Εγω προσωπικα δεν παρουσιασα τιποτα σαν τραγικο, απλως αναφερω αυτο που γνωριζω..Αρα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζετε
Σου είπα κάπου εγώ ότι είναι κάτι τραγικό??σορυ σε μπερδεψα με τη minimoula
περιμενα χρονια μεχρι να νιωσω ετοιμοςσυγνώμη κιόλας , αλλά ρε συ, είχες ποτέ σκύλο;
ή καμία ιδέα από σκύλο;
μήπως αποφάσισες λίγο επιπόλαια να τον πάρεις ;
Δεν ειναι κακο να δωσεις χρηματα για να παρεις ενα κουταβι. Αρκει να ξερεις τι πληρωνεις. Πληρωνεις γνωσεις, γεννετικους ελενχους, εξετασεις κτλ. Στην προκειμενη περιπτωση θα πληρωσεις χρηματα που ο αδελφος του φιλου σου δεν αξιζει να παρει.τι να σας πω ρε παιδια διαβασα ολα σας τα αθρα στα πιο πολλα εχετε δικιο εγω περιμενα;29 χρονια ωστε να βρω χωρο χρημα και ικανες συνθηκες το κουταβακι αν και το κρατησα μια μερα το αγαπησα, τωρα τι να πω? ολα μου φαινονται εμποριο εστω και αν δωσεις 1 ευρω.
συμφωνισαμε να τον παρω μολις γινει τουλαχιστον 50 ημερωνΣου είπα κάπου εγώ ότι είναι κάτι τραγικό??
τραγικό δεν είναι τίποτα... λάθος είναι για το ίδιο το κουτάβι αλλά και για τον άνθρωπο που το παίρνει, ο οποίος δεν γνωρίζει και έρχεται και απελπίζεται γιατί δεν ξέρει τι να κάνει !
κοιτα εχεις σε καποια πραγματα δικιο, πηγαμε μαζι ομως στο κτηνιατρο και τα χαρτια των γονεων ειδα.Δεν ειναι κακο να δωσεις χρηματα για να παρεις ενα κουταβι. Αρκει να ξερεις τι πληρωνεις. Πληρωνεις γνωσεις, γεννετικους ελενχους, εξετασεις κτλ. Στην προκειμενη περιπτωση θα πληρωσεις χρηματα που ο αδελφος του φιλου σου δεν αξιζει να παρει.
Από εκει και περα ναι μεν καταλαβαινω οτι το αγαπησες απο την πρωτη ματια και θες να το παρεις, αλλα εκανες 3 δεκαετιες υπομονη για να παρεις σκυλο. Δεν πιστευεις οτι αξιζει να περιμενεις λιγο ακομα για να εχεις τον σκυλο που ονειρευοσουν ολα αυτα τα χρονια.
Σου ειπαν οτι τα ΓΠ εχουν προβληματα με δυσπασιες. Ο αδελφος του φιλου σου τι εξετασεις εχει κανει στα σκυλια που ζευγαρωσε και πως μπορει να σου διαβεβαιωσει οτι το κουταβι δεν θα εχει δυσπλασια?
Θες να το παρεις το κουταβι παρτο. Αλλα να ξερεις τι παιρνεις, να ξερεις τα προβληματα που μπορει να συναντησεις και τα χρηματα που θα χρειαστει να ξοδεψεις θα τα προβληματα που μπορει να βγουν λογω ανευθυνου ζευγαρωματος.
Και να σε προλαβω. Υιοθετοντας ενας αδεσποτο κουταβι απο τον καδο που ενας αλλος αδελφος φιλου καποιου αλλου πεταξε στα σκουπιδια απο ενα εξισου ανευθυνο ζευγαρωμα τα ιδια προβληματα μπορει να αντιμετωπισεις ΑΛΛΑ βοηθας το κουταβι και οχι τον ιδιοκτητη (οπως στην δικη σου περιπτωση) και δεν σου πουλαει κανεις φυκια για μεταξωτες κορδελες (οπως τα σουπερ ντουπερ κουταβια απο καταπληκτικους γονεις με pedigree -εσυ τα ειδες τα χαρτια των γονιων?-που ο φιλος σου προτεινε)
και σου ζήτησε άλλα 200 ευρώ για τις υπόλοιπες 22 μέρες "φιλοξενίας"? καλά έχω καταλάβει ή το έχασα κάπου;συμφωνισαμε να τον παρω μολις γινει τουλαχιστον 50 ημερων
εσυ υποθετω πηρες αδεσποτο?Δεν ειναι κακο να δωσεις χρηματα για να παρεις ενα κουταβι. Αρκει να ξερεις τι πληρωνεις. Πληρωνεις γνωσεις, γεννετικους ελενχους, εξετασεις κτλ. Στην προκειμενη περιπτωση θα πληρωσεις χρηματα που ο αδελφος του φιλου σου δεν αξιζει να παρει.
Από εκει και περα ναι μεν καταλαβαινω οτι το αγαπησες απο την πρωτη ματια και θες να το παρεις, αλλα εκανες 3 δεκαετιες υπομονη για να παρεις σκυλο. Δεν πιστευεις οτι αξιζει να περιμενεις λιγο ακομα για να εχεις τον σκυλο που ονειρευοσουν ολα αυτα τα χρονια.
Σου ειπαν οτι τα ΓΠ εχουν προβληματα με δυσπασιες. Ο αδελφος του φιλου σου τι εξετασεις εχει κανει στα σκυλια που ζευγαρωσε και πως μπορει να σου διαβεβαιωσει οτι το κουταβι δεν θα εχει δυσπλασια?
Θες να το παρεις το κουταβι παρτο. Αλλα να ξερεις τι παιρνεις, να ξερεις τα προβληματα που μπορει να συναντησεις και τα χρηματα που θα χρειαστει να ξοδεψεις θα τα προβληματα που μπορει να βγουν λογω ανευθυνου ζευγαρωματος.
Και να σε προλαβω. Υιοθετοντας ενας αδεσποτο κουταβι απο τον καδο που ενας αλλος αδελφος φιλου καποιου αλλου πεταξε στα σκουπιδια απο ενα εξισου ανευθυνο ζευγαρωμα τα ιδια προβληματα μπορει να αντιμετωπισεις ΑΛΛΑ βοηθας το κουταβι και οχι τον ιδιοκτητη (οπως στην δικη σου περιπτωση) και δεν σου πουλαει κανεις φυκια για μεταξωτες κορδελες (οπως τα σουπερ ντουπερ κουταβια απο καταπληκτικους γονεις με pedigree -εσυ τα ειδες τα χαρτια των γονιων?-που ο φιλος σου προτεινε)
οχι οχικαι σου ζήτησε άλλα 200 ευρώ για τις υπόλοιπες 22 μέρες "φιλοξενίας"? καλά έχω καταλάβει ή το έχασα κάπου;
επισης ο νομος λεει οτι απαγορευονται οι ακρωτηριασμοιο νομος λεει οτι απαγορευεται η πωληση κουταβιων κατω απο 8 εβδομαδων
αρα απαγορευεται και η στειρωσηεπισης ο νομος λεει οτι απαγορευονται οι ακρωτηριασμοι
καλα κανει!!!! γιατι οχι!!!επισης ο νομος λεει οτι απαγορευονται οι ακρωτηριασμοι
φιλε καποια πραγματα που διαβαζω στο foroum ακουγονται λογικα καποια αλλα παλι ειναι σαν να τα γραφουν εκτροφεις που φοβονται μηπως χασουν τη δουλεια τους. θελω τη γνωμη σου γιαυτοΣκεψου καλα και ακου την καρδια σου!
Μην αφησεις την βρωμα και τα παραλογα του (καθε) χωρου να εππιρεαζουν αυτο που θελεις να κανεις.
φιλικη συμβουλη...