Ήξερα αλλά το έκανα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν ξερω αν αυτος που υποκρινεται πρεπει να σβηστει απο το φορουμ
αλλαι αφου δεν παιρνει πραγματα απο το φορουμ και δεν ανοιγει τους οριζοντες του
και αφου ιδιος μπηκε ιδιος μετα απο ενα χρονοι και ιδιος θα φυγει για αυτον ποια ειναι η ουσια
σιγουρα εδω μεσα υπαρχουν υποκριτες και ειναι πολλοι και δεν εχουμε να τους προσαψουμε γιατι ισως ξερουν να το κρυβουν
εγω εχω υποψιες για εναν που αν οχι βαζει μαχες εχει παρακολουθησει σιγουρα αλλα δεν εχω αποδειξεις και δεν το λεω
διαφωνω στο λογο οταν εχει υπονοουμενα...υποκριτες? παντου κι αναμεσα μας...ο γιος μου...εγω καμια φορα:p
το θεμα ειναι να κοιταζουμε τα εσω, οχι τα εξω....

panoulis

Member
1 Ιανουαρίου 2012
20
0
θέλω να σας παραθέσω μερικές απορίες μου.Έχοντας διαβάσει τα περισσότερα θέματα..παρατήρησα συνεχείς επιθέσεις σε νέους ιδιοκτήτες κουταβιών(γιατι πήρανε το σκύλο τους από pet-shop,γιατί ενισχύουν οικονομικά τέτοιους σκυλέμπορες και τα γνωστά όπως τα ξέρετε..),το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αφού τους ''κράξετε'' όλους και αφού τους ρίξετε ''κατάρες''( π.χ α θα εμφανίσει προβλήματα υγείας,α θα εμφανίσει καρκίνο,α δεν είδες τους γονείς που προέρχονται από παππυ μιλλς,α θα γίνει επιθετικό και θα ορμάει σε όλο τον κόσμο,όταν παέι 1 χρονών θα φάει και σένα τον ίδιο) σε όσους τους προλαβαίνεται και δεν έχουν αγοράσει κάποιο κουτάβι από πετ-σοπ τους παροτρύνετε ( και παρα πολύ καλα κάνετε ) να υοθετήσουν κάποιο αδεσποτάκι απο κάποιο κέντρο υιοθεσίας ζώων τα οποία και τα κατανομάζετε.μπηκα λοιπόν στο σίτε ενός λοιπόν κέντρου υοθεσίας ζώων και αφού το έψαξα εξονηχιστικά παρατήρησα την επιλογή ''χορηγοι'' και αυτομάτως έκανα κλικ και μου εμφανίστηκε το εξής : ''Αν ενδιαφέρεστε να προβάλετε το κτηνιατρείο σας, το pet shop σας, το κέντρο εκπαίδευσής σας, τον χώρο φύλαξης ζώων ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση διατηρείτε, είστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα! ''...έμεινα άναυδος..πώς ένα κέντρο υοθεσίας αδέσποτων ζώων επιχορηγείται από τους αποκαλούμενους ""σκυλέμπορους'' σύμφωνα με τα συφραζόμενά σας????πώς δηλαδή να σνομπάρετε τα πετ - σοπ και να προωθείται τα κέντρα αυτά ενώ όλοι σας ξέρετε ότι συνδέοονται αμεσότατα μεταξύ τους????

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ποιο είναι αυτό το κέντρο;
Υπάρχουν πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα και προφανώς αν κάποια επιχείρηση που πουλάει ζώα θελήσει να διαφημιστεί εκεί, θα φάει άκυρο.

panoulis

Member
1 Ιανουαρίου 2012
20
0
είναι από τα μεγαλύτερα κέντρα υοθεσίας αδέσποτων ζώων και το οποίο έχει αναφερθεί άπειρες φορες στο φορουμ......και από την στιγμή που δεν το διεθκρινίζει το σιτε τότε η κοινή λογικη λέει ότι δεν απορρίπτουν τέτοιες ρπιχορηγήσεις...

panoulis

Member
1 Ιανουαρίου 2012
20
0
μια διευκρινιση ότι απο εκεί θα υοθετήσω κουταβάκι αν είμαι τυχερός σε λίγο καιρό..

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εδώ αναφέρεσαι έτσι;
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δέχονται όλους τους χορηγούς που μπορεί να θέλουν να προβληθούν.
θα ήταν μεμπτό από μέρους τους αν είχαν μια διαφήμιση από pet shop που πουλάει ζώα για παράδειγμα στο site τους !!!
Όσον αφορά τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που αναφέρουν, δεν θεωρώ ότι είναι ζωέμποροι ! :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγω γενικα καταδικαζω αυτον που θα αποκτησει σκυλο χωρις να εχει ενημερωθει προηγουμενως και νομιζει οτι αγοραζει ενα λουτρινο. Τον συνειδητοποιημενο ομως φιλοζωο και κυνοφιλο κατα προεκταση που θα αποκτησει δωρεαν ενα κουταβι απο μια "ανεπιθυμητη" εγγυμοσυνη, που ειναι ενα εν δυναμει αδεσποτο, δυσκολευομαι να τον κρινω, ειδικα αν δεν τον γνωριζω.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
vagelis ras αν το σκευτεις και αλλιως ομως
ο κουταβος που πηρε το μελος απο λαθος ζευγαρωμα ειναι μελλοντικο αδεσποτο
και αν οχι πιθανοτατα σκυλι που θα πεσει σε οτι να ναι χερια και θα δεθει θα χτυπηθει ισως, και σιγουρα δεν θα του παραχθει ιατρικη φροντιδα
η το επαιρνε τωρα η μετα απο 1 μηνα απο τον δρομο η απο καποιον ασυνηδειτο ποια η διαφορα
αφου οπως και να εχει ο τυπος που εκανε το ζευγαρωμα θα το ξανακανει δεν ειναι πετ σοπ να μπει μεσα,
δηλ δεν νομιζω με το ακυρο που θα εδινε να καταφερνε να δειξει στον ασυνηδειτο πως εκανε λαθος
θελω να πω πως στα παπι μιλς καθε μπουκοταζ μετραει,στους byb ομως οχι τοσο γιατι υπαρχουν πολλων ειδων byb
γιατι υπαρχουν οι byb που τα πουλανε που αυτοι οντως θελουν μπουκοταζ και υπαρχουν και οι sb (stupid breeders) που δεν νιωθουν
τι λες;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
οκ λοιπον...αρχιζει απο fa και τελειωνεισε zoo
μια διευκρινιση ότι απο εκεί θα υοθετήσω κουταβάκι αν είμαι τυχερός σε λίγο καιρό..
Στο ειχα γραψει και στο αλλο θεμα που ειχε ανοιξει και αναφεροσουν σχετικα. Οτι τα καταφυγια εχουν αναγκη τοσο πολυ τις χορηγειες που και απο το pet city (που δεν εχω χειροτερο) να ειχαν διαφημιση δεν θα με ενοιαζε.
Σε εκεινο το θεμα δεν ειχες αναφερει το ονομα του καταφυγιου. Πιστευα βλακωδως οτι καταλαβες γιατι το οποιοδηποτε καταφυγιο δεχεται διαφημισεις απο καποιον επαγγεματια συμφωνει δεν συμφωνει με αυτο που πρεσβευει.
Επανερχεσαι σε αυτο το θεμα αναφεροντας το ονομα τα καταφυγιου. Αρα δεν καταλαβες τιποτα ή δεν θες να καταλαβεις.
Η Baroque ειναι σκυλα απο το Fazoo οπως και πολλα αλλα σκυλια εδω μεσα. Γνωριζοντας τι εχει κανει το Fazoo για την Baroque και για ποσα αλλα σκυλια που πλεον εχουν ενα σπιτι και μια οικογενεια, αλλα και το τι κανει για τα ποσα αλλα σκυλια για να εχουν την πιθανοτητα να εχουν την ευκαιρια να αποκτησουν ενα σπιτι και μια οικογενεια το οτι κολλας στο αν στην επιλογή ''χορηγοι'' και αυτομάτως έκανες κλικ και σου εμφανίστηκε το εξής : ''Αν ενδιαφέρεστε να προβάλετε το κτηνιατρείο σας, το pet shop σας, το κέντρο εκπαίδευσής σας, τον χώρο φύλαξης ζώων ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση διατηρείτε, είστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα! ''... ειναι απαραδεκτο.
Το οτι στην σελιδα του Fazoo δεν υπαρχουν χορηγοι σου λεει κατι? Τους υπευθυνους του καταφυγιου τους ρωτησες σχετικα?
Ή απλα ειπες αυτο που ηθελες να πεις για να αφησεις εντυπωσεις? Γιατι σου εξηγηθηκε γιατι δεχονται χορηγειες και επανηλθες σε ασχετο θεμα και το κολλησες εκ νεου κατω απο ποστ που αφορουν υποκριτικες τακτικες?

Το Fazoo δεν ειναι το μεγαλυτερο, δεν ειναι το παλαιοτερο και δεν ειναι το ισχυροτερο καταφυγιο του λεκανοπεδιου.
Αν αναφερεται τοσο συχνα ειναι γιατι ειμαστε αρκετοι που εχουμε σκυλο απο εκει.
Και αν εισαι τυχερος και υιοθετησεις κουταβακι απο το Fazoo θα ξερεις γιατι το αγαπαμε και το στηριζουμε. Οπως στηριζουμε και ολα τα καταφυγια αλλα ο καθενας μας ισως λιγο παραπανω το καταφυγιο απο οπου πηρε τον συντροφο του.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Θα προσπεράσω την επιλεκτική ανάγνωση .
Κάνεις δε μίλησε για πιστοποιητικά κυνολογικών φρονημάτων.
Δεν προτίθεμαι <<ατυχώς ειρωνική>> δεσποινίδα να δημιουργήσω δικό μου φόρουμ.
Πιστεύω όμως πως βρίσκομαι σε ένα φόρουμ που προάγει και υπερασπίζετε την κυνοφιλία.
Εάν λοιπόν κάποιοι πιστεύουν ότι τα pappy mils είναι έγκλημα , θα παρακαλούσα να μου πουν αν θέλουν το εξής.
Πως θα χαρακτήριζαν κάποιον που ενώ ξέρει τι συμβαίνει με τα pappy mils , που έχει εκφράσει την απέχθεια του για τα pet shops και που έχει επιπλήξει κάποιον που από άγνοια αγόρασε από pet shop , ξαφνικά να αποκτά ένα κουτάβι από pet shop.
Αυτός ο άνθρωπος προσβάλει το φόρουμ ;
Είναι κατά τη γνώμη σας ηθικός αυτουργός στο έγκλημα των pappy mils ;

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ειμαστε τοσοι λιγοι , οι κυνοφιλοι φιλοζωοι εννοω , που θα ηταν πολυτελεια να ξεχωριζουμε ποιος πηρε απο pappy mills ,και ποιος οχι , για να τον βγαζουμε και απο το φορουμ
μην εισαι απολυτος στις αποψεις σου , και εσυ επαθες και εμαθες φανταζομαι , δεν υπηρξαμε ολοι ενημερωμενοι

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δεν εννοώ αυτόν που πήρε από pet shop ενώ δε γνώριζε , μιλάω συγκεκριμένα για αυτόν που γνωρίζει τι συμβαίνει αλλά πάει και αγοράζει από πετ σοπ

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κάνεις δε μίλησε για πιστοποιητικά κυνολογικών φρονημάτων.
Πιστεύω όμως πως βρίσκομαι σε ένα φόρουμ που προάγει και υπερασπίζετε την κυνοφιλία.
Εάν λοιπόν κάποιοι πιστεύουν ότι τα pappy mils είναι έγκλημα , θα παρακαλούσα να μου πουν αν θέλουν το εξής.
Πως θα χαρακτήριζαν κάποιον που ενώ ξέρει τι συμβαίνει με τα pappy mils , που έχει εκφράσει την απέχθεια του για τα pet shops και που έχει επιπλήξει κάποιον που από άγνοια αγόρασε από pet shop , ξαφνικά να αποκτά ένα κουτάβι από pet shop.
Αυτός ο άνθρωπος προσβάλει το φόρουμ ;
Είναι κατά τη γνώμη σας ηθικός αυτουργός στο έγκλημα των pappy mils ;
Ένα αστείο ήταν μόνο :)
Γιατί φαντάστηκα ένα φόρουμ όπου μπαίνει κάποιος που έχει πάρει πετσοπένιο σκύλο (αφού έχει ενημερωθεί) και βγαίνει ένας admin ωρυόμενος του κλειδώνει το θέμα και τον μπανάρει.

Για να σοβαρευτούμε, όχι, γιατί να προσβάλλει το φόρουμ? Δικαίωμά του να πάει να αγοράσει σκύλο απ' όπου θέλει, νόμιμος είναι, λογαριασμό σε κανέναν δεν θα δώσει.
Το φόρουμ τι δουλειά έχει, επειδή ενημερώνει? Και μετά τι? Ο υποψήφιος του χρωστάει και είναι υποχρεωμένος να πάει να κάνει το σωστό?
Τίποτε απ' αυτά.
Όποιος έχει συνείδηση αντιλαμβάνεται τι αποτελεί έγκλημα και τι όχι.
Επίσης, όποιος έχει συνείδηση μπορεί και να μετανιώσει για μια λάθος του επιλογή ακόμα κι αν είχε ενημερωθεί επαρκώς όταν την έκανε.
Όποιος δεν έχει... τίποτα...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Κάνεις δε μίλησε για πιστοποιητικά κυνολογικών φρονημάτων. Ατυχες παραδειγμα μου για να δειξω οτι το φορουμ ειναι ανοιχτο προς ολους ανεξαρτητα απο το τι πιστευουν ή τι πραττουν
Πως θα χαρακτήριζαν κάποιον που ενώ ξέρει τι συμβαίνει με τα pappy mils , που έχει εκφράσει την απέχθεια του για τα pet shops και που έχει επιπλήξει κάποιον που από άγνοια αγόρασε από pet shop , ξαφνικά να αποκτά ένα κουτάβι από pet shop. Υποκριτη
Αυτός ο άνθρωπος προσβάλει το φόρουμ ; Τον εαυτο του προσβαλει.
Είναι κατά τη γνώμη σας ηθικός αυτουργός στο έγκλημα των pappy mils ; Πολλα πραγματα ειναι εκτος απο ηθικος αυτουργος αν με εννοεις...
Μπορει η υποκρισια να με ενοχλει αλλα δεν θα κατσω να χαλαστω αν καποιος ειναι υποκριτης. Δικαιωμα του να ειναι, οπως δικαιωμα μου να τον χαρακτηριζω γελοιο. Και αυτος εχει δικαιωμα να ειναι μεσα στο φορουμ και εγω εχω δικαιωμα να ειμαι μεσα στο φορουμ.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δεν είναι καλό να ενισχύουμε τα πετ σοπ
δεν είναι καλό να δίνουμε χρήματα σε ιδιώτες λέγοντάς τους "ζευγάρωνε τα σκυλιά σου,βγάζεις λεφτά"
είναι το ίδιο άσχημο να παίρνεις ένα σκυλάκι που χαρίζεται απο ιδιώτη; σχετικό ή μη; δε δίνεις λεφτά,ο άνθρωπος δεν κερδίζει κάτι,γέννησαν τα σκυλιά του,μεγάλωσαν τα μικρά και τα δίνει-ξοδευεται κιολας δλδ-,προσωπικά δεν πιστεύω οτι το να σου χαρίζει κάποιος ένα σκυλί είναι το ίδιο άσχημο με το να ενισχύεις οικονομικά μια πράξη τέτοια,
και με την ευκαιρία,είμαστε και κάποια μελη εδω που πήραμε τα σκυλιά μας απο πετ σοπ πρίν μάθουμε τι παίζεται..δε δηλώνω περήφανη που ενίσχυσα ένα πετ,αλλά αν μου έδινες την ευκαιρία να ανταλλάξω τη μικρή μου με ένα κουτάβι εκτροφείου ,όχι δε θα το έκανα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ