Οπως επισης δεν σε αναγκαζει κανενα να πας το σκυλι σου σε χασαπη κτηνιατρο.Δε σε αναγκαζει κανεις να παρεις εκτροφικο σκυλο!
Μην δω κανενα να βγαινει και να λεει οτι ο ταδε ειναι για τα μπαζα μακρια. Ας προσεχε
Οπως επισης δεν σε αναγκαζει κανενα να πας το σκυλι σου σε χασαπη κτηνιατρο.Δε σε αναγκαζει κανεις να παρεις εκτροφικο σκυλο!
Καλε! Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;Οπως επισης δεν σε αναγκαζει κανενα να πας το σκυλι σου σε χασαπη κτηνιατρο.
Μην δω κανενα να βγαινει και να λεει οτι ο ταδε ειναι για τα μπαζα μακρια. Ας προσεχε
Θα μπουνε οι ανταγωνιστες και θα ξεκινησουν αθεμιτο πολεμο με ψευτικα reviews. Αυτο θα ειχε βαση μονο αν ηταν στυλ amazon και verified purchase. Αλλα μετα η ΣΔΟΕ θα κανει παρτυ.Μη σου πω να εχει καθε επωνυμια το δικο της θεμα εδω μεσα και να γραφει ο καθενας ανοιχτα, χωρις να φοβαται μηνυσεις, την εμπειρια του.
Κρίσεις περί του IQ μου, δέχομαι από τουλάχιστον ισάξιους.@vasilis_mike μέσα σε όλα τα άλλα, που εξακολουθείς να μην έχεις χαμπαριάσει ούτε στο ελάχιστο, είναι και το εξής: φυσικά και το να ΜΗΝ αγοράσεις σκύλο, είναι μια ωραιότατη συμβουλή. Για την ακρίβεια είναι η μία από τις τρεις, που συστήνει ανελλιπώς, όλα του τα χρόνια, το φόρουμ. Εγώ θα καμάρωνα, αν ήμασταν όλοι "τέτοιοι".
Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η εξέταση;Αφού λέτε ο κος Φουφουτόπουλος είχε εξετάσει τους γεννήτορες κι ήταν όλα καλα...
Θα συμπλήρωνα να μην αγοράσουν αν πριν δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.Να μην αγορασουν.
Ουφ! Αναρωτιεμαι τι θα σας ευχαριστουσε;Θα μπουνε οι ανταγωνιστες και θα ξεκινησουν αθεμιτο πολεμο με ψευτικα reviews. Αυτο θα ειχε βαση μονο αν ηταν στυλ amazon και verified purchase. Αλλα μετα η ΣΔΟΕ θα κανει παρτυ.
θες να σου πω;;;Ουφ! Αναρωτιεμαι τι θα σας ευχαριστουσε;
Και ποιός σου είπε οτι όλοι οι "καταξιωμένοι" στο εξωτερικό που λες το έχουν επάγγελμα;Για ποιον λογο ειπαμε οτι πρεπει να πέρνουμε απο ερασιτεχνες και οχι καταξιoμενους εκτροφεις ετων απο το εξωτερικο πχ?
Δεν ανεφερα πουθενα την λεξη επαγγελματιας.Και ποιός σου είπε οτι όλοι οι "καταξιωμένοι" στο εξωτερικό που λες το έχουν επάγγελμα;
Η αγάπη, το πάθος για αυτό που κάνεις και οι γνώσεις, δεν είναι προνόμιο των επαγγελματιών του χώρου.
Αλλο ειναι ερασιτεχνισμός, άλλο είναι ερασιτέχνης - χομπίστας.
Αντε πάλι με τις εγγυήσειςΜια ερώτηση παρακαλώ
Γράφεις
Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η εξέταση;
Είχα ρωτήσει και σε ένα προηγούμενο μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα.
Ακόμα και επίσημη να ήταν, μας εξασφαλίζει για κάτι;
ή απλά μας δείχνει πως έγινε μια εξέταση και οι γεννήτορες είναι έτσι και έτσι;
Το τί θα βγουν τα κουτάβια ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προεξοφλήσει, ώστε να μιλάμε για εξασφάλιση.
Παίζεις με πιθανότητες.
Το αντιλαμβάνεται αυτό ο μελλοντικός ιδιοκτήτης;
ή θεωρεί πως τέτοιου τύπου εξετάσεις προεξοφλούν το αποτέλεσμα;
Εδώ για ένα ανθρωπομωρό πας να κάνεις την Τ21 για σύνδρομο Down ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και σου λένε πιθανότητες. Δεν υπάρχει σιγουριά 100%.
Ακόμα και σε αυτό.
Χθες έμαθα περιστατικό με γυναίκα που είχε 1:5000 της έκατσε. Ετρεχε στα δικαστήρια.
Θα συμπλήρωνα να μην αγοράσουν αν πριν δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.
Και για την φύση του ίδιου του σκύλου και της φυλής που θέλουν και για τις ιδιαιτερότητές της και για τις ασθένειες που έχει επιρρέπεια.
Δεν είναι αυτοκίνητο που ξέρεις πως αν θες το τάδε μοντέλο θα έχει τις τάδε προδιαγραφές, τον τάδε εξοπλισμό και φυσικά εγγύηση.
Είναι ένας ζωντανός οργανισμός.
Εγώ δεν γράφω πια για να γκρινιάξω. Στην αρχή γκρίνιαξα....αφου εμεις μονο γκρινιαζουμε
Η ζωή η ίδια θα σε αναγκάσει να πας στον κτηνίατρο.Οπως επισης δεν σε αναγκαζει κανενα να πας το σκυλι σου σε χασαπη κτηνιατρο.
Να υπενθυμισω οτι το θεμα αναφερεται (και υποτιθεται θα ενδιεφερε) ατομα που επιλεγουν εκτροφικο σκυλο.Η ζωή η ίδια θα σε αναγκάσει να πας στον κτηνίατρο.
Θα σε αναγκάσει να πας και στον εκτροφέα?
Παρεμπιπτοντως μου βρίσκεται και μια 12αδα νερά, δεν μου λες σε ποια μέλη να την μοιρασω?
Συμφωνώ απόλυτα.Γιατι λοιπον να μην το κανουμε σωστα μια και καλη και να εξηγησουμε και στον πελατη τι συμβαινει; Ειλικρινα ομως;
Σε αυτό αναφερομαι και εγώ αλλά δεν κατάφερα το quoteΝα υπενθυμισω οτι το θεμα αναφερεται (και υποτιθεται θα ενδιεφερε) ατομα που επιλεγουν εκτροφικο σκυλο.