Τερκενλή; Τι θες να φέρω Μαρία;;
Αρνι τρωτε;;;Κι όπως θα έρχεστε, φέρτε και τίποτα φαγώσιμο
Πέστα παιδάκι μου, την πέφτουν όλοι στα τσουρέκια και χάνουν τη μισή τους ζωή που δεν τρώνε αυτή τη δημιουργία που κάνει και τον άθεο θρήσκο!Και κατι τελευταιο...αφηστε τον υπερεκτιμημενο(υποκειμενικα μιλωντας) Τερκενλη και δοκιμαστε τριγωνα Πανοραματος και αυστηρως απο τον Ελενιδη...θα ξεχασετε πως λενε το σκυλο σας οσοι δεν εχετε φαει...
Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.Παρακαλειστε να φερετε τριγωνα Πανοραματος με γεμιση κρεμας ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Δεν γελάω γι'αυτό ρε. Αν δεν έρθει η οργισμένη αντίδραση από east, θα σου πω από κοντά, να μην...χαλάμε το θέμαΌχι ρε, αλήθεια, δεν το πα για να "πατήσω πόδι".
Φυσικα και υπαρχει αυτη η επιλογη...απο αυτους που για να διαφοροποιηθουν αφου δεν μπορουν να κανουν το αυθεντικο, το σωστο, το γνησιο, κανουν κατι αλλο. Αυτο το πραγμα δεν υπαρχει, και ξαναλεω, αυστηρα απο τον Ελενιδη! Θα μας θυμηθειτε!Δεν μπορει να μην υπαρχει αυτη η επιλογη......
Ωχ συγνωμη!!!!!Μου χαλάτε την σειρά λέμεεεεεε
Προηγούνται άλλοι αγώνες αυτού!