Όσες βόλτες και να βγεί τα κάνει στη βεράντα!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
εγω που απο 2 μηνων που τον πηρα τον εμαθα crate.εμαθε να τα κανει στο μπαλκονι σε 3 μερες και μετα απο 1 βδομαδα τα εκανε ολα εξω(τσισα εκανε στο μπαλκονι καμια φορα γιατι δεν κρατουσε τοσο ευκολα την κυστη του)

belluca

Active Member
13 Αυγούστου 2012
33
0
Θεσσαλονίκη
εγω που απο 2 μηνων που τον πηρα τον εμαθα crate.εμαθε να τα κανει στο μπαλκονι σε 3 μερες και μετα απο 1 βδομαδα τα εκανε ολα εξω(τσισα εκανε στο μπαλκονι καμια φορα γιατι δεν κρατουσε τοσο ευκολα την κυστη του)
Μπράβο! Μακάρι να με βοηθήσει και μένα τόσο!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
αν εχεις ενα σταθερο προγραμμα σε βολτα,παιχνιδι,φαγητο και περιορισμο στο crate καποιες ωρες τοτε θα εισαι μια χαρα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα σε βοηθήσει σίγουρα αλλά μη περιμένεις θαύματα από τη πρώτη μέρα...Θέλει υπομονή και επιμονή..Και σταθερό πρόγραμμα όπως λέει ο kyriakos.

belluca

Active Member
13 Αυγούστου 2012
33
0
Θεσσαλονίκη
Το πρόγραμμα της από 2 μηνών που την πήραμε είναι πάντα σταθερό.. Πρωί μεσημέρι βράδυ βόλτα, το βραδάκι η μεγάλη βόλτα και μετά από παιχνίδι ή ύπνο άρχισα να την βγάζω για τσίσα για να μην τα κάνει στη βεράντα. Όσο για το φαγητό 3 φορές τη μέρα τρώει και από τον άλλο μήνα που γίνεται 6 μηνών μόνο 2 πρωί βράδυ. Ελπίζω σιγά σιγά να μάθει!

Άγριο Θυρίο

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
49
0
iraklis1908salonica.blogspot.gr
Εγώ που θα αγοράσω κατοικίδιο σε λίγες μέρες έψαξα το θέμα και θα τα έχω όλα έτοιμα. Σε μια σελίδα έλεγε ότι για να μπαίνει πιο εύκολο στο crate είναι καλό να την ταϊζεις εκεί. Αυτό έγραφε αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αφού δεν το έχω δοκιμάσει

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Κάπου είχα διαβάσει πως τα κουτάβια που χωρίζονται νωρίς από την μανούλα τους αργούν να μάθουν να τα κάνουν έξω (μακριά από τον χώρο τους), αργούν να σταματήσουν τα δαγκώματα, αργούν και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97