Ηθελα πολυ να παω, αλλα δυστηχως θα λειπω επαγγελματικο ταξειδι!
Ισως παω Θεσσαλονικη ομως
Ηθελα πολυ να παω, αλλα δυστηχως θα λειπω επαγγελματικο ταξειδι!
ΧμμμμμΔεν έχω πάει σε αγώνες...
Κοίτα...είναι η δεύτερη φορά ever, που διοργανώνεται έτσι. Δηλαδή ipo/mondio, μαζί με agility, εκτός Αθηνών. Δεν είναι τυχαίο σε διαβεβαιώ και το "μυστικό" βρίσκεται ξανατονίζω, στον αριθμό συμμετεχόντων του agility, που υπερκαλύπτει πολλές "ανάγκες". Νομίζω είναι απόλυτα κατανοητό ε;Ξεκινωντας απο το 2ο μηνυμα, αν παω θα ειναι η πρωτη μου επαφη με το χωρο οπως ανεφερα και πιο πανω καθοτι και γενικα καινουργιος στο χωρο. Και επειδη ακριβως δεν εχω ξαναπαει, θελω να σε ρωτησω και τι ισχυει γενικα στους αγωνες, δηλαδη στην περιπτωση ενος μεγαλου event οπως αυτο, οι απονομες παντα Κυριακη απογευμα/βραδυ δε γινονται?
Η αλήθεια είναι, ότι και η περσινή διοργάνωση, ήταν όντως υπερπαραγωγή και η φετινή για κατά κει το πάει. Σ'αυτά του βγάζω το καπέλλο, αν και πέρσι με την παρουσία του drone κατά την διάρκεια του αγώνα, είχαμε και κάτι...σκυλάκια που γυάλισε το ματάκι τους, λίγο παραπάνω από το σύνηθες Οι χορηγοί, είναι όντως ένα τεράστιο επίτευγμά του και μάλλον, προβλέπεται να είναι περισσότεροι, από τους συμμετέχοντες...γενικώς...
πρεπει να εχει παρει αρκετη δημοτικοτητα παντως το event αν κρινω απο τους χορηγους και το αντιστοιχο "event" στο facebook και σε βιντεακια απο το αντιστοιχο το 2013 ειδα αρκετο κοσμο στις κερδκιδες (βεβαια μπορει να ηταν συμμετεχοντες που απλα χαζευαν )
Δεν έχω πρόταση, αλήθεια!Η προταση σου δηλαδη για την Κυριακη ποια θα ηταν? Να βγει το mondio? Να παει πιο αργα? Ρωταω κυριως με το σκεπτικο οτι οι απονομες ουτως ή αλλως απογευματακι/βραδυ δε θα ειναι και για τα 2 κυναθληματα?
Παιχνίδι. Μόνο με tunnel. Εκεί να δεις "γιούργια" που έχει να πέσειΤο tunnel cup τι ακριβώς είναι;
Μην μου την θυμίζεις αυτή την "ελεύθερη" Κυριακή, να χαρείς!Την Κυριακή επομένως που έχετε ελεύθερη μέρα μπορείτε να τιμήσετε τις ταβέρνες του Χορτιάτη, 15' περίπου από το γήπεδο.
Έπιασε τόπο τελικά η γκρίνια σου για το πρωινό της Κυριακής ....