Όχι πετ-σοπ, αλλά ας κάνουν και κάτι οι εκτροφείς

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
ο κανόνας είναι οτι οι "αντιφρονούντες" του forum είναι κρυφοπετσοπάδες...?
Γκρούβυ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι, αναφερόμουνα σε κάτι άτομα τύπου ανεκδιήγητης "κυρίας Ιουλίας", του άλλου μπιζουδακίου του Φερεκίδη και του πως-τον-λεν που έγραψε διάφορες ανθυπο-αρλούμπες προς υπεράσπισιν της "μπίζνας του" και που έκλεισε ένα από τα απίθανα ποστ του με την τουρκική επωδό "άιντε" διαφωνών μεγάλως με τα λογικά άτομα του νήματος. Μου θύμισε μάλιστα την πολεμική ποδοσφαιρική κραυγή των Τούρκων που ανέρτησαν σχετικά πρόσφατα σε τεράστιες αφίσες ανά την Κωσταντινούπολη: Hayde! Hayde! Cimbombom! Hayde!! Türkiye'dir Galatasaray!! Yaaaaaaayyyyyyy!!!!!

Οι υπόλοιποι μεγάλως διαφωνούντες και μη σκυλέμποροι που παραμένουν στην εμμονή τους να πάρουν μια συγκεκριμένη φυλή από πετσοπά διότι είναι γλυκούλικια αλλά δεν ενδιαφέρονται τόσο για την εμφάνιση διότι διαβάσανε το φόρουμ (φυσικά τελείως επιπόλαια), θα πάρουνε όμως το μη εκτροφικό σκύλο από πετσοπά, υποστηρίζοντας την ανεύθυνη απόφασή τους με διάφορα τρούπια "επιχειρήματα", είναι απλώς κουτοπόνηροι. Εννοείται ότι δεν εννοώ ότι η συζήτηση περί τιμών και η πολιτισμένη αντιπαράθεση αποτελεί κουτοπονηριά ή κακία. Αναφέρομαι όμως σαφέστατα σε διάφορα μπιζουδάκια. Έχω όμως ιδιαίτερη αδυναμία στο Cimbombom!*agapoylas*

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
GRDANE.........

μηπως να ερθω καμμια βολτα στην Πατρα να σε κερασω κανα καφε? Γιατι διαδικτυακα ενα μικρουλη προβληματακι επικοινωνιας το χουμε :Ρ
ναι δυστυχως στα φορουμ το εχουμε αυτο... το υφος... παρεξηγειται ευκολα... βαλε και λιγο το αποτομο κοφτο στυλακι που εχω κι εγω τελευταια... ειρθε κι εδεσε...
επιμενω οτι η ζητηση επηρρεαζει απλα τους κουταβοπαραγωγους... παπυ μιλς πετσοπ... στα οποια δεν υπαρχει ποιοτητα ετσι κι αλλοιως.... oχι τους εκτροφεις....
οσο για τιο να ερθεις στην πατρα πολυ eυχαριστως....
αλλα τα σκυλια μου... δεν θα σου επιτρεψουν το κερασμα... δεν χρηματιζονται... :p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Η σωστη ζητηση θα επιρρεασει τους παντες.

Μηπως εισαι Ταυρος στο ζωδιο? Εχουμε τα νευρα μας αυτη την περιοδο.
Ειπα οτι θα κερασω καφε. Εννοωντας εσενα. Τωρα βεβαια αν τα σκυλια σου πινουν καφε.....
Εισαι τυχερος παντως που δεν χρηματιζονται. Η δικια μου η μικρη για 50γρ κροκετας ειναι ικανη να με πουλησει για ανταλλακτικα

agrafiotis

Member
22 Δεκεμβρίου 2010
16
0
Αθήνα
συμφωνω με το παλικαρι που ξεκινησε το ποστ!! Μου την δινει στα νευρα που το παιζετε ολοι σας ιστορια εδω μεσα με το που διαβασατε κατι που δεν πρεπει και εχετε κανει οι περισσοτεροι απο εσας τα σκυλια σας μηχανακια!! μονο λιγοι ξεχωριζουν και ειναι φιλικοι δεν σε κραζουν. Ολα αυτα τα λεω γιατι μεγαλωσα με σκυλια (κυνηγοσκυλα και πανακριβα σκυλια απο αγγλια και γερμανια για να μην λενε καποιοι) εμαθα πως να τους συμπεριφερομαι!!! Πριν απο λιγο καιρο ειχα ξεκινησει ενα ποστ γιατι ηθελα να παρω ενα σκυλο και μου απαντησατε αν ξερω τι θελω! Τα σκυλια εσεις γιατι τα θελετε; για να δειτε αν δαγκωνουν καλα το γαντι;; νομιζετε οτι θα σας χρειαστει??? γιατι του γειτονα μου το σκυλι το σκοτωσαν με οπλο!!! οποτε?? μπορει να εχω γραψει ασυναρτησιες δεν μπαινω καν στο κοπο να διαβασω τι εγραψα γιατι δεν σας αξιζει οι γνωμες σας ειναι μονοπλευρες αρα αχρηστες!!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
συμφωνω με το παλικαρι που ξεκινησε το ποστ!! Μου την δινει στα νευρα που το παιζετε ολοι σας ιστορια εδω μεσα με το που διαβασατε κατι που δεν πρεπει και εχετε κανει οι περισσοτεροι απο εσας τα σκυλια σας μηχανακια!! μονο λιγοι ξεχωριζουν και ειναι φιλικοι δεν σε κραζουν. Ολα αυτα τα λεω γιατι μεγαλωσα με σκυλια (κυνηγοσκυλα και πανακριβα σκυλια απο αγγλια και γερμανια για να μην λενε καποιοι) εμαθα πως να τους συμπεριφερομαι!!! Πριν απο λιγο καιρο ειχα ξεκινησει ενα ποστ γιατι ηθελα να παρω ενα σκυλο και μου απαντησατε αν ξερω τι θελω! Τα σκυλια εσεις γιατι τα θελετε; για να δειτε αν δαγκωνουν καλα το γαντι;; νομιζετε οτι θα σας χρειαστει??? γιατι του γειτονα μου το σκυλι το σκοτωσαν με οπλο!!! οποτε?? μπορει να εχω γραψει ασυναρτησιες δεν μπαινω καν στο κοπο να διαβασω τι εγραψα γιατι δεν σας αξιζει οι γνωμες σας ειναι μονοπλευρες αρα αχρηστες!!!!
αν διαβάσεις όλα τα ποστ θα δεις οτι υπάρχουν πολλές γνώμες και δεν συμφωνούμε !!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν θέλεις να αναπτύξεις κάτι μπορείς να το κάνεις!

Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου κόσμια μπορείς να το αναπτύξεις και καλώς να σε ακούσουμε-διαβάσουμε!

Με αυτό το ύφος δεν μπορεί να συζητήσει κανείς!

Όλα όσα κάνουμε με τον σκύλο λέγεται ενασχόληση!
Όλα όσα κάνουμε με τον σκύλο λέγεται συντροφιά!
Όλα όσα κάνουμε με τον σκύλο λέγεται παιχνίδι!
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!

Αν είναι να αφήσω τώρα το βράδυ την εξώπορτα ανοιχτή να μπει όποιος θέλει γιατί έτσι και αλλιώς μπορεί να την σπάσει και να μπει!
Αν είναι να μην βάλω συναγερμό γιατί έτσι και αλλιώς μπορεί να μπει στο σπίτι μου άνετα!
Αν είναι να μην αντισταθώ γιατί κάλλιστα μπορεί να έχει ένα όπλο και να με πυροβολήσει!
Έτσι και αλλιώς χαμένος θα βγω!
Αν είναι να μην κάνω τίποτα αφού ότι και αν κάνω θα πεθάνω στο τέλος!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
αν διάβαζες θα έβλεπες τι είπαμε ουτε συμφωνούσαμε ούτε είπα αυτα που είπες στο πρώτο ποστ