Αγορά κουταβιού

captain-nikos

Member
18 Ιουλίου 2016
22
3
31
Απλά με τον συγκεκριμένο έχουμε καλές σχέσεις επειδή ο πατέρας μου τον ξέρει χρόννια και έτσι τον έχω γνωρίσει

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Απλά με τον συγκεκριμένο έχουμε καλές σχέσεις επειδή ο πατέρας μου τον ξέρει χρόννια και έτσι τον έχω γνωρίσει
Δεν ειπα το αντιθετο, δεν ειμαι σε θεση προφανως να γνωριζω τι σχεσεις εχετε.
Αυτο που θελω να καταλαβεις ειναι πως ο κτηνιατρος ΔΕΝ ειναι για να μας βρισκει κουταβια, αλλα για να τα κανει καλα.
Υπαρχουν αλλοι τροποι να βρεις κουταβι και δεν αντιλαμβανομαι γιατι ενω στους ανεφερα, δεν τους σχολιαζεις. Αλλα επιμενεις σε κουταβια γνωστων, του κτηνιατρου κτλπ.

captain-nikos

Member
18 Ιουλίου 2016
22
3
31
Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν είναι καλά τα σκυλιά που έχουν σε αγγελίες στο διαδικτύο και για αυτές που υπάρχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα έξω από κτηνιατρία.

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν είναι καλά τα σκυλιά που έχουν σε αγγελίες στο διαδικτύο και για αυτές που υπάρχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα έξω από κτηνιατρία.
Ωχ θεε μου... Καταρχην τι παει να πει αν ειναι καλο το σκυλι? Ολα τα σκυλακια ειναι καλα. Απλα σιγουρα αυτα που αναφερεις δεν ειναι καθαροαιμα.
Απο εκει και περα για εμενα ειναι περισσσοτερο ηθικο το θεμα. Γιατι να ενισχυσεις μια ανευθυνη γεννα (επειδη ο καθε ασχετος ηθελε να ζευγαρωσει η σκυλα του με του γειτονα, η για να βγαλει λεφτα) και να μην παρεις απο φιλοζωικη ενα αξιολατρευτο σκυλακι που ταλαιπωρειται σε ενα κλουβι? Γιατι απο τετοιες γεννες εχουν δημιουργηθει τοσα αδεσποτα, ξερεις δεν φυτρωσαν ετσι ξαφνικα απο μονα τους.
Επισης σου ξαναανεφερα πως εαν θες καθαροαιμο για συγκεκριμενο λογο θα πρεπει αυτο να αποκτηθει μονο απο εκτροφεα (οπου και εκει θελει ψαξιμο για να βρεις τον σωστο και ηθικο).
Οποτε για εμενα η λυση ειναι μονοδρομος. Η απευθυνεσαι σε φιλοζωικη, η σε εκτροφεα, η απλα μαζευεις ενα σκυλακι απο τον δρομο.
Απο ολα τα αλλα που ανεφερες, απλα μεινε μακρυα.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
αυτες που ειναι στα κτηνιατρεια οσα εχω δει τουλαχιστον ειναι αγγελιες οτι χαριζονται και ειναι ημιαιμα απο φιλοζωικες ή που φιλοξενουνται καπου .δεν εχω δει αγγελια σε κτηνιατρο που να ειναι με πληρωμη...αν εννοεις αυτα που εννοω και εγω παρε .
για αγγελιες κτλ και πληρωμες για αγορα σκυλου δεν γνωριζω δεν ασχολουμαι δεν απαντω .

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
αυτες που ειναι στα κτηνιατρεια οσα εχω δει τουλαχιστον ειναι αγγελιες οτι χαριζονται και ειναι ημιαιμα απο φιλοζωικες ή που φιλοξενουνται καπου .δεν εχω δει αγγελια σε κτηνιατρο που να ειναι με πληρωμη...αν εννοεις αυτα που εννοω και εγω παρε .
για αγγελιες κτλ και πληρωμες για αγορα σκυλου δεν γνωριζω δεν ασχολουμαι δεν απαντω .
Αν εννοει αγγελιες σε κτηνιατρεια για αδεσποτα, η σκυλακια που φιλοξενουνται ασφαλως και να παρει. Ισως παρανοησα εγω και καταλαβα πως εννοει τις γνωστες αγγελιες συνηθως στο ιντερνετ οπου πουλανε κουταβια ;) Αλλα οντως σε κτηνιατρεια συνηθως οι οποιες αγγελιες αδεσποτα αφορουν.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Αν εννοει αγγελιες σε κτηνιατρεια για αδεσποτα, η σκυλακια που φιλοξενουνται ασφαλως και να παρει. Ισως παρανοησα εγω. ;)

απλα ειπα οτι σε κτηνιατρεια τετοιες αγγελιες ξερω / εχω δει εγω.
μπορει να υπαρχει κτηνιατρος που να βγαζει αγγελιες στο ιατρειο του για σκυλια με πληρωμη κτλ...λιγο χλώμο το κοβω αλλα ισως και να υπαρχει.γιαυτο διαχωρισα το τι εννοω.
αν και δεν πολυκαταλαβαινω τις ερωτησεις του ενδιαφερομενου απλα πιο πολυ απαντησα για να βλεπω το θεμα να δω που θα παει.

• Like
Reactions: byroncity

captain-nikos

Member
18 Ιουλίου 2016
22
3
31
Έχει τύχει να δω αγγελία σε κτηνιατρείο που να λέει : Πωλούνται κουτάβια πιτμπουλ, τηλέφωνο επικοινωνίας......

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Ισως παρανοησα εγω;);)

Δυστυχως δεν καταλαβα λαθος τελικα:mad:
Αυτες οι αγγελιες που ειναι στα κτηνιατρεια με αδεσποτα η σκυλακια που φιλοξενουνται, δεν σε συγκινουν ε?

captain-nikos

Member
18 Ιουλίου 2016
22
3
31
Το σκέφτηκα αυτό αλλά τα ημίαιμα δεν με συγκινούν η μόνη περίπτωση θα ήταν αν τύχαινε κάποιο σκυλί ράτσας. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πόσο κυμαίνονται οι τιμές στα εκτροφεία της Ουγγαρίας.

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Λοιπον 70 ευρω για την αγορα μιας ψυχουλας ειναι αισχρα. Εαν θες καθαροαιμο σκυλο η λυση ειναι μια. Εαν ομως θες απλως να φαινεται ομορφος υπαρχουν απειρα αδεσποτακια που περιμενουν να τους ανοιξει καποιος το σπιτι του. Τωρα... οσο για το οικονομικο. Οσο και να το παλεψεις να παρεις δλδ απο τα πιο φθηνα αλλα καλα το 500ρικο δεν το γλυρωνεις. (Πρωσοπικα εδωσα πολλα πετισσοτερα) λιγο η τροφη, λιγο τα παιχνιδια, λιγο τα εμβολια, χαπια κλπ πανε τα λεφτα. Εαν δεν θες να δωσεις πανω απο 70 ευρω, που το καταλαβαινω, πρπει να παρεις την αποφαση οτι θα υιοθετησεις. Εαν τωρα δεμ σου αρεσει αυτη η επιλογη απλως ξεχνα την αποκτηση σκυλου για τωρα.

• Like
Reactions: SHIRO

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Το σκέφτηκα αυτό αλλά τα ημίαιμα δεν με συγκινούν η μόνη περίπτωση θα ήταν αν τύχαινε κάποιο σκυλί ράτσας. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πόσο κυμαίνονται οι τιμές στα εκτροφεία της Ουγγαρίας.
Τι ειναι αυτο που σε συγκινει στην ρατσα που επελεξες? Ξερεις τα χαρακτηριστικα της φυλης, τις ιδιαιτερες αναγκες της, τυχον προβληματα υγειας που εμφανιζει, η απλα θες τετοιον σκυλο επειδη εχει τον ιδιο ο γνωστος σου?
Γιατι αν θες ενα μικροσωμο σκυλακι απλα για μεσα στο σπιτι (οπως ανεφερες στο αρχικο σου ποστ), βρισκεις ανετοτατα σε φιλοζωικη.
Τεσπα δεν θα επιμεινω να υιοθετησεις, ετσι και αλλιως με το ζορι παντρεια δεν γινεται και εχουν περασει και τοσα τα κακομοιρα που καλυτερα να πεφτουν σε χερια που πραγματικα τα θελουνε κα τα αγαπανε.
Με εκτροφεια δεν ξερω τι παιζει, ισως μπορεσει να σε βοηθησει καποιος αλλος απο εδω.

• Like
Reactions: Captain hook

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αν δεν σε συγκινεί η εικονα ενος ημιαιμου πισω απο τα κάγκελα...δεν ξερω τι μπορει να σε συγκινησει....

η γεννα του ανεύθυνου με 70 ευρω φερνει δακρυα στα ματια σου δηλαδή;;;η απλα θες να κανεις το κομματι σου με κάτι που θα μοιαζει με...δεν ειναι παπουτσι you know...ας παρω abibas γτ μοιαζει πολυυυ με adid.....as!!!

Κ μην αρχισουμε τα " παλια μελη επιτιθεστε κ ειρωνευεστε" μια χαρα εξηγήσεις δοθηκαν...και το βιολι...

Δημιουργειστε κ αλλα αδεσποτα ρεεεε...παντα θα υπαρχουν μαλ.....ες να τα μαζεύουν για να κανετε εσεις φιγουρα.....α στο καλο πια!!!!

captain-nikos

Member
18 Ιουλίου 2016
22
3
31
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είναι ήρεμος χαρακτήρας και ήσυχο κάτι το οποίο ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητώ. Σχετικά με τα θέματα υγιείας τα έχω ψάξει για αυτή την ράτσα. Μια άλλη εναλλακτική ράτσα είναι τα τζακ Ράσελ που έχει ο γνωστός του θείου μου και τα δίνει με πεντιγκρι 150€.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Τι κανει λεει;;;;;χαχαχαχα

Οκ θελω κ εγω ενα pedigree για τη δικια μου τυπωμενο σε ροζ χαρτι παρακαλω και να λεει ρατσα αγιου βερναρδου που ειναι κ τα αγαπημενα μου. Δινω κ ενα εικοσαρικακι για εξοδα τυπογραφειου

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είναι ήρεμος χαρακτήρας και ήσυχο κάτι το οποίο ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητώ. Σχετικά με τα θέματα υγιείας τα έχω ψάξει για αυτή την ράτσα. Μια άλλη εναλλακτική ράτσα είναι τα τζακ Ράσελ που έχει ο γνωστός του θείου μου και τα δίνει με πεντιγκρι 150€.
Αφου το δινει με πεντιγκρι και 150 ευρω ειναι μεγαλη ευκαιρια. Μην το χασεις φιλε.
Για εμενα περισσευει κανενα, η μπα? Να κανω και εγω το κομματι μου. Να το βγαζω στο παρκο και να καυχιεμαι πως εχω καθαροαιμο τζακ ρασελ.

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Επισης λες οτι αναζητας ησυχο χαρακτηρα και στο καπακι αναφερεσαι σε τζακ ρασελ?:eek::eek::eek:

Εχεις ιδεα τι ειναι το τζακ ρασελ, η απλα θα το επαιρνες επειδη το βρηκες σε τιμη ευκαιριας?

Χριστε μου, τι αλλο θα ακουσω...

captain-nikos

Member
18 Ιουλίου 2016
22
3
31
Ξέρω σχετικά με τα τζακ Ράσελ ότι δεν είναι ήσυχα σκυλιά και ότι είναι ένας <<διαβολάκος>> αλλά έχει τύχει να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν και μου είπαν ότι είναι ήσυχα αλλά κακά τα ψέματα αυτά είναι καλύτερα για άμα υπάρχει και αυλή στο σπίτι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα