Αμαν ρε παιδια σημερα που ταξιδευω αθηνα αυτο τ θεμα;
ελπιζω να πιανει εστω στο πλοιο!
Ως νουμπας στον συγκεκριμενο χωρο να πω οτι δεν εχω ακομα πολλα να πω
. Δυστυχως βλεπω καποια πραγματα που σιγουρα υπαρχουν κ αποκλεινουν αρκετα απο την ηθικη εκτροφη οπως την αντιλαμβανομαστε. Σιγουρα παλι η θεωρια απο την πραξη εχει μεγαλες διαφορες. Γιαυτο κ δεν μ αρεσει να παιρνω πολυ μερος αλλα περισσοτερο να διαβαζω τετοιες συζητησεις (γτ εκτος χορου πολλα τραγουδια λεγονται).
Νομιζω οτι το δυσκολοτερο κομματι ειναι να καταπιεις οτι το σκυλι που πληρωσες ακριβα που ετρεξες στις εκθεσεις, που εκανες εξετασεις που πως να το κανουμε εχει βγει κ αγαλμα φτου του, που,που.... τελικα κατι παρουσιασε κ πρεπει να αποκλειστει. Για να το καταφερει αυτο ενας εκτροφεας (ξαναλεω αλλιως ποσο ευκολα μας φαινονται στην θεωρια κ αλλιως στην πραξη), ειδικα ενα νεο ατομο που εχει ξεκινησει με πολυ κ#*λα, θελει να πεσει ο εγωισμος σου κ να επικρατησει το ηθος σου. Ουσιαστικα ηταν σαν να πηγες στην πηγη κ να μην ηπιες νερο. Αλλα δεν πειραζει γιατι ετσι ειναι η ζωη, τι να γινει πρεπει να αποκλειστει. Αυτο το δεν πειραζει πιστευω οτι το λεει ενα 15%.
Επισης, το δευτερο που εχω εντοπισει ειναι οτι ποτε κανεις δεν ενημερωνει σωστα κ επαρκως τον ανθρωπο που ερχεται κ θελει κουταβι.. πες τα ολα βρε αδερφε τσαμπα ειναι η κουβεντα.. πες οτι η στραβη ειναι πολυ ευκολο να κατσει (καλα προφανως τωρα δεν μιλαω για περιπτωσεις που ο εκτροφεας εχει ζευγαρωσει ενα κουτσο με ενα κουφο), πες καποια συχνα παραδειγματα στραβης (αναλογα την φυλη πχ?) Και πες τι κανεις εσυ σε τετοιες περιπτωσεις. Ακριβως ετσι οπως θα ενημερωσεις τον ανθρωπο τι στραβες να μην κανει αυτος με το σκυλι κ ποιες θα ειναι οι δικες του επιπτωσεις τοτε..
Δεν ειμαι εκτροφεας ουτε πιστευω οτι θα γινω ποτε, πηρα σκυλι που ειπα οτι το ηθελα για πετ, μετα μαθαινοντας κ βλεποντας εκθεσεις μ μπηκε τ μικροβιο να ασχοληθω. Δεν βγηκε με το συγκεκριμενο σκυλι δεν πειραζει. Ειμαι τυχερη ομως κ εγω κ ο σκυλος γιατι (αν κ γονεις πεντακαθαροι,) θα μπορουσε κ να ετχαινε κατι σοβαρο κ να τρεχαμε.. ερχεται δευτερο σκυλι τωρα (τ ξερω απο περυσι το λεω
). Εννοειται οτι θα στεναχωρηθω αν δεν μπορεσει να διαγωνιστει αφου το εχω στο μυαλο μου (για να μην λεμε κ μλκιες) αλλα ας ειναι καλα κ γερο, ας περναει τελεια με τον βλακα μου.. κ θα πω κ ευχαριστω.