ευχαριστώ πολύ !! το έχεις δοκιμάσει εσύ ?????Για όποιον θέλει αυτό το σαμπουάν (1allsystems):
κ. Σάκης - 6937684768
Δεν υπάρχει σε μαγαζιά, με τηλεφωνική παραγγελία μόνο και το στέλνει με κούριερ.
για το μηλοξιδο δεν γνωριζω....οντως η κοκερομυρωδιά είναι λίγο άσχημη ... δεν έχω δοκιμάσει μυλόξυδο ακόμη που διάβασα εδω μέσα πως κάνει ωραίο τρίχωμα
http://www.crazypetshop.com/store/p/432-Baby-Powder-Shampoo-12oz-Baby-Powder-8oz-Grooming-Spray.aspx αυτά του βάζω εγώ μυρίζουν τέλεια !! αν μπορέσεις όμως δώσε μου και τα στοιχεία του .. θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο !!
μαλακτικο δεν ξέρω αν κάνω βλακέια αλλα του βάζω ένα απο το μαστίχα σοπ που είναι για μωράκια .. το αραιώνω με νερό και το ξεπλένω καλά !
( υπάρχει κάποιος λόγος να το βάζω πριν απο το μπάνιο ???? η κτηνίατρος μου είπε μετά ... )
το εχω δοκιμασει εγω! ειναι καταπληκτικο....ομως τωρα βολευτηκα με το αλλο....ευχαριστώ πολύ !! το έχεις δοκιμάσει εσύ ?????
Ναι, είναι πολύ καλό. Απλά με κουράζει η διαδικασία με τους κούριερς....ευχαριστώ πολύ !! το έχεις δοκιμάσει εσύ ?????
δοκιμασε ελαιολαδο...μια χαρα ειναι! ξεκινα με πολυ μικρη ποσοτητα!ναι το έχω δει για την πούδρα σε άλλο νήμα !!
θα δοκιμάσω ι αυτά που μου προτείνατε στο επόμενο μπάνιο μας και θα σας πώ αποτελέσματα ! θα αλλάξω και το μαλακτικό αν και δεν του βάζω πολύ συχνα !! κανένα άλλο τιπ έχουμε?? το σωλομέλαιο είναι προτιμότερο απο το ελαιόλαδο? μπορώ να βρω και στο πετ σοπ η στα φαρμακέια? κάνει δουλεια στο τρίχωμα? εμείς έχουμε και ευαίσθητο στομαχάκι... μήπως τον πειράξει?
ξυρισες τα ποδια?κούρεψα κ εγω το δικό μου επιτέλους !! αρκουδιάρης είχε γίνει ... νομίζω καλα τα πήγα !! εβαλα μηχανη στο κεφάλι και γύρω απο τα αυτιά και ποδια / στηθος λίγο ψαλίδι ! θα βάλω φωτος μόλις αξιωθώ να φορτίσω την ψηφιακή !
κούρεψα κ εγω το δικό μου επιτέλους !! αρκουδιάρης είχε γίνει ... νομίζω καλα τα πήγα !! εβαλα μηχανη στο κεφάλι και γύρω απο τα αυτιά και ποδια / στηθος λίγο ψαλίδι ! θα βάλω φωτος μόλις αξιωθώ να φορτίσω την ψηφιακή !
Παιδιά εννοείτε κουρέψατε μόνοι σας..;; Εγώ δεν τολμάω...νομίζω θα τον κάνω γκρέμλιν..!Κουρεψα το σκυλο μου κι εγινε καλλικατζαρος!!!!
Μονο με 2 ειδικα ψαλιδια οπου το ενα εκοβε κ το αλλο αραιωνε...
Παντως ΠΟΤΕ μη βαλετε μηχανη στα ποδαρακια κ στη ραχη...
Στη ραχη στριπαρισμα κ στα ποδια ψαλιδια... Οχι μηχανη αμαρτια...
Χανεται ολη η ομορφια των χομπιτοποδιων τους!!
Χεχεχε και εγώ θα είχα γλυτώσει πολλάάά χρήματα αν ήξερα μόνη μου..!ουτε εγω την κουρευω μονη μου....
αν και θα ηταν εξαιρερικα χρησιμο και λογω του οικονομικου να μαθω...
το striping κοστιζει.....