Eσυ τι προσπάθεια έκανες στην συγκεκριμένη περίπτωση? Πως βελτίωσες τα πράγματα?Και αδικα προσπαθουμε τοσα χρόνια (στα πάντα) γιατι χτυπάμαι το φιδι στην ουρα και εκει δεν σκοτώνεται και το ξέρετε εαν δεν το χτυπήσετε στο κεφάλι.
Μα απο εκει ξεκιναει παντα το κράτος..Πολύ ωραια τα λέτε, και σε αυτο συμφωνούμε όλοι, δεν υπαρχει θέμα.
Αλλά, αν όλοι καθόμασταν με σταυρωμένα χέρια και δεν κάναμε τίποτα...γιατι να κάνει το κράτος?
Αν όλοι έλεγαν το ίδιο πράγμα, και πήγαιναν και έπαιρναν σκύλο από pet shop...τότε πως θα έρθει η αλλαγη?
Οι μεγαλύτερες αλλαγες στο κόσμο....ξεκίνησαν από το λαο.
Ο καθένας έχει την προσωπική του ηθική. Δεν είναι απαραίτητο να έχει ένα νόμο απο πάνω του για να κάνει το σωστό.Εχω κανει πολλα οχι μονο για σκυλάκια !!!
Εχω κανει αναφορες εχω στειλει e-mail, εχω πάρει τηλ. κανενας δεν μου εδωσε σημασιά.
Δυστηχώς δεν λειτουργει τπτ
Δεν πυστευω όμως οτι φτεναι τα πετ σοπ για αυτην την κατασταση και ακομη περισσοτερο πάλι εμεις.
Πρεπει να κινηθουμε διαφορετικα αφου αυτο δεν αλλαζει και δεν θα αλλάξει.
Να ρωτησω κατι πχ. εαν τα πετ σοπ ειχαν κανονες και η εισαγωγεις το ιδιο θα υπηρχε προβλημα εαν επερνε ο κοσμος ζωάκια απο το πετ σοπ ???
Και τελος πάντων αφού αισθάνεσαι οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι με το κρατος, γιατι δεν το κάνεις εκει που μπορείς και έχει νόημα? ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ και αρα μειώνοντας τη ζήτηση.Δεν θα μεινουμε με σταυρωμενα τα χερια εαν τους πιεσουμε να αλλαξουν κανονες, αρχες κτλ.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αγοραστές για τα σκυλιά των puppy mills....
(το προβλημα είναι τα puppy mills, οχι τα πετ σοπ).
Και τελος πάντων αφού αισθάνεσαι οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι με το κρατος, γιατι δεν το κάνεις εκει που μπορείς και έχει νόημα? ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ και αρα μειώνοντας τη ζήτηση.
Βρε κατερινα μου αυτο λεω , εαν υπήρχε καποιος αυστηρός κανονισμός θα γινοταν αυτο ???Ναι, θα υπήρχε...γιατι ο οποιοσδήποτε σοβαρος εκροφεας το πρωτο πραγμα που κοιτάει είναι που θα παει το κουτάβι του...οπότε ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ κουτάβι σε pet shop, όπου ο κάθε άσχετος μπορει να το αγορασει και μετα να το πετάξει στο δρόμο...
Τα [pet shop είναι ΜΟΝΟ για τροφες, αξεσουάρ κλπ...ΟΧΙ για να πουλάνε ζώα.
Εξάλου εσενα ,που δηλώνεις φιλόζωος, σου αρεσει το θέαμα ενός κουταβιού μέσα σε μία γυάλινη βιτρίνα?? Σου αρέσει να ξέρεις ότι αυτο το πλάσμα, αν δεν πουληθει αμέσως, μπορει να μείνει εκει μέσα και 2 μήνες? Στριμωγμένο σε ένα κλουβι?
Επειδή ζω σε άλλη χώρα, να πω μόνο πως εδώ τα πετ-σοπ απαγορευεται να πουλάνε σκυλιά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν πετ σοπ.Γιατι με τον ιδιο τροπο δεν θα ηθελα να υπαρχουν καθολου τετοια μαγαζια και με τον ιδιο τροπο δεν θα αγόραζα ουτε τροφές.
Ποιός αυστηρός κανονισμός? Τι θα μπορούσε να λέει αυτός ο κανονισμός?Βρε κατερινα μου αυτο λεω , εαν υπήρχε καποιος αυστηρός κανονισμός θα γινοταν αυτο ???