Όλοι για κυνήγι είστε;;;

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Καλά στην ομάδα 7 δεν υπάρχει κανένας χριστιανός;;; Όλοι για κυνήγι έχουν πάει; Setter κανείς; Pointer κανείς; Κούρτσχααρ κανείς;
Μας πήρε φαλάγγι η ομάδα 2!
Πάντως μπορώ να πω ότι στην έκθεση του Σαββάτου τα δείγματα Κουρτσχααρ με ενθουσίασαν.
Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να διαγωνιστούμε λόγω οίστρου :twisted:
Και η βλακεία είναι ότι το είχα ψυχανεμιστεί ότι θα κερδίζαμε τίτλο!!!!!
Φτού......! :cry:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλησπέρα Nassos!
Εκτός του English Cocker Spaniel πήρες και κουτάβι Kurzhaar?
Να σου ζήσει! :p

Nassos

Member
9 Αυγούστου 2006
18
0
Athens
www.triumph-club.gr
To 8χρονο Cocker ζει μαζί με την "καλή" μου. Βλέπεις είναι ο μόνος που μπορεί να αντέξει τόσες ώρες μαζί της κάθε μέρα :lol: χα χα χα
(πλάκα κάνω)

Ο Jimmy ειναι ενα Kurzhaar που ήρθε από Γερμανία ως δώρο στον πατέρα μας. Αλλά είναι μέλος της οικογένειας πλέον :D Γεννημένος στις 21/4/07 δείχνει να είναι πιο σκληρός και πεισματάρης από τους Συνταγματαρχες που πήραν στα χέρια τους την εξουσία 40χρονια πριν τη γεννησή του 8)

Αναλυτικό "ρεπορτάζ" σε αλλο θρεντ :wink:

Nassos

Member
9 Αυγούστου 2006
18
0
Athens
www.triumph-club.gr
o Bonco -το Cocker Spaniel- δεν βγαίνει για κυνήγι.
ο Jimmy που είναι το Kurzhaar έχει πάει κανα-δυο βόλτες φέτος με τον πατέρα μου (μιας και εγώ δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το κυνήγι), ενώ από τον επόμενο Σεπτέμβρη ελπίζουμε ότι θα βγαίνει πιο συχνά. Η αλήθεια είναι ότι δείχνει να το διασκεδάζει απίστευτα... :lol:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Εγώ το λέω συκωτί αλλα όποιος το ακούει με περνάει για τρελή :lol:
οπότε πλέων το λέω καφέ :lol: :lol:

Είναι πανέμορφος , φτου φτου φτου να μή τον ματιάσω...

Εμείς είμαστε μικρές και φέτος δεν προλάβαμε αλλα θα πάμε του χρόνου για κυνήγι , η Βίρμα και ο αντρας μου δηλαδή γιατι εγώ είμαι κατά της δολοφονίας των φτωχών και ανυπεράσπιστων ζωντανών...

Αν και απο οτι κατάλαβα και εκείνος μάλλον για τη βόλτα στο βουνό το κάνει παρά για τα θηράματα...

giorgos72

Member
26 Αυγούστου 2008
8
0
Athens
παρών

να δηλώσω κι εγώ παρουσία...
είμαι ο Ντάρκο 5 μηνών κούρτσχααρ, που με μάζεψε ένας τύπος από το δρόμο τον Αύγουστο.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί όλο μου δίνει δυσνόητες εντολές και μου έχει πάρει τις πρίζες, τα πορτατίφ και τα μπιμπλό που μου αρέσουν όταν παίζω. Έχω πάρει όμως το πάνω χέρι και όταν του κάνω ένα κάτσε κι ένα κάτω όλο με χαιδεύει και παίζει μαζί μου. Το ΣΚ μου είπε ότι θα πάμε και πρώτη φορά στο βουνό. Για να δούμε...

ααα μου φαίνεται ότι τον λένε Γιώργο αν και δεν το έχω πιάσει καλά ακόμα

giorgos72

Member
26 Αυγούστου 2008
8
0
Athens
Κούκλα είναι *agapoylas**agapoylas*

Η μεγάλη μου είναι ημίαιμο σεττεράκι ..

Πολύ καλά σκυλάκια, ήσυχα , καλόβολα , χαδιάρικά..:p

ίδιος ακριβώς ήταν ο Μπόμπος ο πρώτος μου σκύλος. Πέθανε το 2006 στα 16 ένα μήνα μετά το γάμο μου, περίμενε βλέπεις να μη μου χαλάσει την γιορτή. Υπέροχα πλάσματα.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
οντως,υσηχα και καλοβολα..ευτηχως..γιατι οταν την πηρα απο την φιλοζωικη δεν ειχα ιδεα απο σεττερ..ουτε τον χαρακτηρα ουτε τιποτε...αλλα τελικα ειναι πολυ συνεργασιμη

Α ενηλικιωθηκαμε κιολας αυτες τις μερες(κατα προσεγκιση δλδ γιατι δεν ξερω ακριβως ποτε γεννηθηκε)