Μαλιστα καπετάνιε
Ωωωωωωωωωωωω..
Ποιος ζει στη θαλασσα σε ανανά;;;;;
Ωωωωωωωωωωωω..
Εαν δεν σε συγκινουν τα αδεσποτα τοτε να μην παρεις σκυλο. Γιατι πιστευω , ή μαλλον θελω να πιστευω οτι καθε ανθρωπος που θεωρει τον εαυτο του κυνοφιλο νιωθει μια λυπη , το λιγοτερο, οταν τα βλεπεο υποσιτισμενα κλπ.
Μην ακους πεντιγκρι και πιστευεις οτι ολα ειναι καλα. Το πεντιγκρι για τους περισσοτερους εφοσον δεν καταβαινουν σε αγωνες ειναι απλως μια απο τις πολλες ενδειξεις οτι απεναντι τους εχουν εναν ανθρωπο που νοιαζετε για τα σκυλια του και οχι μονο για τα λεφτα. Και εαν θες παρτο και λογικα, ο θειος ο ξαδελφος ή οποιοσδηποται κανει μια γεννα η σκυλα του. Τα μονα τους εξοδα ειναι η τροφη της. Εαν η σκυλα γεννησει 5-6 κουταβακια και τα πουλησουν ενα 100ρικο το καθενα μανι-μανι εβγαλαν ενα μισοχιλιαρο το λιγοτερο. Και εσυ νομιζοντας οτι εχεις ενα καθαροαιμο εχεις ενα σκυλι αγνωστου εξελιξης.
Εαν δεν σε συγκινουν τα αδεσποτα τοτε να μην παρεις σκυλο. Γιατι πιστευω , ή μαλλον θελω να πιστευω οτι καθε ανθρωπος που θεωρει τον εαυτο του κυνοφιλο νιωθει μια λυπη , το λιγοτερο, οταν τα βλεπεο υποσιτισμενα κλπ.
Μην ακους πεντιγκρι και πιστευεις οτι ολα ειναι καλα. Το πεντιγκρι για τους περισσοτερους εφοσον δεν καταβαινουν σε αγωνες ειναι απλως μια απο τις πολλες ενδειξεις οτι απεναντι τους εχουν εναν ανθρωπο που νοιαζετε για τα σκυλια του και οχι μονο για τα λεφτα. Και εαν θες παρτο και λογικα, ο θειος ο ξαδελφος ή οποιοσδηποται κανει μια γεννα η σκυλα του. Τα μονα τους εξοδα ειναι η τροφη της. Εαν η σκυλα γεννησει 5-6 κουταβακια και τα πουλησουν ενα 100ρικο το καθενα μανι-μανι εβγαλαν ενα μισοχιλιαρο το λιγοτερο. Και εσυ νομιζοντας οτι εχεις ενα καθαροαιμο εχεις ενα σκυλι αγνωστου εξελιξης.
Δεν ξερεις ομως τον σωστο τροπο αποκτησης ενος σκυλου και αυτο ειναι πολυ βασικο και αυτοματως για εμενα σε κατατασσει στην κατηγορια "κακοι ιδιοκτητες".Θέλω να πάρω σκύλο και ξέρω τις ευθύνες που έχει και είμαι έτοιμος να τις αναλάβω. Για τα Κολονία τι γνωρίζετε?
Λιγα για τους καπετιανους εεε?!?Μαλιστα καπετάνιε
Ωωωωωωωωωωωω..
Θελω να ακουσω ποιες ειναι η ευθυνες ενος σκυλου, κατα την αποψη σου.Θέλω να πάρω σκύλο και ξέρω τις ευθύνες που έχει και είμαι έτοιμος να τις αναλάβω. Για τα Κοκόνια τι γνωρίζετε?
Ρωτα αυτους που θα στο δωσουνε... Επειδη ολοι αυτοι που συναναστρεφεσαι για να αποκτησεις τον σκυλο σου φαινονται πραγματικα υπευθυνα ατομα, θα σε κατατοπισουν ως προς το τι χρειαζεται το κουταβι.Να το βγάζω βόλτα κάθε μέρα τουλάχιστον 3-4 φορές, να το πηγαίνω στον κτηνίατρο όσο είναι κουτάβι κάθε μήνα. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν το ετήσιο check up αν το γράφω σωστά είναι απαραίτητο.
Δυστυχως η πραγματικοτητα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που μολις περιεγραψες.Να το βγάζω βόλτα κάθε μέρα τουλάχιστον 3-4 φορές, να το πηγαίνω στον κτηνίατρο όσο είναι κουτάβι κάθε μήνα. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν το ετήσιο check up αν το γράφω σωστά είναι απαραίτητο.
Κάθε φορά που τα βλέπω αυτά τα βίντεο σφίγγεται η καρδιά μου