Αγγελίες

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ΠΟΜΕΡΑΝΙΑΝ θηλυκό, καθαρόαιμο, 2 ετών, 2 κιλά 300 ευρώ και έτερο θηλυκό, 5 ετών, 3 κιλά 150 ευρώ

Εμ τα έχουν 2 και 5 χρόνια αντίστοιχα, και τα παρατάνε, εμ θέλουν και λεφτά!
Είδες όμως? Δεν το πάνε με το κιλό.... 2 κιλά 300 5 κιλά 150.... 1 χρόνος - 150 euro.... Τε έμπλεξα λίγο ε???? Δεν θέλω να σχολιάσω σοβαρά τέτοιες αγγελίες......

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ευτηχως που ενα απο τα 2 δεν ειναι αρενικο γιατι μετα η αγγελια θα ειχε καπως ετσι:

πομεριαν θυληκο 2κιλα 500Ε,αρσενικο 300 ευρω,και μια σακουλα με 6-7 πομεριανακια γυρω στο 10κιλο(χωρις τα ξυγκια) 800Ε

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Είδες όμως? Δεν το πάνε με το κιλό.... 2 κιλά 300 5 κιλά 150.... 1 χρόνος - 150 euro.... Τε έμπλεξα λίγο ε???? Δεν θέλω να σχολιάσω σοβαρά τέτοιες αγγελίες......
Κάπως έτσι..
Όσο πιο παλιό, τόσο πιο φθηνό, διότι χάνει την αξία του.. Λες και είναι αυτοκίνητο με πολλά χιλιόμετρα..
Είναι να μη συγχίζεσαι με κάτι τέτοια;

ΠΙΝΣΕΡ αρσενικό ανταλλάσσεται με Doberman αρσενικό
Μετάφραση:

"Ρε παιδιά, βαριέμαι να περιμένω να μεγαλώσει, οπότε ας το ανταλλάξουμε, να γλιτώσουμε χρόνο"

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
BANDOG με PITBULL RED NOSE κουτάβια άριστης μορφολογίας απο μεγαλόσωμους γονείς εργασιακών γραμμών,εξαιρετικά επιθετικού χαρακτήρα βάσει ενστίκτου και των δύο γονέων.Απολύτως κατάλληλα για φύλλαξη περιούσιων κ σωματοφυλακή,πλήρως υποτακτικά στο αφεντικό τους.Ημ γέννησης 18-05-2010.Χρώματα τιγρέ κ καφέ,αρσενικά- θηλυκά.Αποπαρασιτωμέ� �α. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ιδιώτης

οσες αγγελειες κ αν εχω διαβασει,ακομα κ απο δω μεσα,πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο!ο τυπος για να τα δωσει λεει οτι ειναι εξαιρετικα επιθετικου χαρακτηρα????????????????επρεπε να συμπληρωσει απο κατω κ καταλληλα για κυνομαχιες!ελεος δηλαδη...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
μυαλό μηδέν

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΓΙΟΥ ΒΕΡΝΑΔΟΥ Η ΝΕΑΣ ΓΗΣ.ΕΙΧΑ ΘΥΛΗΚΟ ΑΓΙΟΥ ΒΕΡΝΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ.ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΥΦΗ
α ρε μπούμπη και ποιος δεν ψάχνει

Με λένε Τομ. Όπως λένε μάλλον είμαι ημίαιμος ελληνικός ποιμενικός με λαμπραντόρ. Ψάχνω μια ταιριαστή θηλυκιά για να κάνουμε όμορφα κουταβάκια.
ταιριαστή??? η επιλεκτική εκτροφή σε μάρανε

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αψογα και τα τρια Γιωργο :D

Αμ κι οι αλλοι οι αχαριστοι που δεν δινανε κουταβι τζαμπα :p

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
"Δυο θηλυκά καθαρόαιμα γερμανικά λυκόσκυλα, περίπου 1ος έτους, το ένα με κόκκινο το άλλο με μαύρο λουρί, είναι παρατημένα στα Καλύβια. Τα έχουμε δέσει στο μανάβικο«λιβαδάκι» που βρίσκεται απέναντι από την ταβέρνα «Παράδεισος».":confused::confused::confused:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
"Δυο θηλυκά καθαρόαιμα γερμανικά λυκόσκυλα, περίπου 1ος έτους, το ένα με κόκκινο το άλλο με μαύρο λουρί, είναι παρατημένα στα Καλύβια. Τα έχουμε δέσει στο μανάβικο«λιβαδάκι» που βρίσκεται απέναντι από την ταβέρνα «Παράδεισος».":confused::confused::confused:

Aυτο ειναι πραγματικοτητα! Και υπαρχουν! Δε τα πουλανε. Τα χαριζουνε αν δε βρεθει ο ιδιοκτητης τους.
Μαλιστα τα εχουν μεταφερει και σε πανσιον.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens

Η αλήθεια είναι ότι η διατύπωση είναι λίγο περίεργη... Αλλά δεν είναι τόσο περίεργο όσο διαβάζεται εκ πρώτης όψεως (όταν δεις και την εξέλιξη δηλαδή)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Φιιιιου, οκ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, γιατί μαύρισε η ψυχή μου, όταν διάβασα ότι είναι δεμένα και παρατημένα..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
XAXAXAAAAA.... τελειος ο γαϊδαρος!!!!

Για τα λυκοσκυλάκια, διάβασα στο ΦΒ οτι το ένα υιοθετήθηκε μάλιστα.... μακάρι γρήγορα και το δεύτερο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ελα, τουλαχιστον τον εχουν στη σκιά.
Φανταζομαι απο την αλλη μερια γραφει το τηλεφωνο :shock:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Ενταξει παιδια τελος. Σας εσκισα. Βρηκα την καλυτερη αγγελια. Μπορει τωρα πια να κλεισει το νημα. Ολοκληρωθηκε επιτελους!

5/7/2010 polounte oles oi ratses skilwn se prosites times.me xartia h xwris.ola me chip kai europaiko pass.envoliasmena.email:****@hotmail.com tel:0043****** pantelis.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ενταξει παιδια τελος. Σας εσκισα. Βρηκα την καλυτερη αγγελια. Μπορει τωρα πια να κλεισει το νημα. Ολοκληρωθηκε επιτελους!

5/7/2010 polounte oles oi ratses skilwn se prosites times.me xartia h xwris.ola me chip kai europaiko pass.envoliasmena.email:****@hotmail.com tel:0043****** pantelis.
Μπαααα ειναι κλασικη αγγελια σκυλεμπορα.