Το τελευταιο μερος της απαντησης σου johnk ηταν πραγματικα πολυ σωστο.Πολλες φορες συμβαινει αυτο και με αυξανομενη ταση τα τελευταια χρονια...
Πολλοι ισχυριζονται πως π.χ. εχουν τα χρηματα για να συντηρησουν εναν σκυλο αλλα δεν εχουν τα (μαζεμενα ισως) χρηματα για την αγορα του απο εκτροφεα.Βεβαια στο μυαλο τους εχουν μονο την διατροφη του σκυλου,η οποια και φανταζομαι δεν θα ειναι η πρεπουσα,και οχι τυχον προβληματα που χρηζουν επεμβασης(και κοστιζουν ισως καποιες χιλιαδες ευρω).Πολυ αμφιβαλλω αν καποιος παρει εν γνωσει του απο τον "γειτονα" του ενα "καθαροαιμο" σκυλο μονο για να γλυτωσει καποια χρηματα και προκυψει καποιο προβλημα οτι θα ανταποκριθει στις απαιτησεις της περιστασης.
Εν τελει,και εγω θελω να παρω μια Lamborghini και εχω και τα λεφτα για την βενζινη,αλλα δεν κατηγορω το εργοστασιο για τις υψηλες τιμες,ουτε ψαχνω σε αγγελιες μηπως βρω καποιον να χαριζει μια.Ισως ειναι ατυχη η συγκριση,αλλα εγω ετσι το βλεπω.
Το να πονταρεις στην καλοσυνη καποιου και να πιστευεις οτι μπορει να αποκτησεις το σκυλι των ονειρων σου χωρις να δωσεις χρηματα ειναι ουτοπικο κατα τη γνωμη μου.Και τελικα θα καταληξεις με Φολεξ οπως ειπε και ο johnk παραπανω,και θα κανεις την (οποια) φιγουρα σου..