Όχι αδέσποτο γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγει;

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εξαιρετικός @_george_

Είναι ζήτημα σ'αυτό το φόρουμ, να υπάρχουν 5 τέτοια νέα μέλη, στην διάρκεια του έτους.
Αλλά ακόμη και ένα μόνο να μας έβρισκε, είναι ο λόγος, να συνεχίσουμε να γράφουμε.
Μπράβο σου και να σε χαίρεται το έτερον ήμισυ (y)
Παρεμπιπτοντως δεν μας ειπε αν αλλαξε τελικα γνωμη το ετερον ημισυ με την παροδο του χρονου,ε @_george_ ; :p Πολυ ομορφη ιστορια :D

υ.γ. Ααα,ηδη το ρωτησε η ghelly

• Like
Reactions: mareco

_george_

Member
8 Ιουνίου 2015
24
102
Ευχαριστώ πολύ, "την αγάπη σας στην ορχήστρα μας και στο μαέστρο μας" που λένε και και στα σκυλάδικα...
Η συμβία φυσικά και αγάπησε τη Πίκα (η πλάκα είναι ότι μέχρι και η μάνα μου με παρακαλάει να της κάνει ...dogsitting μετά από καναδυο φορές που τη φιλοξένησε), με τη φροντίδα ωστόσο να παραμένει 80% δική μου και 20% δική της. Αλλά προβάλει κάτι έωλες δικαιολογίες ότι τάχα έχει να φροντίσει και ένα βρέφος, το σπίτι και τέτοια χαζά.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ήδη όμως το ποσοστό αλλαξε από 100% σε 80-20... το έχω δει το έργο, πότε θα φτάσει 60-40 και δεν θα το περιμένεις....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.410
10.599
Athens
Εξαιρετικό ποστ @_george_
Μια απορία όμως...
Πως ο σκυλέμπορας υποχρεώνει για εκπαίδευση και τροφή απο τον ίδιο? Έλα και πες ότι πήρα σκυλί απο αυτόν. Μετά εξαφανίζομαι και μην με είδατε - έχει βρει πολλούς τέτοιους πελάτες? :D

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Το να σου δώσω συγχαρητήρια, τα έχεις κερδίσει μόνος σου. Το να σου πω ΜΠΡΑΒΟ, είναι λίγο. Το να σου πω για την ώριμη, συγκροτημένη σκέψη σου, θα στο έχουν πει πολλοί άλλοι, πριν από μένα. Από μακρυά λοιπόν σου σφίγγω το χέρι, με αυτό, που θα χαιδέψεις το κεφαλάκι της Πίκας σου.
Οσο για τις γυναίκες σου (μητέρα και σύζυγος), που αντιδρούν στην αρχή, έτσι γίνεται συνήθως. Στην αρχή γκρινιάζουν, θέτουν όρους κλπ, αλλά μετά δεν σε αφήνουν να τον "ευχαριστηθείς" τον σκύλο!! Τον θέλουν αποκλειστικότητα. Ασε, που πιθανόν, να στον κάνουν και "θρεφτάρι"!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα