Απλά με τον συγκεκριμένο έχουμε καλές σχέσεις επειδή ο πατέρας μου τον ξέρει χρόννια και έτσι τον έχω γνωρίσει
Δεν ειπα το αντιθετο, δεν ειμαι σε θεση προφανως να γνωριζω τι σχεσεις εχετε.Απλά με τον συγκεκριμένο έχουμε καλές σχέσεις επειδή ο πατέρας μου τον ξέρει χρόννια και έτσι τον έχω γνωρίσει
Ωχ θεε μου... Καταρχην τι παει να πει αν ειναι καλο το σκυλι? Ολα τα σκυλακια ειναι καλα. Απλα σιγουρα αυτα που αναφερεις δεν ειναι καθαροαιμα.Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν είναι καλά τα σκυλιά που έχουν σε αγγελίες στο διαδικτύο και για αυτές που υπάρχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα έξω από κτηνιατρία.
Αν εννοει αγγελιες σε κτηνιατρεια για αδεσποτα, η σκυλακια που φιλοξενουνται ασφαλως και να παρει. Ισως παρανοησα εγω και καταλαβα πως εννοει τις γνωστες αγγελιες συνηθως στο ιντερνετ οπου πουλανε κουταβια Αλλα οντως σε κτηνιατρεια συνηθως οι οποιες αγγελιες αδεσποτα αφορουν.αυτες που ειναι στα κτηνιατρεια οσα εχω δει τουλαχιστον ειναι αγγελιες οτι χαριζονται και ειναι ημιαιμα απο φιλοζωικες ή που φιλοξενουνται καπου .δεν εχω δει αγγελια σε κτηνιατρο που να ειναι με πληρωμη...αν εννοεις αυτα που εννοω και εγω παρε .
για αγγελιες κτλ και πληρωμες για αγορα σκυλου δεν γνωριζω δεν ασχολουμαι δεν απαντω .
Αν εννοει αγγελιες σε κτηνιατρεια για αδεσποτα, η σκυλακια που φιλοξενουνται ασφαλως και να παρει. Ισως παρανοησα εγω.
Ισως παρανοησα εγω
Δυστυχως δεν καταλαβα λαθος τελικα
Αυτες οι αγγελιες που ειναι στα κτηνιατρεια με αδεσποτα η σκυλακια που φιλοξενουνται, δεν σε συγκινουν ε?
Τι ειναι αυτο που σε συγκινει στην ρατσα που επελεξες? Ξερεις τα χαρακτηριστικα της φυλης, τις ιδιαιτερες αναγκες της, τυχον προβληματα υγειας που εμφανιζει, η απλα θες τετοιον σκυλο επειδη εχει τον ιδιο ο γνωστος σου?Το σκέφτηκα αυτό αλλά τα ημίαιμα δεν με συγκινούν η μόνη περίπτωση θα ήταν αν τύχαινε κάποιο σκυλί ράτσας. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πόσο κυμαίνονται οι τιμές στα εκτροφεία της Ουγγαρίας.
Αφου το δινει με πεντιγκρι και 150 ευρω ειναι μεγαλη ευκαιρια. Μην το χασεις φιλε.Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είναι ήρεμος χαρακτήρας και ήσυχο κάτι το οποίο ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητώ. Σχετικά με τα θέματα υγιείας τα έχω ψάξει για αυτή την ράτσα. Μια άλλη εναλλακτική ράτσα είναι τα τζακ Ράσελ που έχει ο γνωστός του θείου μου και τα δίνει με πεντιγκρι 150€.