Έχω φαει φρίκη !!!!


Status
Κλειδωμένο θέμα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
οταν αυτο το κουταβι μεγαλωσει και δαγκωσει ,απο ποιον θα ζητησουν τα ρεστα ? ο εκτροφεας τι θα απαντησει ?
αυτή η ανησυχία είναι πολύ σοβαρή, και σε αυτό πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Εγώ προσωπικά θα το έδινα το πεντιγκρί όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί ανήκει στον σκύλο μου.
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
αυτή η ανησυχία είναι πολύ σοβαρή, και σε αυτό πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Εγώ προσωπικά θα το έδινα το πεντιγκρί όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί ανήκει στον σκύλο μου.
Mπορει να δαγκώσει και ενας σκύλος που δεν εχει κάνει ποτε δαγκώματα....
 


Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν κανω εμπορικες συναλλαγες

απο μερους μου η συζητηση ελαβε τελος

σας ευχαριστω για την συμμετοχη σας και τις γνωσεις σας που τις μοιραστηκατε μαζι μου

να ειστε καλα

να χαιρεστε τα σκυλακια σας
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
με την γνωστή μου καλή διάθεση για εξυπηρέτηση του διαλόγου θα ήθελα ως τρίτος παρατηρητής να επισημάνω κάποιες παραγράφους που νιώθω ώς σημαντικές αλλά παρατηρώ ότι προσπερνιούνται

τι θα κανει οταν ο μικρος κανει τα τσεκαρισματα του επιβεβαιωσης αρχηγου
και
αν ο κωστας ηθελε να ασχοληθει με εργασια πολυ καλα κανει και δικο του θεμα ,επρεπε ομως εμενα να μου το πει και οχι να συμφωνησει οταν εγω του επεσυμανα οτι το μονο που θελω να κανει ο κουταβος ειναι κοινωνικοποιηση και βασικη και τιποτα αλλο ,και μεγαλωνοντας αν και εφοσον η σχεση τους εξελισετε ομαλα και ο κωστας εχει πλεον κερδισει το σκυλο και εχει τον απολυτο ελεγχο ,τοτε σιγα σιγα μπορει αν θελει να εμβαθυνει περισσοτερο

επίσης κάπου διάβασα σε μύνημα του εκπαιδευτή που κι εγώ απο ότι κατάλαβα είναι απο τους καλούς του χώρου (όπως το ίδιο έχω καταλάβει και για τον εκτροφέα)
ότι παλιά αρχίζαν την εκπαίδευση στους 15 μήνες
προφανώς λοιπόν και η εκπαιδευτική κοινότητα μέχρι κάποτε συμφωνούσε με την αποψη του εκτροφέα περι "πρώτα κοινωνικοποίηση και δέσιμο της σχέσης και μετά "δαγκώματα" "
φαντάζομαι ότι και τότε που ίσχυε η άνωθεν παραδοχή τα σκυλιά έπαιρναν τους τίτλους και τις διακρίσεις και δεν αποτύγχναν...
άρα ίσως και οι λόγοι που η τακτική άλλαξε να μην είναι ,τελικά, ασφαλής και αυτό θα αποδειχτεί με τον χρόνο

προφανώς η εκτροφέας ασπάζεται την παλιά θεώρηση και για αυτό έκανε ειδική μνεία στον ιδιοκτήτη την οποία και αυτός αποδέχτηκε

στην δική μου κατανόηση η εκτροφέας φοβάται τις μελοντικές τυχων άσχημες εξελίξεις και για τον σκύλο της (κατα το "ζείν") αλλά και για τον ιδιοκτήτη (που έχει αναλάβει και το ευ ζειν του σκύλου)

και δεν νομίζω ,και αν διαβάσετε και προσεκτικότερα απο την αρχή θα συμφωνήσετε με την άποψή μου, ότι "κολώνει" να χάσει χρήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί το ευτυχές μέλλον και του Κώστα και του Άρη
 


samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δεν εχω κανενα προβλημα !!!!!!!! αλλωστε το εχω πει ,εγω δεν κανω εμπορικες συναλαγες ουτε ψαχνω για πελατες !!!!!!! αν το εκανα σιγουρα η συμπεριφορα μου θα ηταν τελειως διαφορετικη !!!!!!!!!
Krina προσπαθω να καταλαβω τις θεσεις και αποψεις σου , αν και δεν συμφωνω, και εν μερει εχει συμβει.Αυτο το παραπανω ομως δεν το εχω καταλαβει για να ειμαι ειλικρινεις,εννοεις οτι το κουταβι δοθηκε τσαμπα στον ιδιοκτητη,γιατι αν ειναι ετσι οκ.Τωρα αν υπηρξε πληρωμη,ανεξαρτητα απο τις προθεσεις σου,τοτε ΕΙΝΑΙ εμπορικη συναλλαγη με τα ολα της.Εδωσες εναν σκυλο και πληρωθηκες με χρηματα και αυτος που το πληρωσε εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι εκπαιδευση θελει στο ζωο ΤΟΥ,ποσο μαλλον οταν το κανει υπο το βλεμα εκπαιδευτη ο οποιος θα ειναι εκει να του λυσει προβληματα και αποριες .ΑΥΤΟΝ θα φωναξει ο απειρος ιδιοκτητης οταν και αν τα βρει σκουρα με τον σκυλο και αυτο δεν δειχνει οτι ειναι μαμοθρεφτο η μπαμποθρεφτο οπως καταλαβαινω οτι υποννοεις πιο πανω.Καλο ειναι να συμβουλευεσαι τον εκτροφεα αλλα αν δεν τα βρισκετε,υπομονη υπαρχει και ο εκπαιδευτης.
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πάντως όπως δεν έχουν ιδιαίτερη αξία οι προφορικές συμφωνίες από τη μεριά του αγοραστή, άλλο τόσο δεν έχουν και από την πλευρά του πωλητή (Κρίνα, αν έλαβες χρήματα και δεν χάρισες το κουτάβι, η συναλλαγή είναι εκ των πραγμάτων εμπορική, κι ας τη βαφτίζεις εσύ όπως θέλεις).

Τώρα, αν δεν υπάρχει πουθενά απόδειξη οτι η Κρίνα έλαβε χρήματα, τότε και ο αγοραστής δεν μπορεί να έχει καμία απαίτηση να λάβει χαρτιά κτλ. Από την άλλη μεριά, αφού δεν υπογράφηκε πουθενά συμβόλαιο, η Κρίνα δε μπορεί να έχει καμιά σοβαρή απαίτηση από τον αγοραστή βασισμένη σε προφορικές συμφωνίες.

Είναι τουλάχιστον τσιπαρισμένο το κουτάβι? Σε ποιανού το όνομα?
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μέγα λάθος η προφορικές συμφωνίες πάντως....μόνο συγκρούσεις φέρνουν τελικά.....
πουθενά μέχρι σήμερα στην ζωή μου δεν έχω δεί να μην επιβεβαιώνεται το scripta mannent (τα γραπτά μένουν)
 


LEWIS ROTT

Member
28 Ιανουαρίου 2011
20
0
γιατι δεν μας απανταει αφου εχει δηλωσει την γεννα?????να μας πει ναι κυριοι εχει δηλωθει η γεννα περιμενω τα χαρτια?????
 








LEWIS ROTT

Member
28 Ιανουαρίου 2011
20
0
και γιατι δεν μας λεει τοτε εχει δηλωθει η γεννα ειναι ολα κομπλε με τα χαρτια......????αφου ειναι καθαρη γιατι δεν απανταει???
 




LEWIS ROTT

Member
28 Ιανουαρίου 2011
20
0
εγω αν ημουν στην θεση της της θα εκανα κοινοποηση το pedigree και θα ελεγα παρτο για να μην με κατηγορεις χωρις να ξερεις.......και εκει θα της εβγαζα το καπελλο......
 


tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
γιατί ίσως να μην θέλει να απαντήσει σε εσένα !!!
και ότι έχει να πει να το πει στο ιδιοκτητη του σκύλου!!!
Για αυτό εμείς οι τρίτοι καλο είναι να κρατάμε πιο χαμηλούς τόνους,γιατί επιδεινώνουμε την κατάσταση !!!!
 


io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν υπαρχει αυτο που γινεται εδω.
Ο ιδιοκτητης του σκυλου εχει μιλησει ελαχιστα και εχουν μπει φιλοι, γνωστοι και εγω δεν ξερω ποιος αλλος και μιλανε αντι να μιλησει ο Κωστας.
@lewis rott καταρχην καλα κανεις και υπερασπιζεσαι τον φιλο σου και μας λες την αποψη σου. Οσον αφορα το αν ειναι δηλωμενη γεννα παρε τηλεφωνο στον κοε και πες μας και εμας. Αλλα δε νομιζεις οτι ο Κωστας θα επρεπε να καιγεται περισσοτερο για αυτο?
Ναι τα χαρτια θα πρεπει να δωθουν εφοσον υπηρξε συναλλαγη. Ολοι συμφωνουμε σε αυτο

Προσωπικη μου αποψη:
Ο Κωστας καλο ειναι να πιασει την Κρινα να μιλησουνε οι 2 τους. Χωρις τις παρεμβασεις του πατερατου, του εκπαιδευτη, του φιλου του, του φορουμ κτλ.
Με την βοηθεια τοσο της εκτροφεα οσο και του εκπαιδευτη θα μπορεσει να εχει το σκυλο που θελει οπως τον θελει με τα λιγοτερα προβληματα.
Καθως ειναι απειρος με την συγκεκριμενη φυλη η απλη κοινη λογικη λεει να μην βιαζεται. Ας κανει αυτο που σου λεει η εκτροφεας. Κοινωνοικοποιηση και βασικη υπακοη. Δεν χαθηκε και ο κοσμος αν προχωρησει στα εργασιακα στον 1 χρονο αντι για τους 6 μηνες. Οφελος και για τους 2 θα ειναι.
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εγω αν ημουν στην θεση της της θα εκανα κοινοποηση το pedigree και θα ελεγα παρτο για να μην με κατηγορεις χωρις να ξερεις.......και εκει θα της εβγαζα το καπελλο......
Eγώ αν ήμουν στη θέση σου και ήθελα πράγματι απάντηση και όχι απλα να "κανω φασαρία" θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον ΚΟΕ να ρωτήσω.
 


LEWIS ROTT

Member
28 Ιανουαρίου 2011
20
0
ας μην κοινοποιουσε το θεμα αν δεν ηθελε να δινει απαντησεις εδω μεσα.......η κατασταση ειναι οτι ο ανθρωπος εχει πληρωσει τον σκυλο του και δεν μπορει να παρει τα χαρτια του...........
 


io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλα κατσε να βγουν απο τον ΚΟΕ πρωτα και μετα το βλεπουμε.

Εσυ φιλε μου με την εμπειρια σου σαν χρονια κατοχος rott που εχεις κατεβει και σε εκθεσεις πως κρινεις την κατασταση?
Πιστευεις οτι το προβλημα ειναι τα χαρτια?
Στο οτι μιλαμε για απειρο ιδιοκτητη που ισως εχει παραξεκινησει νωρις για τις γνωσεις και τις δυναμεις του την εκπαιδευση του σκυλου δεν εχεις να πεις κατι?
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78