ε;χαριζω το κανισακι μου 10 μηνων λογω οτι φοβουνται στο σπιτι τα ζωα. αρσενικο πολυ κοινωνικο και οικονομικο αφου τρωει το καθημερινο φαι του σπιτιου ακομα και οσπρια.
:-s
σήμερα φτιάχνω φακές by the way
ε;χαριζω το κανισακι μου 10 μηνων λογω οτι φοβουνται στο σπιτι τα ζωα. αρσενικο πολυ κοινωνικο και οικονομικο αφου τρωει το καθημερινο φαι του σπιτιου ακομα και οσπρια.
:-s
Παιδια το ειδα φρικαρα..
και δεν γινοταν να μην το αναρτησω.....
Τιμή: 430 €
Ράτσα: caucasian white
caucasian white 2,5 μηνον με διαβατηριο γηγαντοσομα
Αφού ξεκίνησε με ρεαλιστική εκτροφή κατέληξε στην νατουραλιστική,μιας και του ταίριαζε περισσότερο το φιλοσοφικό υπόβαθρο της δεύτερης.ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΙ καθαρόαιμα, ιδιωτικής νατουραλιστικής εκτροφής, άριστης μορφολογίας, εξασφαλισμένης συμπεριφοράς και ενστίκτων φύλαξης και ενσωμάτωσης σε κοπάδι, γεννημένα 08/01/2012, τιμή 100 ευρώ
αμα δενέγραφε ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ τα σχόλια θα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα των χεριώνΤην είδα σήμερα το πρωί στο FB. Δεν είναι αστεία! Μαύρο ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ! (για υιοθεσία, καλό σκοπό)
Βροχή οι προτάσεις μετά...
Wall Photos | Facebook
και καγκουρό να έγραφε πάλι θα προσέλκυε πολλά μηνύματα, οτιδήποτε να έγραφε αρκεί να μην ήταν απλά ένα σκυλάκι αλλά ένα ''ρατσιασμένο'' σκυλάκι έστω και βαφτισμένο έτσι μόνο και μόνο για την ανάγκη να δοθεί.αμα δενέγραφε ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ τα σχόλια θα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών
Αυτό, από τοτε που έγιναν μόδα οι τσοπάνηδες, παίζει απεριόριστα!γιγαντόσωμα, μεγάλα κεφάλια, χοντρά κόκαλα
εμένα με μέτρησες;Ψάχνω νύφη.Μου ζητάνε κουτάβια..ήδη μου έχουν πει 5 άτομα!ΕΙναι πανέξυπνος και πολύ δυνατός!Αλλα όλες μα όλες οι νύφες είναι μικρές (λυκόσκυλα ή βέλγικα).Σε καμία περίπτωση δε τον ζευγαρώνω με άλλη ράτσαπέραν λυκόσκυλου ή βέλγικου!
πωλειται ελληνικο ποιμενικο 40 ημερων γνησιο παλια κοκαλα θα γινει τεραστιο ασπρομαυρο
Γεια σας ενδιαφέρομαι για ένα κουταβάκι yorkshire μικρό σε μέγεθος μέχρι 1,5 2 κιλά εάν ενδιαφέρετε κάποιος ας εποικεινωνείσει στο ********** μπορώ να διαθέσω μέχρι 200 ευρώ το κουταβάκι θα λαβέι πολύ αγάπη και φροντίδα προορίζετε για την κοπέλα μου που πρίν 3 μήνες χτύπησε αμάξι το προήγουμενο σκυλάκι της και απλώς θέλω να της δώσω λιγή χαρά ετχαριστώ
Ζητείται επειγόντως αρσενικό μαλτέζ μέχρι 3 κιλά γαι να ζευγαρώσει με μαλτεζούλα 2,3 κιλών, πανέμορφη κ παιχνιδιάρα, δεκτές προτάσεις κ από άλλα μικρόσωμα σκυλάκια, Χανιά