Αγίου Βερνάρδου σε διαμέρισμα + παιδιά

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pQQrh5eoFj0"]YouTube - Newfoundland dogs play with kids[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VF_sEtXnuLk"]YouTube - Newfoundland with kids[/ame]

3-4 χρονων.....προσωπικη εμπειρια

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το σκυλί άψογο.
Το παιδί όμως... :shock: ΠΟΛΥ ενοχλητικό!
Και συγγνώμη αν έχεις συγγένεια, αλλά πειράζει το σκυλί που τρώει, τσιρίζει...
Καθόλου δε θα μου άρεσε τέτοια συμπεριφορά.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kατάλληλο για ποιό πράγμα ? Να παίζει / συναναστρέφεται με παιδιά ? ΚΑΝΕΝΑ σκυλί χωρίς επιτήρηση, ΚΑΝΕΝΑ σκυλί χωρίς ειδική κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση. Αλλιώς κάνουν ΟΛΑ ... :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στα λόγια μου έρχεσαι Σοφία!
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την συμπεριφορά της πιτσιρίκας στο δεύτερο βίντεο! Χερια μεσα στο φαγητο, τσιριδες, σπρώξιμο, τράβηγμα, και καβαλημα του σκυλιού την ώρα που τρώει? :shock::mad:
Το σκυλί δεν είναι παιχνίδι για να τεσταρουμε τα νεύρα του! Απορώ πως το επέτρεψες!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ χαριτωμένη η όλη φάση
φαντάζομαι πως το κοριτσάκι ξέρει πως δεν κάνουμε έτσι με όλα τα σκυλάκια
και τα σκυλάκια ξέρουν πως το κοριτσάκι θα μεγαλώσει κάποια μέρα και επιτέλους θα φάνε με την ησυχία τους.

Η επίβλεψη απο μεγαλύτερο είναι ευνόητη βέβαια

αλλά

ο σκύλος φεύγει μόλις ενοχληθεί,δεν κάθεται εκεί να μαρτυρήσει...
ή ,αν δεν του αρέσουν τέτοια κόλπα, το εχει δείξει απ την αρχή.
έστω με ένα γρύλισμα-ή με ένα σκούξιμο

έχω δεί σκυλιά να υποφέρουν απίστευτα βασανιστήρια απο μικρά παιδιά
έχω επέμβει απομακρύνοντας τον ένα απ τους δύο και συνηθως η ρίτα επέστρεφε στο μωρό με λυγμούς
αν τυχών πόναγε το σκυλί με μιά γρήγορη φυγή και αμέσως επιστροφή ή κανα σκούντημα με την μουσούδα

τα περισσότερα μεγαλόσωμα που έχω γνωρίσει είχαν μια μεγαλύτερη υπομονή με τα κάτω τον 6 χρόνων παιδιά.και μια παραπάνω φροντίδα.

τα μικρόσωμα κρύβονταν κάτω απο κανά κρεβάτι όταν εμφανίζονταν τα πιτσιρίκια μου-μέχρι να μεγαλώσουν δηλαδή

Last edited:

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Μμμμμ το επέτρεψα, επειδή τα σκυλιά μου συναναστρέφονται με πολλά παιδιά(ήσυχα-δύσκολα παιδια) ,για μένα, πρέπει να μάθουν να ΜΗΝ έχουν νεύρα!!!!!! Και να αντέχουν σε όλα τα ‘’παιχνίδια τους’’ ΣΕ ΟΛΑ….. αν ήταν δικά μου παιδιά θα είχαν άλλη διαπαιδαγώγηση ως προς τα σκυλιά….. αλλά επειδή δεν είναι για να αποτρέψω τυχόν ‘’ατυχημα’’ ΠΡΕΠΕΙ τα δίκα μου τα σκυλιά να μην έχουν ΝΕΥΡΑ!!!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
φαντάζομαι πως το κοριτσάκι ξέρει πως δεν κάνουμε έτσι με όλα τα σκυλάκια
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να προσβάλω τη Σοφία, αλλά δε βλέπω πώς γίνεται να το ξέρει αυτό, έχοντας μάθει έτσι. :-|
Σοφία τα σκυλιά σου είναι καταπληκτικά.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
:D:D:D το ''κοριτσάκι'' δεν καταλαβαίνει τιποτα αγοροκοριτσο!!!..... αλλά περα από αυτό ξερει τη διαφορά.... για αυτό μόνο την Ούδα αγάπαει!!!(έτσι λεει)....αφου της έχει αλλάξει τα φωτα!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μα φαντάζεσαι να πάει και να κάνει τέτοια σε κανά σκύλο δεμένο 5-6 χρόνια?
την βρώμα μόνο που θα πασαλειφτεί να σκεφτείς ανατριχιάζεις:-|

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μμμμμ το επέτρεψα, επειδή τα σκυλιά μου συναναστρέφονται με πολλά παιδιά(ήσυχα-δύσκολα παιδια) ,για μένα, πρέπει να μάθουν να ΜΗΝ έχουν νεύρα!!!!!! Και να αντέχουν σε όλα τα ‘’παιχνίδια τους’’ ΣΕ ΟΛΑ….. αν ήταν δικά μου παιδιά θα είχαν άλλη διαπαιδαγώγηση ως προς τα σκυλιά….. αλλά επειδή δεν είναι για να αποτρέψω τυχόν ‘’ατυχημα’’ ΠΡΕΠΕΙ τα δίκα μου τα σκυλιά να μην έχουν ΝΕΥΡΑ!!!!!!!
Σοφία, ο μοναδικός τρόπος να μην έχουν τα σκυλιά νεύρα και να αντέχουν σε όλα τα βασανιστήρια που τα υποβάλουν τα ατίθασα και κακομαθημένα δίποδα, είναι να έχουν υποστεί λοβοτομή.

Από κει και πέρα ας κάνει ο καθένας ότι θέλει με τα σκυλιά του και τα παιδιά του.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Τελικά τα Αγίου Βερνάρδου μπορούν να επιδείξουν τέτοια ιώβεια υπομονή?
Έτσι κι αλλιώς μιλάμε εδώ για τις συγκεκριμένες σκύλες της Σοφίας και συμπεράσματα δεν πρέπει να εξάγονται βάσει μεμονωμένων περιπτώσεων...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
σοφία συγχαρητήρια....
καταπληκτικά σκυλιά.... την μικρή την αγαπάνε τρελά αλήθεια έτσι με κάθε παιδί ή το συγκεκριμένο είναι της οικογένειας?
μερικοί δεν καταλαβαίνουν τετοιες συμπεριφορές απλά γιατί έχουν... ροτβάιλερ.. :D
ένα απλό παράδειγμα λοιπό ότι μεγάλα σκυλιά κάνουν με παιδιά...
αρκεί να έχουν προδιάθεση... μετά με την κατάλληλη εκπαίδευση ( και στα παιδιά και στα σκυλιά)... όλα γίνονται

ps.... θα συμφωνήσω όμως ότι το κοριτσάκι όσο χαριτωμένο και να είναι... έπρεπε κι εκείνο ν είναι εκπαιδευμένο... όχι από φόβο μην του κάνουν κάτι τα σκυλιά... αλλά... κρίμα για τα σκυλιά....:D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
:)ευχαριστω.... με ολα τα παιδια είναι έτσι(καρατσεκαρισμενο,για την μεγαλη)....χωρις εκπαιδευση.
Ετσι ειναι η φυλη ''καλοκαγαθοι γιγαντες''&''φυλακας αγγελος των παιδιων'' ετσι λένε και ετσι είναι!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BCvnsn5gVCc"]YouTube - Newfoundland[/ame]

να και ενα 2 χρονων....η οποία μεγαλώνει με ενα μποξερ

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Αυτό το "αγαθός γίγαντας" φοριέται πολύ τελικά για πολλές γιγαντόσωμες φυλές. Και έτσι είναι - όταν τα σκυλιά αυτά έχουν το χαρακτήρα που ορίζεται στο πρότυπό τους. Ωστόσο, αυτό όπως γνωρίζουμε δε συμβαίνει πάντα. Κι επίσης δε μπορούν όλοι να εκπαιδεύσουν έναν τεράστιο σκύλο να μην είναι άγαρμπος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται επάνω στο παιχνίδι με ένα παιδί πολλά κιλά λιγότερο απ' αυτό.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
μερικοί δεν καταλαβαίνουν τετοιες συμπεριφορές απλά γιατί έχουν... ροτβάιλερ.. :D
ένα απλό παράδειγμα λοιπόν ότι μεγάλα σκυλιά κάνουν με παιδιά...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το ίδιο Newfoundland παίζει με το παιδάκι ξαπλωμένο στο πάτωμα. Το παιδάκι περνάει κάτω από τα μπροστινά του πόδια, την ώρα που το σκυλί είναι ξαπλωμένο, στην περιοχή της μασχάλης, και παίζει κρυφτό με το σκυλί, πειράζοντάς το και περνώντας καλά, ΤΣΑ και γελάκια - και το σκυλί το προσέχει και δεν αγγίζει τρίχα. Ο πατέρας του παιδιού αφου έχει κάνει το λάθος να αφήσει το σκυλί μόνο του με το παιδί, και έχει πάει για ντούζ, βγαίνει, ντύνεται, πάει στην κουζίνα και ανοίγει το σακί με την ξηρά τροφή φωνάζοντας ζωηρά τον σκύλο. Ενας σκύλος 70 κιλών πετάγεται στον αέρα στηρίζοντας το μισό βάρος του με την ώθηση αθροιζόμενο στον αγκώνα που μέχρι τότε ο λαιμός του παιδιού κρυβόταν από κάτω του και έπαιζε.

Υπερβολή ? Ισως ...

Μερικοί που έχουν rottweiler έχουν μάθει ότι ΟΛΑ γίνονται και καλύτερα να προσέχουμε με μικρά - με μεσαία - και με μεγάλα σκυλιά ... ;) Τα μεγάλα σκυλιά κάνουν καλύτερα για παιδιά, λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά και για να περιορισουμε τις ζημιές στον σκύλο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
denis... χαίρομαι ιδιαίτερα που χρησιμοποίησες το ποστ μου για να παραθέσεις την άποψη μικρά μεγάλα μεσαία σκυλιά όλα χρειάζονται την επίβλεψη γονέα...( με την οποία συμφωνώ 100%) :)
αστοχο όμως παράδειγμα γιατί η αναφορα σου στηρίζεται σε ασυνείδητο γονέα... ο οποίος όχι μόνο δεν επιβλέπει το παιχνίδι όπως πολύ σωστά κάνει η σοφία... που είναι παρόν... αλλά ο συγκεκριμένος γονέας σίγουρα δεν είναι σε θέση να εκπαιδεύσει το σκυλί του... και μετά το παιδί του....μια και χρήζει πρώτα ο ίδιος εκπαίδευση...
το copy paste καλό είναι αλλά μερικές φορές επικίνδυνο... γιατί δίνει λάθος εικόνα...μια και αναφερόμουν σε αντίστοιχη και αναγκαία εκπαίδευση...μια δυο σειρές παρακάτω.. ;)