Αγίου Βερνάρδου σε διαμέρισμα + παιδιά

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
μερικοί δεν καταλαβαίνουν τετοιες συμπεριφορές απλά γιατί έχουν... ροτβάιλερ.. :D
ένα απλό παράδειγμα λοιπό ότι μεγάλα σκυλιά κάνουν με παιδιά...
αρκεί να έχουν προδιάθεση...
μετά με την κατάλληλη εκπαίδευση ( και στα παιδιά και στα σκυλιά)... όλα γίνονται
Δικό σου άστοχο παράδειγμα, ή μάλλον αστείο ;) Δεν καταννοώ σχεδόν ποτέ λάθος, δυστυχώς ... δεν λέω ότι είχες κακή πρόθεση προς Θεού ...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
δεν έχω πρόθεση να τσακωθώ και ειδικά με moderaotor... δεν θα βρώ το δίκιο μου.....
δεύτερον ακόμα και να τονίσουμε ότι κάποια πράματα γράφονται με χιούμορ βάζοντας χαμογελαστές φατσούλες είναι θέμα μάλλον ασκοπο μια και μερικοί στερούνται από χιούμορ....
συνεχίζεις να τονίζεις τις φράσεις μου αν και χωρίζονται απο αποσιωπηιτικά... με αποτέλεσμα να τους δίνεις άλλο νόημα.... δεκτό ο καθένας να λέει τις απόψεις του και να τις υποστηρίζει σε ένα φόρουμ... όχι όμως να παραποιεί των άλλων...
δεν κατανοείς ποτέ λάθος.... μάλιστα... συγνώμη αλλά εγώ ειδικά στο φόρουμ μερικές φορές παρανοώ και αργότερα στα επόμενα ποστ αναθεωρώ.... τότε ζητάω και συγνώμη... βέβαια δεν είμαι moderaτοr

στα 198 μου ποστ μέχρι στιγμής εδώ και ένα χρόνο αμφιβάλλω αν θα βρείς εριστικό ποστ πέρα από τον ντογκο... ( αυτό για να μην παραξηγηθεί το συγκεκριμένο...) αντίθετα θα βρείς αρκετά χρήσιμα....

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΔΕΝ λέω ότι έκανες εριστικό post
ΔΕΝ λέω ότι είχες κακή πρόθεση

Και εγώ emoticons έβαλα κάτω από το quote ... αυτά :rolleyes: ... όχι αυτά :mad: ... ούτε αυτά :eek: ... ουτε αυτα :maria:

Το ότι είμαι moderαtor δεν καταλαβαίνω πού κολλάει :confused:

Ούτε εγώ επιθυμώ να συνεχίσω, γιατί έχουμε και οι δύο δίκιο, και γιατί ξέρω τι θα βρώ στα post σου.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σ' αυτό το τόπικ ρωτάω αν μια συγκεκριμένη φυλή κάνει για μια συγκεκριμένη οικογένεια (λέω και για διαμέριμα, ωράρια κ.ά). Πέρα απ' το ότι το έχουμε γυρίσει το θέμα σε "μεγαλόσωμο σκυλί και παιδί", αρχίζουν και ανεβαίνουν και οι τόνοι! Ας μη συνεχιστεί πληζ...
(υπάρχουν και τα pm :))

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
το ''sorry'' ειναι για το εκτός τοπικ.... καπως ετσι ξεκινησε ''Η προσωπική σας εμπειρία ,τι λέει? Πια μεγαλόσωμη φυλή είναι κατάλληλη και την ηλικία αυτών των παιδιών? (και αν βάλω ως δεδομένο ,ότι ο γονιός είναι υπεύθυνος ως προς την ανατροφή του σκυλιού?)''

;)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ναι κι εγώ sorry (κι ας είμαι mod :D )

KAI επειδή είμαι mod ... :

... το καυμένο το Αγ.Βερνάρδου πρέπει να τις πείς ότι χρειάζεται να κατουράει 3 φορές την ημέρα. Και να πάρει εκπαιδευτή. :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ε ε ε
κι εγώ σόρυ...
τι έγινε?
έχασα φάση?

τα αγίου βερνάρδου όταν είναι μικρά ακόμα είναι πολύ επισφαλή για ένα πιτσιρίκι
το παράδειγμα του ντένις με την τροφή ή αντίστοιχα με τίποτα γάτες που τσακώνονται είναι πολύ εύκολο να γίνει
Ίσως με crate ,εκπαιδευτή και έναν-δυό βαθμούς παραπάνω επίβλεψης να τα καταφέρουν η κυρία με τα δυό παιδάκια αλλά με ένα ....:D

Κοκόνι

:D:D:D
τα πράγματα θα είναι πολύ πιό εύκολα:)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
υπαρχουν μεγαλοσωμες φυλες που εχουν ιδιαιτερη στοργη για τα παιδια...και μπορουν να ζησουν ακομα και σε διαμερισμα. Ο Μολοσσος ειναι μια απο αυτες. Και οταν ηταν μωρο η κορη μου εμπιστευομουν απολυτα το κουταβι (Μολοσσο μου) με το μωρο μου...

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
ναι τελεια σκυλια!!!πραγματικα ζηλεψα:D
ομως κανεις δε λεει οτι τα σκυλια θα ορμιζουν με σκοπο να κανουν κακο στο εκαστοτε παιδι...

ενα παιδι ομως που δε σε αφηνει να φας με τον τροπο που ειδαμε ειναι εκνευριστικο ακομα και για ενα ανθρωπο που ξερει τι θα πει παιδι..ισως και ο σκυλος να ξερει...
αλλα μια ξυλια στο ποπο η ενα τραβηγμα στο αυτι...πως το κανει ενας σκυλος?με το ποδι?:rolleyes:
ακομα και αν ανοιξει το στομα του για να κανει το παιδι να σταματισει και δεν βαλει καθολου δυναμη τα δοντια ειναι μυτερα...και για φαντασου το παιδι να θυμωσει μετα και να χτυπισει το σκυλο??:confused:
η παρουσια μας δεν ειναι για να αποτρεψει μικρο ατυχηματα απο δοντια η σπρωξιματα που γινονται στηγμιαια αλλα για να αποτρεψει την κατασταση απο το να παρεκτραπει...

καλιστα θα μπορουσε ενα παιδι να τραυματιστει ετσι...
οσο ΤΕΛΕΙΟ και να ειναι ενα σκυλι δεν παυει να εχει και αυτο ζωη και χαρακτηρα...και "ηρεμα" νευρακια(απλοσπρωξιμο, και μικρο ατυχηματα) καμια φορα.

για αυτο σεβασμο σε ολλους... ενα παιδι εκνευριζει και ανθρωπους και σκυλους καμια φορα οση εκπαιδευση και αν εχουν:)

Ε ψιτ δεν μου λες....ελα μυστικο θα ειναι!! μηπως βρε τους δινεις ηρεμιστικα και ειναι τοσο ομορφη "ηρεμη δυναμη"?:D

πλακα κανω:p

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
μιλαω για τυπικο Μολοσσο και σωστα μεγαλωμενο...

Ε ψιτ δεν μου λες....ελα μυστικο θα ειναι!! μηπως βρε τους δινεις ηρεμιστικα και ειναι τοσο ομορφη "ηρεμη δυναμη"?
ουτε για πλακα! η φυλη ειναι απο μονη της ηρεμη δυναμη...:D

Last edited by a moderator: