Φαντάζομαι να έχεις καταλάβει ότι έχω διαχωρίσει ξεκάθαρα ότι μιλάω για αυτόν που ξέρει αλλά το πράττει.δεν είναι καλό να ενισχύουμε τα πετ σοπ
δεν είναι καλό να δίνουμε χρήματα σε ιδιώτες λέγοντάς τους "ζευγάρωνε τα σκυλιά σου,βγάζεις λεφτά"
είναι το ίδιο άσχημο να παίρνεις ένα σκυλάκι που χαρίζεται απο ιδιώτη; σχετικό ή μη; δε δίνεις λεφτά,ο άνθρωπος δεν κερδίζει κάτι,γέννησαν τα σκυλιά του,μεγάλωσαν τα μικρά και τα δίνει-ξοδευεται κιολας δλδ-,προσωπικά δεν πιστεύω οτι το να σου χαρίζει κάποιος ένα σκυλί είναι το ίδιο άσχημο με το να ενισχύεις οικονομικά μια πράξη τέτοια,
και με την ευκαιρία,είμαστε και κάποια μελη εδω που πήραμε τα σκυλιά μας απο πετ σοπ πρίν μάθουμε τι παίζεται..δε δηλώνω περήφανη που ενίσχυσα ένα πετ,αλλά αν μου έδινες την ευκαιρία να ανταλλάξω τη μικρή μου με ένα κουτάβι εκτροφείου ,όχι δε θα το έκανα.
Επίσης είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι που έχουν αποκτήσει σκύλο από πετ σοπ αλλά μετά έμαθαν τι συμβαίνει και που πραγματικά αγαπούν τα ζωάκια τους , δε θα αγόραζαν ξανά από εκεί .
Εγώ τα έχω με αυτούς που ξέρουν και πράττουν.