Αγκαλιά και αποτροπή επίθεσης

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
τι τα ειχες κανει..?να τους την πεσει στεγνα ενα 40 κιλα του ελεγες ορμα αγορι μου ..?δεν καταλαβαινω τι εννοεις με την λεξη "δειλα"..
και δεν μου απαντησες για συνεβησαν οι καταληξεις αυτες στις περιπτωσεις που σου ειπα..
Δεν με ενδιαφερει να ειναι θαρραλέο..φοβικό δεν θέλω να είναι..;)

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Μωρέ μια χαρά είναι το λαμπραντόρ. Πανέξυπνο είναι, σιγά! Ένα σκυλί όμως με μονοψήφιο αριθμό κιλών ασφαλές? Δε θα το λεγα!
Γιατί δε μπορείτε να καταλάβετε οτι εσείς φταίτε που τα σκυλιά σας είναι έτσι;
Αν ηταν δε θα υπήρχαν αδέσποτα πατσαβουράκια....

nikolai

Member
29 Αυγούστου 2008
12
0
δεν ξερω πολλα απο σκυλια και ειμαι καινουριος στο site αλλα εχω δει πολλες φορες στο δρομο πολυ μικρα σκυλακια να επιτηθεντε σε πολυ μεγαλυτερα σε υψος και σε ογκο σκυλια οταν νομιζουν οτι εισβαλλουν στην περιοχη τους..
Προσωπικα μ αρεσουν παντως πολυ τα λαμπραντορ.. δεν ξερω ομως τοσα ωστε να μπορω να τα κρινω πιο αντικειμενικα..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γιατί δε μπορείτε να καταλάβετε οτι εσείς φταίτε που τα σκυλιά σας είναι έτσι;
Αν ηταν δε θα υπήρχαν αδέσποτα πατσαβουράκια....
Τότε εξήγησε μας γιατί εκείνα πρωτα βγάζουν δόντια..
Απάντησε μας..
Γιατί στην δικη μου περίπτωση ο δικός μου δεν αντέδρασε καν..
και απάντησε μου γιατί τόσοι θάνατοι?
Εγώ τουλάχιστον μιλάω με επιχειρήματα εσύ καθαρά υποθετικά..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Οι σκύλοι, ΟΛΟΙ οι σκύλοι ξέρουν να ηρεμούν ο ένας τον άλλων (αν τους το επιτρέψουμε να το μάθουν) δεν είναι τέρατα που δαγκώνουν μικρά και απροστάτευτα σκυλάκια.

Στο πρώτο μου ποστ έγραψα οτι το σκυλί που μας επιτέθηκε (γειτονικό σκυλι) είχε ξανα-αρπάξει τον Μιλου όταν ήταν ΚΟΥΤΑΒΙ 4 μηνών.
Τον δάγκωσε και το τίναζε΄στον αέρα να το σκωτώσει.
Εμείς απλά περναγαμε για βόλτα μπροστά απ'αυτό το σπίτι.

Ποιά είναι η αποψή σου; Καλά έκανα που άφησα κάτω το κουτάβι και παραλίγο να το χάσω επειδή δεν το σήκωσα;;
Οτι δεν είναι τέρας για να επιτεθεί σε ένα κουτάβι επειδή περνάγαμε μπροστά απο το σπίτι και απο το άλλο πεζοδρόμιο;;;;

΄Καταλαβαίνω πως η στάση μου όταν σηκώνω τον σκύλο μου είναι λάθος και το παραδέχομαι αλλά δεν θα αφήσω κανένα σκυλί (επειδή ο ιδιοκτήτης είναι τελείως άσχετος) να επιτεθεί τον δικό μου.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Άστο ο ainte δεν εννοεί να καταλάβει. Θεωρεί πως φταίμε εμείς που ο άλλος σκύλος επιτίθεται. Δεν υπάρχουν όμως μόνο σπαστικά πατσαβούρια, αλλά και πολύ επιθετικά μεγαλόσωμα, με την ίδια νοοτροπία.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Στην περιπτωση της chloe και εγω αυτο θα εκανα!!!δηλαδη για να μην εχω ενα φοβικο σκυλι,θα εχω ενα πετσοκομενο σκυλι??? no no no...δεν θα παρω.Ασε που εγω για να μην το σηκωσω ψιλα το σκυλι μπορει να το πεταγα σε καμια αυλη και μετα ας ετρωγε εμενα ο σκυλος...:D
ενα λαμπραντορ 40 κιλων μπορει καλλιστα και στο παιχνιδι να τραυματισει ενα σκυλο 4 κιλων.
Η Χιονα πυκνα συχνα παιζει με ενα αρσενικο και ενα θυληκο λαμπ. Ειναι και τα 2 κοινωνικοποιημενα και με βοηθησαν και οι κοπελες που τα εχουν να κοινωνικοποιησω το ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ μου κουταβι.
Η Χιονα 13 κιλα,τα αλλα 25-35.Και πανω στο παιχνιδι μπορει να της χτυπησουν αθελα πχ ποδι,λογω ογκου.
Στο παιχνιδι και γινεται αυτο!φαντασου να ηταν επιθεση τι θα γινοταν! ''ματια μου μαζευω τα κομματια μου...''.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στην περιπτωση της chloe και εγω αυτο θα εκανα!!!δηλαδη για να μην εχω ενα φοβικο σκυλι,θα εχω ενα πετσοκομενο σκυλι??? no no no...δεν θα παρω.Ασε που εγω για να μην το σηκωσω ψιλα το σκυλι μπορει να το πεταγα σε καμια αυλη και μετα ας ετρωγε εμενα ο σκυλος...:D.
Το να το πεταξεις μεσα καπου ειναι οτι καλυτερο..
ενα λαμπραντορ 40 κιλων μπορει καλλιστα και στο παιχνιδι να τραυματισει ενα σκυλο 4 κιλων.
Στο παιχνιδι και γινεται αυτο!φαντασου να ηταν επιθεση τι θα γινοταν! ''ματια μου μαζευω τα κομματια μου...''.
Ακριβως..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Άστο ο ainte δεν εννοεί να καταλάβει. Θεωρεί πως φταίμε εμείς που ο άλλος σκύλος επιτίθεται. Δεν υπάρχουν όμως μόνο σπαστικά πατσαβούρια, αλλά και πολύ επιθετικά μεγαλόσωμα, με την ίδια νοοτροπία.
Το να κατηγορεις τα μικροσωμα και τους ιδιοκτητες τους σε μια επιθεση απο το πουθενα απο ενα μεγαλοσωμο σκυλο..αυτο δειχνει οτι δεν ξερεις να ακους ..αλλα μονο να μιλας..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Όταν ο σκύλος μου γαυγίζει σε άλλο σκύλο (αρσενικό) απλά τον τραβάω δίπλα μου και ποτέ δεν τον σηκώνω.

Το σήκωμα γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου όταν μας ΟΡΜΑΕΙ και έχει βρεθεί 1/2 μέτρο απο εμάς ο άλλος σκύλος.
Εάν απλά δω οτι γαυγίζει ο άλλος σκύλος φυσικά και δεν θα πάρω αγκαλιά τον δικό μου.

Μιλάμε για ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις που όμως υπάρχουν

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κι εγώ έχω προσπαθήσει να τον κοινωνικοποιήσω τελευταία. Είχα ΧΡΟΝΙΑ να τον πάρω αγκαλιά κι ας γινόταν ο χαμός, αλλά πραγματικά ο Μπάτμαν με τρόμαξε πάρα πολύ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω κοβω φατσα...,σπανια τον σηκωνω..,γενικα εχει παιξει με παρα πολλα μεγαλα και εχει μια προτημησει στις παρεες του σε αυτα..
Αλλα αμα γινει attack οχι για παιχνιδι..,τον σηκωνω..
χωρις συζητηση..

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
και απάντησε μου γιατί τόσοι θάνατοι?
Εγώ τουλάχιστον μιλάω με επιχειρήματα εσύ καθαρά υποθετικά..
Πόσοι θάνατοι; Μια που εσυ μιλάς με επιχειρήματα για δείξε μου σε παρακαλώ τα ποσοστά και τις έρευνες.

Τώρα ποιος δε μπορεί να καταλάβει chloe άστο.

Κουράστηκα.

Ας μιλήσει κάποιος εκπαιδευτής.....

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Θα σε κουράσω άλλο λίγο, αλλά παρακαλω Ainte μπορείς να απαντήσεις και στα δικά μου ερωτήματα;

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
ΕΙΠΑ οτι είχα σκυλιά 5 κιλών και πεθάναν όχι απο δάγκωμα μεγαλόσωμου σκύλου αλλά απο γερατειά.
Τα σκυλιά μου βρέθηκαν άπειρες φορές σε δύσκολη θέση και μια χαρά τα βγάλαν πέρα.
Αποφύγαν επιθέσεις αλόγων και σκύλων. Μάθανε που να υποτάσονται και που να κάνουν τον καμπόσο.
Και πιστέψτε με οτι είχαν πάρα πολούς κυνδυνους μιας και δε μεγαλώσανε σε διαμέρισμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog