Ουλαλα!!!!εγω θα σου προτεινα το ANREBRI - Offer of puppies
και το Aritar Bastet - kennel of German Shepherds
ψαξε λιγο πριν παρεις.
Ομορφα πραματα!
Ουλαλα!!!!εγω θα σου προτεινα το ANREBRI - Offer of puppies
και το Aritar Bastet - kennel of German Shepherds
ψαξε λιγο πριν παρεις.
χωρις να εχω υφος θα σου εξηγησω.zouzounos, τα σκυλιά που έχουν αυτά τα δύο εκτροφεία θα τα ζήλευαν πολλοί...
Σίγουρα ξέρεις καλύτερα και τα προτείνεις αλλά δεν νομίζω ότι θα έκανα το ίδιο σε ένα άτομο που θέλει το σκυλί περισσότερο για συντροφιά. Δεν υπομονεύω κάτι (ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη Γ.Π). απλά βλέπω τα σκυλιά στα συγκεκριμένα εκτροφεία είναι για άτομα που θέλουν κάτι συγκεκριμένο.
εκει ειναι η διαφορα και βεβαια η παραπληροφορηση που υπαρχειΠόσο πάει το μαλλί αν ήθελα άραγε κουτάβι με πατέρα το αρσενικό του Aritar Bastet. Ωραίος Γ.Π. με βαρύ βιογραφικό
Συμφωνώ μαζί σου!Τα Λαμπραντόρ δεν είναι σκύλοι συντροφιάς, φίλε Βασίλη.
Κι αυτά "κακοποιούνται" συνήθως.
προσωπικα επειδη εχω μεγαλωσει με Γερμανικα, προσφατα εχασα τον τελευταιο μου, κ οσα αλλης ρατσας σκυλια εχω γνωρισει δεν με κερδισαν να ασχοληθω παρα πανω απο 1 ωρα μαζι τους.
επεισης με φτιαχνει η ομορφια τους η αρχοντια τους, η τροπος που κινηται στο χωρο, ο τροπος που απο μονο του εχει εμφυτη τη φυλαξη. ελπιζω να σου ελυσα την απορια
κανείς καμιά βοήθεια;παιδια καλησπερα κ απο μενα, μιας κ ειμαι σε φαση αναζητησης εκτροφειου - εκτροφεα, και εχωντας μαζεψει διαφορες αποριες για να μην ανοιγω παρομοιο θεμα μιας κ ηδη υπαρχουν αρκετα, ρωταω απο δω.
1. Στον Κ.Ο.Γ.Π.Ε. γραφει οτι θα γινει ετησιο πρωταθλημα αναπαραγωγης (VA) Κ.Ο.Γ.Π.Ε. στις 19&20 Μαΐου.
αυτο ειναι σαν εκθεση μονο για Γ.Π. ? ειναι ανοιχτο για το κοινο η ειναι κατι που τρεχει ολο το χρονο?
2. Μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινουν τα αρχικα απο τις διακρισεις , γιατι διαβαζω αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι ,παραθετω:
VA1 / V1 / SG1 (υποθετω το ενα ειναι η πρωτη θεση αλλα δεν καταλαβαινω την κατηγορια)
CAC/ CACIB/ RCAC/ RCACIB.
αν υπαρχουν λινκ ακομη καλητερα να μην σας ταλαιπωρω να τα ξαναγραφετε γιατι δεν εχω βρει τα παντα στο φορουμ ακομη.
Ευχαριστω ,
Γιωργος.