Αγγελίες

stalitsa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2009
28
0
50
Ηλιούπολη Αττικής
27/3/2009 ΚΟΥΤΑΒΙ ΘΗΛΥΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ (90-60-90). ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 300Ε.

24/3/2009 SERRESPITS προιόν διασταύρωσης.. δεύτερη γενεά..60% amstaff..40% toy terrier half breed/am pit. σκύλος δικής μας παραγωγής. μεσαίο μεγεθος, χαμηλή επιθέτικότητα, υψηλή δύναμη και μέγιστη αντοχή.Άριστος φύλακας με τα πρώτα εμβόλια, 3 κουτάβια μόνο 100ευρώ διότη δεν τελείωσε το πρόγραμμα διασταύρωσης..αποστέλω κατ΄οίκων

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
tha ithela na mou xaristei ena koutavaki, den exw kataliksei se ratsa, kati pantws pou na mporei na meinei se diamerisma kai propantwn katharoaimo.eyxaristw.
(για ένα κούτελο ζούμε… προπάντων!)
Μην τυχών δεν είναι καθαρόαιμο θα ελέγξω pedigree!Μόνο σοβαρές προτάσεις!:p:p

[FONT="]ΖΗΤΕΙΤΑΙ[/FONT][FONT="]SETTER[/FONT][FONT="] ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ,ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝ[/FONT][FONT="]O[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ..ΜΕΧΡΗ 300 ΕΥΡΟ[/FONT]
[FONT="](θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας φαντάζομαι…)[/FONT]
Σας κάνουμε την χάρη να πάρουμε αυτό το σκυλί από εσάς!Μόνο σοβαρές προτάσεις!!!Δεν κάνουμε πλάκα τώρα εμείς!!!:p:p

[FONT="]ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΙΑ Η ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΥΟ[/FONT][FONT="]RKSHIRE[/FONT][FONT="] Η ΜΑΛΤΕΣΙΚΟ [/FONT][FONT="]AN[/FONT][FONT="]EINAI[/FONT][FONT="] ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ [/FONT]
[FONT="](μετάφραση: Ψάχνω σκύλο για τα παιδιά αλλά να μη μου τα πρήζει κιόλας)[/FONT]
Να ξέρει να φέρνει τις παντόφλες, να ζυγίζει και να βάζει την ξηρά στο πιάτο του μόνο του, να παίρνει το λουρί του και να πηγαίνει βόλτα μόνο του και να μην τραβάει και να πληρώνει μόνο του για τα εμβόλια!Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα τώρα!:p:p:p

[FONT="] γλυκά κουταβάκια [/FONT][FONT="]Jack[/FONT][FONT="]Russell[/FONT][FONT="] / [/FONT][FONT="]Chihuahua[/FONT][FONT="]mix[/FONT][FONT="] ή αλλιώς γνωστά ως [/FONT][FONT="]Jack[/FONT][FONT="]Chi[/FONT][FONT="] στη Θεσσαλονίκη. [/FONT][FONT="]Θα δωθούν αποπαρασιτωμένα σε 6 με 8 εβδομάδες. 50 ευρώ[/FONT]
[FONT="](Τζάκσι????? Πρωτοπορία από τη συμπρωτεύουσα!!!)[/FONT]
Τα γνωστά και πολυδιαφημιζόμενα JackChi τώρα και στην πόλη σας!!!:p:p:p
[FONT="]Πανέμορφα υβριδικά κουταβάκια σχεδιαστών Μ[/FONT][FONT="]altipoo[/FONT][FONT="] ([/FONT][FONT="]designer[/FONT][FONT="]hybrid[/FONT][FONT="]puppies[/FONT][FONT="]) 2 μηνών. Μόνο για μέσα στο σπίτι και όχι για μπαλκόνια, ταράτσες κτλ. 100 ευρώ (+συμβόλαιο προστασίας)[/FONT]
[FONT="](Μαλτέζ κανίς να φανταστώ? Ποιος τα σχεδίασε?)[/FONT]
Designerhybridpuppys!!!:eek::eek::eek:Όχι ότι κι ότι!!Το γράφουν και στην ούγια!Είναι μάρκα!Όχι παίζουμε!!!:p:p:p
[FONT="]Και ακολουθεί…[/FONT]
[FONT="]Τα γλυκά μας [/FONT][FONT="]MALTIPOO[/FONT][FONT="] στη Θεσσαλονίκη τα δώσαμε όλα χτες. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. [/FONT][FONT="]Θα ακολουθήσει 2. γέννα τον Οκτώβρη[/FONT]
[FONT="](Προλαβαίνω???) [/FONT]​

Γρήγορα στην λίστα αναμονής για τον Οκτώβρη!!!Αχχχ!!!Μακάρι να βρω κι εγώ ένα!!!:p:p:p

24/3/2009 SERRESPITS προιόν διασταύρωσης.. δεύτερη γενεά..60% amstaff..40% toy terrier half breed/am pit. σκύλος δικής μας παραγωγής. μεσαίο μεγεθος, χαμηλή επιθέτικότητα, υψηλή δύναμη και μέγιστη αντοχή.Άριστος φύλακας με τα πρώτα εμβόλια, 3 κουτάβια μόνο 100ευρώ διότη δεν τελείωσε το πρόγραμμα διασταύρωσης..αποστέλω κατ΄οίκων
Αυτά είναι!!!!Bandog made in greece!!!!:eek:
100€ ακόμη επειδή είναι υπό διαμόρφωσή η φυλή!Μετά τα 1000€ για το κουτάβι δεν θα φτάνουν!!Και με κούριερ στονχώρο σας!:p:p:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
SERRESPITS προιόν διασταύρωσης..
Βγαίνουν και με παρθενογένεση??

60% amstaff..40% toy terrier half breed/am pit
Και γα@ώ τους υπολογισμούς.... Χημικό τέλειωσε??

Άριστος φύλακας με τα πρώτα εμβόλια,
Χωρίς εμβόλια δε φυλάει....
3 κουτάβια μόνο 100ευρώ
Το ένα 50 ευρώ, τα τρία 100.....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πωλούνται σκυλιά πιθ μπουλ καθαρόαιμα μαυρα με άσπρες βουλες 150 euro

E ναι.. πιθμπουλ όπως τα λες..

Είμαι ο Τσινο λαμπραντορ 10 ετών και πολύ περιζήτητος.
Ζητάω νύφη για να κάνουμε παιδάκια.

H τελευταία επιθυμία του μακαρίτη.

θέλω να μου χαρίσουν ένα κανισακι.
κατά προτίμηση 3 μηνών και αγοράκι.

και να έχει εκφραστικά ματια και μεταξένιο τρίχωμα..

και μην ξεχάσετε να του βάλετε και ένα φιόγκο στο μαλλί για να το δω ωραίο..

Tίποτα άλλο?
Tο εξοχικό στο σούνιο το θέλετε?

Κανισακι κοκκινο δίνεται σε ηλικία 12 ετών λόγο αδυναμίας να κρατηθεί.
Εχει γίνει πατέρας 7 φορες και περιμένει με χαρά την νέα του οικογένεια.
Εχει συνηθίσει να μένει σε ταράτσα.
Το όνομα του είναι παιδί..
η αλλιώς Αρτσι.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περιοχη τουρκοβούνια

Λιζαααααααααα....

Aντεπίθεση...:p:p:p:p:p:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λιζαααααααααα....

Aντεπίθεση...:p:p:p:p:p:D:D:D
Δεν έπρεπε να το πεις παιδί μου!!!
Κορυφαία πρωταπριλιάτικη φαρσούλα, έλιωσα στο γέλιο, όμως θα τσίμπαγε κανείς? :D:D:D:D
(η αγγελία που έβαλα εγώ ήταν αληθινή όμως... :p)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οχι αγάπη μου και η δικιά μου αληθινή ειναι!!!:p:p:D:D:shock:

Η δικη σου ειναι γιατι θελω να ασχοληθώ με την εκτροφή..:maria::maria::paja1:
Η δικη μου .. μήπως θέλεις να ενισχύσεις τα καταφύγια..???
Μέχρι να έρθει η αυριανή μέρα θα έχουμε πρωταπριλιά!!!
και οποιαδηποτε αγγελια με ονομα αρτσι και κανις θα στην κοτσάρω!!!!:p:p:maria::maria::D:D

Last edited:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Δεν κρατηθηκα ,ειναι χθεσινη αγγελια που βρηκα και εχω λιωσει........:D:D:D

μα τι σπαραγμος ......

" ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ φίλε Παντελή σου χάρισα δύο ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ φίλε Παντελή σου χάρισα δύο Ροτβάιλερ και το μόνο που θέλω είναι να τα προσέχεις και να τα αγαπάς.Αν δεν τα θέλεις μην τα διώξεις ,φέρτα μου πίσω.Θα τα πάρω πίσω όσος χρόνος και αν περάσει.Φιλικά Γιώργος(γιατί δεν απαντάς στο τηλέφωνο;)"

απαντησε ή δωστα πισω Παντελη.........:nono::mad:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
προσπαθω εν τω μεταξυ να ανακαλυψω ποιοι ειναι αυτοι διοτι στον Παντελη ναι μεν που ηταν κολλητος τους τα εδωσαν τζαμπα αλλα στις αλλες αγγελιες παρουσιαζονται ως εκτροφεις και πουλανε κανονικοτατα............

μαλλον πηγαν να κανουν συνιδιοκτησια με τον Παντελη και τους την εκανε
αχαχαχαχαχαχα............:D:D:D:D:D:D:eek:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι ρε!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:maria::maria::paja1::paja1:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ειμαι ο Gigio εφτασα αισιως τα 4,5 χρονια, ειμαι ευρωστος αλλα μικρουλης.Ζητω θηλυκο (οχι απαραιτητα με συναισθημα) για τα περαιτερω.

-------------------
καποιος πρεπει να τον ενημερωσει πως οταν εισαι "μικρουλης", το συναισθημα θεωρειται απαραιτητο για τα περαιτερω:rolleyes::p

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
zitw θηλυκο tzak rasel gia zeygaroma me arseniko.
to tzak mou den einai katharo alla opoia tuxeri teknopoihsei ta koutavia pane gia book guinness.athina eimai
------------
να πεις στον τζακ οτι τουλαχιστον πριν, κανουμε ενα μπανιο να καθαρισουμε, εναν μπιντε εστω.
τοπικως!
οταν το εμπεδωσει, θα σας πω και για το γκινες.
αθηνα εισαι?ωωω, αθηνα εισαι!!.
χεστηκαμε.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΓΙΟΚΣΑΙΡ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ Η ΤΥΧΕΡΩΝ ΣΚΥΛΩΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΞΩ ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ
----------
βρηκαμε εναν για την χωρα των κολασμενων
κι αυτος ειναι γιορκσαιρ την τυχη μου μεσα!
(θα μου πεις, εαν δεν ηταν κι αυτος μικρουλης, θα ειχε την γλωσσα εξω?
στο κλασιμο θα μας ειχε)

τιποτα, τιποτα..οταν ζητησουμε συναισθημα, θα σε θυμηθουμε για τα παραιτερω.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
"Xαρίζεται Ροτβάιλερ μεγάλο, τρώει τα πάντα.
Του αρέσουν πολύ τα παιδιά."

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
"Xαρίζεται Ροτβάιλερ μεγάλο, τρώει τα πάντα.
Του αρέσουν πολύ τα παιδιά."

:eek::p:p:pέλεος ρε γμτ.........!! τί δείκτη νοημοσύνης έχουν αυτοί που γράφουν τέτοιες αγγελίες;;; :paja1::paja1::paja1::maria::maria::maria: