Ευχαριστώ, και να χαίρεσαι και τον δικό σου .
XPHSTOS Well-Known Member 2 Μαρτίου 2010 241 0 ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 8 Αυγούστου 2010 #61 Ευχαριστώ, και να χαίρεσαι και τον δικό σου .
harryf3 Well-Known Member 27 Απριλίου 2009 7.818 76 Ξάνθη 8 Αυγούστου 2010 #62 Κοιτα πώς μεγαλωσε!! Κουκλα ειναι Χρηστο!
aleksandy Well-Known Member 4 Ιουνίου 2010 174 2 9 Αυγούστου 2010 #64 Κούκλα, να τη χαίρεσαι. Επειδή στις φωτογραφίες δεν είναι εμφανές, είναι πράγματι μαυρομάτα (swartzaugen)?
Κούκλα, να τη χαίρεσαι. Επειδή στις φωτογραφίες δεν είναι εμφανές, είναι πράγματι μαυρομάτα (swartzaugen)?
XPHSTOS Well-Known Member 2 Μαρτίου 2010 241 0 ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 9 Αυγούστου 2010 #65 aleksandy said: Κούκλα, να τη χαίρεσαι. Επειδή στις φωτογραφίες δεν είναι εμφανές, είναι πράγματι μαυρομάτα (swartzaugen)? Click to expand... Και οπός λέει και η μικρή μου ανιψιά "Ματάρες θείο" (δυο πανέμορφα καφέ μάτια έχει το μωρό μου)
aleksandy said: Κούκλα, να τη χαίρεσαι. Επειδή στις φωτογραφίες δεν είναι εμφανές, είναι πράγματι μαυρομάτα (swartzaugen)? Click to expand... Και οπός λέει και η μικρή μου ανιψιά "Ματάρες θείο" (δυο πανέμορφα καφέ μάτια έχει το μωρό μου)