Αγγελίες

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ποιμενικός εκπαιδευμένο καθαρόαιμο με pedigree ανταλλάσσεται με εξοπλισμό προσωπικού γυμναστηρίου π.χ. smith, πάγκ, αλτήρες κλπ.
:roll:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σταμάτησε να προσπαθεί να ρίξει γκόμενες με το σκύλο και είπε να το ρίξει στη γυμναστική.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τωρα θα αγωνιστει για το "νους υγιης, εν σωματι υγιει" ....

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

toulis

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
50
12
Αθήνα
Κρίμα που δεν την είδα νωρίτερα την αγγελία.

Μου έχουν μείνει κάτι σύνεργα, δεν ξέρω αν του κάνουν οι μάρκες βέβαια γιατί από ότι φαίνεται είναι άνθρωπος που ενδιαφέρετε για αντικείμενα που διαθέτουν κάποια πιστοποιητικά.

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
<<ΜΑΛΤΕΖ - ΓΚΡΙΦΟΝ γεννημένα 3 Μαρτίου 2012 (μπορούν να δοθούν μετά από 40 μέρες), μαυρόασπρα, θα γίνουν πολύ μαλλιαρά μέχρι 5 kg, Πάτρα, τιμή 200€>>

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Αγγελία στο Facebook στο group Φιλοζωικόυ συλλόγου Πύργου παρακαλώ:

Log In | Facebook
geia paidia..eimai h phneloph kai eimai apo ton pyrgo.....exw duo skulakia mikroswma kai prwsfata m psofise t ena meta apo polla xronia.....psaxnw n brw pareoula sto allo m skylaki...an gnwrizei kapoios kt as m sthlei mnm...euyxaristw
gia na mporesw n t zeugarwsw kiolas....
Δηλαδή η κοπέλα ψάχνει να ζευγαρώσει το μικρόσωμο σκυλί της (δεν ξέρω για πιο λόγο) και οι «φιλόζωοι» την υποστηρίζουν ! Τι να πω...

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Δηλαδή η κοπέλα ψάχνει να ζευγαρώσει το μικρόσωμο σκυλί της (δεν ξέρω για πιο λόγο) και οι «φιλόζωοι» την υποστηρίζουν ! Τι να πω...
το παραξενο που το βλεπεις!!! χαμος γινεται φωτεινη αυτο δεν προκειται να στματησει ποτε απο αγγελιες χαμος!!! γεννες ζευγαρωματα δεν υπαρχει σωτηρια

Last edited:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
υπαρχουν πολοι φιλοζοικοι συλογοι που σκοπος τους ειναι να μοστραρονται στις καμερες και για πολιτικους σκοπους και δεν παραγουν κανενα εργο σαν συλογος παρα για τα ματια του κοσμου και μονο

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Black, μα υποτίθεται οτι τα μέλη Φιλοζωικού συλλόγου πρέπει να προστατεύουν τα ζώα και να ενημερώνουν τον κόσμο για τους λόγους που δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά/γατιά αλλά εκεί το'χουν δει αλλιώς.
Γράφει μια εκεί
ρε παιδια μην τη κράζετε τη κοπέλα έτσι, μπορεί να της ζητάνε σκυλάκια για σπίτι σαν το δικό της και να έχει να τα δώσει, επίσης θα μπορούσε να θέλει να κρατήσει η ίδια σε περίπτωση που της ''χαθεί'' κάποιο όπως το προηγούμενο, εξάλλου αυτά δεν κάνουν πολλή 2-3 άντε 4 κάνουν,και συνήθως δίνονται εύκολα, αλλά όπως και να έχει ας είμαστε λιγοτερο ειρωνικοί και λιγοτερο σαρκαστικό, ακόμη που ίσως και κάποιοι αγνοούν κάποιος ''φιλοζωικούς'' κανόνες θα μπορούσαμε να τους εξηγήσουμε με όμορφο τρόπο τι ακριβώς πρέπει να κάνει, θέλουμε ένα κόσμο καλύτερο για τα ζώα,για να το πετύχουμε πρέπει να να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε ίσως,λιγοτερο ''ανθρώπινα''.
Τι να πει κανείς...

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
υπαρχουν πολοι φιλοζοικοι συλογοι που σκοπος τους ειναι να μοστραρονται στις καμερες και για πολιτικους σκοπους και δεν παραγουν κανενα εργο σαν συλογος παρα για τα ματια του κοσμου και μονο
Σωστά το λες ! Έτσι ακριβώς είναι. Δυστυχώς...

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ειδες νοοτροπια σκεψης; εξαλου δεν κανουν πολλα 2-3 αντε 4 κανουν και συνηθως δινονται ευκολα.δυστηχως αυτον τον τροπο σκεψης εχουν οι περισσοτεροι

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ότι γράφεται σε ένα group που έχει ανοίξει φιλοζωική, δεν σημαίνει ότι έχει γραφτεί από μέλη της φιλοζωικής. Το group αυτό έχει 399 μέλη, δε νομίζω να φαντάζεται κανείς ότι τόσα είναι τα ενεργά μέλη της φιλοζωικής;

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Εχω ενα σαρ πει πανεμορφο και παρα πολυ καλο.Δεν ενοχλει καθολου και δεν κανει ζημιες,αλλα ειναι μονιμα αρρωστο.Δηλαδη,αν δεν εχει συγκεκριμμενο προγραμμα δεν θα ειναι καλ.Θα του πεφτει ολο το τριχωμα και θα βρομαει.Την λενε ζαρα και ειναι1,5 ετων.Την λατρευω αλλα μετακομιζω στην γερμανια και δεν μπορω να την παρω γιατι δεν θα εχω τον καταλληλο χρονο γι"αυτην.επειδη δεν θελω ομως να την "πεταξω" με ενα απλο "πωλειται" το χαριζω σε οσους εχουν της προυποθεσεις,την υπομονη με το προβλημα της και σε οσους μπορουν να την φροντισουν σωστα κα θα νοιαζονται για εκεινην.οποτε αν δεν πληρειται της προυποθεσεις μην κανετε καν τον κοπο.
ημαρτοννν

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πωλείται νεαρός αρσενικός ελληνικός ποιμενικός (τσοπανόσκυλο), με όλα τα πιστοποιητικά. Χώρα προέλευσης Μεξικό, πιστοποίηση γνησιότητας μετά από τρία χρόνια σε ελληνικό μαντρί.

Ο ελληνικός ποιμενικός είναι προσαρμοσμένος στο περιβάλλον και τις καιρικές συνθήκες, με ρωμαλέα διάπλαση, σκληροτράχηλος, ιδανικός για φύλακας. Στον ποιμενικό χαρακτήρα του ζώου παρατηρείται η ανεξαρτησία δράσης, η υψηλή αίσθηση του ζωτικού χώρου, το έντονα αναπτυγμένο ένστικτο προστασίας του κοπαδιού, η επιθετικότητα προς τα άγρια ζώα, το θάρρος, η πίστη στην ομάδα και η αφοσίωση στον τσομπάνη.

Το εκτροφείο μας διαθέτει ελληνικούς ποιμενικούς κουτάβια, από γονείς τσιουάουα. Πιστοποίηση γνησιότητας εγγυημένη, λόγω γέννησης στην ελληνική ύπαιθρο.

Πλάκα μας κάνει;;
:rolleyes:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ότι γράφεται σε ένα group που έχει ανοίξει φιλοζωική, δεν σημαίνει ότι έχει γραφτεί από μέλη της φιλοζωικής. Το group αυτό έχει 399 μέλη, δε νομίζω να φαντάζεται κανείς ότι τόσα είναι τα ενεργά μέλη της φιλοζωικής;
Κι όμως αυτό έγραψε ενεργό μέλος του ΔΣ Φυλοζωικού συλλογου.