ΑΡΩΝ- ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εμφανισιακά με τρελένει ο σκύλος ειδικά όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη τους..
Εμπειρικά από τον δικό μου, το χαρακτήρα του, θα του θα τον δεις πολύ αργότερα εμένα είναι 3 τώρα και τώρα σκέφτομαι το πως ξεκίνησε και πως είναι τώρα. Άλλο σκύλο έχω.

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Πραγματικά είναι πανέμορφο σκυλί. Δεν χορταίνω να τον βλέπω. Έχει τρομερό στήσιμο και είναι ακόμα μικρός. Ζυγίζει 13 κιλά και είναι κοντά 40 πόντους. Όσο για τον χαρακτήρα διαβάζω τα δικά σας τι περάσατε όλοι στην αρχή και πόσο εξελιχθήκατε προς το καλύτερο. Αυτό εύχομαι και για εμένα. Είναι κουτάβι και άμα τον δεις να αγριεύει αγριεύσαι και πραγματικά δεν θέλω να τον δώ να αγριεύει σε κανέναν όταν μεγαλώσει.

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
Κουκλί, να σας Ζήσει! Καλως ήρθατε στο φόρουμ κ αν μένετε και Αθήνα ευχαρίστως να σας γνωρίσουμε (ευκαιρία να κανονίσουμε σκυλοσυνάντηση!) .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
:D μας κοροιδευετε??

Ε ναι. Υπάρχουν και φωτογραφιες.
εγω δεν μιλάω.... τηρώ σιγήν ιχθύος, σαν εκεινα τα ψαράκια στη θαλασσα το καλοκαίρι στο νησι, που ειδαν τα ματια τουςςςςς

Λατρεύω τα σκυλιά και δεν βλέπω κανένα άσχημο σκυλί.
μη μου το κανεις σαν κάποιους "ολα τα μωρα ειναι πανέμορφα"... Αντε σου δινω περιθώριο ως 2 μηνων κουτάβια πυο ειναι ολα μπαλιτσες και δεν εχουν "δειξει":p

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Καλά θα το διορθώσω λίγο! Δεν θα έλεγα ότι είναι όμορφο ένα κουτάβι σαν αυτά που δείχνει στο nova και είναι σαν να τα χτύπησε το Τσερνομπιλ:D

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εγω δεν μιλάω.... τηρώ σιγήν ιχθύος, σαν εκεινα τα ψαράκια στη θαλασσα το καλοκαίρι στο νησι, που ειδαν τα ματια τουςςςςς
Σου έχω πεί πόσο γελάω με όσα γράφεις??Δηλώνω μεγάλη φαν Γκέλλυς και ποντικόσκυλου!

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Μου φαίνεται απίστευτο ότι αυτό το αρκουδάκι είναι μόλις 3 μηνών. Έχουμε φτάσει αισίως στα 18 κιλά και από όρεξη αλλό τίποτα :D
[/URL][/SIZE][/IMG]