Έχεις κήπο;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γριφος!
Πραγματικα πιστευω οτι ειναι μονο δικο σου ''προβλημα'' το οτι καποιοι δεν συμφωνουν μαζι σου. Οπως φυσικα ειναι και δικο τους ''προβλημα'' οσοι διαφωνουν.
Προσωπικα εγω συμφωνω μαζι σου εντελως σε αυτο το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει απολυτα τι λες. Σαφως ομως ειναι ''προβλημα μου''...
Εφοσον επιμενεις στις αποψεις σου (και καλα κανεις) δεν βλεπω καποιο λογο για να φυγεις... Οπως πολυ σωστα λεει ο foibos, (Το αν θα παραμείνουμε ή θα φύγουμε από έναν χώρο εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς κι όχι από τους υπόλοιπους!)
Ψηφιζω ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ!
(Το πολυ,πολυ να αλλαξεις καρεκλα :p)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Εχω δυο σκυλους που και οι δυο μενουν εξω

Ο ενας ο Παρης αν δεν ειχε τον δικο του καναπε δεν θα εμενε εξω με τιποτα , αλλα λογω του καναπε μεσα μπαινει για 15 λεπτα το πολυ μετα θελει να βγει εξω , του αρεσει επισης να φυλαει το σπιτι και να καθεται να παρακολουθει το βουνο απεναντι απο το σπιτι και τον δρομο , να γαβγιζει στους αγνωστους και να κανει χαρες σε οσους ξερει οτι ειναι γειτονες .

Τον εβαλα μεσα δυο μερες της προηγουμενης εβδομαδας που ειχε πολυ κρυο γιατι ειναι κρυουλιαρης και δεν κοιμηθηκα απο τα παρακαλετα του να τον αφησω να παει στον καναπε , τον εχω βρει σκεπασμενο με χιονι να κοιμαται στον καναπε ενω εχει και σπιτι .

Τον φοξ το μαλινουα τον εχω στην κλουβα , σαφως λογω φυλης θελει να ειναι διπλα μου αλλα για λογους χαρακτηρα δεν γινεται πανω απο μιση ωρα να μεινει ακινητος , οποτε ο φοξ οσο ειμαι στην δουλεια μενει στην κλουβα γιατι καταπιεζει τον Παρη και γιατι μπορει να καταπιει τον καναπε του Παρη ολοκληρο και τα λοιπα . Οποτε οσο ειμαι σπιτι ο χρονος μοιραζεται μεταξυ Παρη και Φοξ .

Οσο και αν τον εκτονωνω ( τον Φοξ ) δεν μπορει να μην κανει κατι , ειναι ενα σκυλι που θελει να ειναι συνεχεια με το αφεντικο του αλλα να κανει κατι , οποτε μεσα στο σπιτι δεν θελει να ειναι και το εξω απο το σπιτι ολη μερα δεν κανει για τα αφεντικα ;) :)

Μπορω λογω τοποθεσιας να παιρνω βολτα τους σκυλους λυτους στο βουνο και να ξεκιναμε απο την Νικαια καταληγοντας στο Σχιστο Χαιδαριου και παλι πισω με τα ποδια απο το βουνο, οταν γυρισουμε σπιτι ο Παρης παει για υπνο ή στην κλουβα του ή στον καναπε , οπου διαλεξει , ο Φοξ ζηταει παιχνιδι , να τον αφησω αυτον στο σπιτι να κανει τι ; οταν εχει κρυο του αρεσει οσο δεν παει , γινεται αλλο σκυλι δηλαδη χειροτερος απο συνηθως :D

Οταν λειπω ομως τον κηπο τον απομονωνω ειτε για φωλες ειτε για να μην μπει κανεις μεσα και κανει τιποτα στα σκυλια ή μπει στο σπιτι οποτε τα σκυλια μενουν στην πυλωτη οπου ειναι και οι κλουβες και ο καναπες

Στην περιπτωση του φοξ ο κηπος τον χειμωνα ειναι καταρα ( αν εξαιρεσεις το πρωινο χεσιμο ) γιατι το γκαζον ειναι κικουγιου οποτε χαλαει μεχρι τον Απριλιο και γιατι ο φοξ ειναι υπερκινητικος και ολη η λασπη που το κικουγιου αποκαλυψε κολλαει στα ποδια του και μετα στα ρουχα μου στα μαγουλα μου κλπ .

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μας έχει πιάσει το "βάλεσθαι" ομαδικώς μου φαίνεται... :p :D

Κάτσε εκεί που κάθεσαι γρίφε!!! =;:cool:
Αλίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους! Θα ήταν πληκτικό! :eek:
Αλίμονο αν κάναμε όλοι σε όλους... τότε θα είχαμε πρόβλημα :p

Αν και από ότι καταλαβαίνω, το θέμα σου δεν είναι τόσο οι διαφωνίες, όσο τα "παράπονα" που γίνονται γα σένα!
Από την στιγμή που είσαι αυτός που είσαι και πάνω από όλα σου "αρέσεις" τότε γιατί χωλοσκάς; :D

Το θέμα είναι να μένουμε στο ότι διαφωνούμε ή συμφωνούμε στο Χ θέμα και να μην συμπεριφερόμαστε σαν παιδάκια!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Ο κήπος κ το έξω, έχει δαιμονοποιηθει, όπως απο την απέναντι, έχουμε θεοποιησει τους εκτροφεις.Δεν υπάρχει καμία ισορροπία.
τι ειπες τωρα;
σωστος και λακονικος

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Οχι μια χαρα τα πανε αν εξαιρεσεις οτι ο φοξ πεφτει του Παρη βαρης , ειναι υπερκινητικος και του γαυγιζει ζητωντας παιχνιδι αλλα ο Παρης τοτε νοωθει μειονεκτικα και καθεται μαζεμενος σε μια γωνεια ή παει και μπαινει στην κλουβα του μονος του , καμια φορα του αγριευει γιατι ο Φοξ τον καβαλαει ( αυτο το κανει σε ολους εκτος απο εμενα και καμια φορα οταν δεν εχει κανεναν εκει ή κατι να κανει , το κανει στο ... στομα του :-o ) αλλα μεχρι να γυρισει ο φοξ βρισκεται στον αερα πανω απο τον Παρη κανοντας στροφη στον αερα 180 μοιρων ετοιμος για να συνεχισει κατα την προσγειωση αφου και ο Παρης εχει γυρισει 180 μοιρες ](*,):eyecrazy:
Οταν ειναι στο βουνο ειναι οκ δεν δινουν σημασια ο ενας στον αλλον .

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
παιδιά σταματείστε πια. δεν αντέχω άλλο .Τόσο ωραίο θέμα και να γίνεται όλο αυτό. Grifos , είμαι νέο μέλος σχετικά, και πραγματικά αισθάνομαι άσχημα με την τροπή που πήρε η όλη κουβέντα Θα μου πείτε "πιες ξίδι" , δε γίνεται όμως!!!!. (μου έχει τελειώσει πια εδώ και πολύ καιρό...). Προσωπικά έχω αρχίσει και νοιώθω μετά από πολύ καιρό εδώ, ότι ίσως και δε με λιθοβολήσει κανείς, αν εκφέρω την ταπεινή μου γνώμη σε ό,τι με ενδιαφέρει στο φόρουμ. (Μάλιστα πολλές φορές τελευταία , αισθάνθηκα σαν να έκανα νέους φίλους.)Τώρα όμως προβληματίζομαι με όλο αυτό και μάλιστα από μέλη που έχουν χρόνια στο φόρουμ.Θέλω να νομίζω ότι παρεξηγήθηκαν κάποια πράγματα και προθέσεις....... Εγώ προσωπικά δεν θέλω να αισθάνομαι ότι φέρω ευθύνη για το αν θα μείνει κάποιος ή όχι στο φόρουμ. (αν και πιστεύω ότι είναι σωστό να είσαι εδώ και ότι το φόρουμ κερδίζει σε εμπειρία, αλλά , αυτό πάλι, είναι για λόγους δικούς μου και το τι πιστεύω εγώ)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Ρε παίδες. Ημαρτων! Οι κουβέντες φέρνουν κουβε ντες , διαφωνίες, συμφωνίες κτλ. Κουβέντα κανουμε. Όλοι αγαπιόμαστε!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Bρε παιδιά μην το παίρνετε έτσι το θέμα...Δηλαδή όταν διαφωνούμε έντονα πρέπει να φεύγει ο ένας από τους δύο;;
Και γιατί grife θεωρεί ότι έχεις γίνει ενοχλητικός, επειδή ακούγονται και άλλες απόψεις; Αν θα πω αυτό που βγαίνει από μέσα μου να πω θα παρεξηγηθεί κόσμος οπότε θα το καταπιώ..αλλά δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες στεναχώριες.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
παιδιά σταματείστε πια. δεν αντέχω άλλο ........ Εγώ προσωπικά δεν θέλω να αισθάνομαι ότι φέρω ευθύνη για το αν θα μείνει κάποιος ή όχι στο φόρουμ.
Ειναι δυνατον; Μηπως να το ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. :cool:
Οποιος θελει μενει, και οποιος θελει φευγει, χωρις συμβολαια και διαδικασιες, ψιλα γραμματα, όρους, γραφειοκρατεια κλπ. Ξερεις ποσοι εχουνε ήδη φυγει; Αλλα και ποσοι ηρθανε; Ουυυυυυύ, πολλοι....:)

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ρε γριφε σιγα μην φυγεις......... χεστηκε η φοραδα στο γενη μπαχτσε

αμα ηταν ετσι εμενα με εχουν κραξει οι πιο πολλοι εδω μεσα

ε και ???

επρεπε να ειχα φυγει απο καιρο ισα ισα με εξιταρει η διαφωνιααααααααα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ειναι δυνατον; Μηπως να το ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. :cool:
Οποιος θελει μενει, και οποιος θελει φευγει, χωρις συμβολαια και διαδικασιες, ψιλα γραμματα, όρους, γραφειοκρατεια κλπ. Ξερεις ποσοι εχουνε ήδη φυγει; Αλλα και ποσοι ηρθανε; Ουυυυυυύ, πολλοι....:)
Το παρακάτω τραγούδι ΔΕΝ το αφιερώνω στον Grifo..απλά με ενέμπνευσε ο ICE για να το βάλω :D

[video=youtube;of8HrUU6ZjY]http://www.youtube.com/watch?v=of8HrUU6ZjY[/video]

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Εδω είμαστε για ενημέρωση κ γνώση, καμία φορα για να ξεφύγουμε απο τα προβλήματα μας, αλλα πάνω απο όλα, είμαστε εδω με την θέληση μας κ βέβαια έχουμε κάποιους κανόνες , που διαχειρίζονται την φιλοξενία μας εδω. Ούτε συμβόλαια, ούτε συνδρομές. Οποίος δε θέλει , όπως είπε κ το παγο , φεύγει. Για όλους θα στεναχωρεθουμε, αλλα πάμε παρακάτω, όσων αφορά το φόρουμ. Οι φιλίες φτιάχνουν με την έγγραφη σου εδω , αλλα δεν διαγράφονται με την διαγραφή σου.

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Ice , εξέφρασα τη δυσφορία που αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι το πρώτο και το μοναδικό φόρουμ που έχω γραφτεί και παρακολουθώ και χαίρομαι που δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ για τις "διορθώσεις" :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Είτε κήπος, είτε διαμέρισμα, ο πατέρας και η μάνα (παιδιού και σκυλιού) οφείλουν να γνωρίζουν τις ευθύνες του ρόλου τους, να έχουν τα μάτια τους ανοικτά για να προβλέπουν τις απειλές και τους κινδύνους, να εποπτεύουν και να καθοδηγούν χωρίς να καταπιέζουν, να κρίνουν και να αποφασίζουν το καλύτερο για τα "παιδιά" τους με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την υγεία και την ευζωία αυτών.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας και την ''υποστήριξη'', δε σκέφτομαι να φύγω γιατί διαφωνείτε μαζί μου. Το έγραψα και παραπάνω, αν ήταν να συμφωνώ σε όλα θα μιλούσα στον καθρέφτη μου. Κρίνω όμως πως τελευταία φουσκώνουν τα παράπονα από ανθρώπους, το είδα και σε θέμα σχετικά με νέα μέλη και εδώ και αλλού, αν αυτό σημαίνει πως ο τρόπος που εκφράζομαι είναι αντίθετος του φόρουμ ή αντί να βοηθάω τα κάνω σκατά, τότε ναι θα πρέπει να φύγω. Γιατί εγώ αυτό τον τρόπο έχω. Να εκφράζομαι σα να φαίνεται πως μιλάω για άλλους με ένα τρόπο λαϊκό, ή να επιτίθεμαι σε νέα μέλη που θέλουν μια νέα ζωή χωρίς να τη σέβονται.

Δοξάζω το να διαφωνείτε μαζί μου, δε θα ήθελα να με ακούτε και να μου αραδιάζετε θενκς γιατί είμαι τόσο τρισμέγιστος, μ' αρέσει η διαφωνία και μπορώ να τα βγάλω πέρα. Το θέμα είναι πως πλέον εκφράζονται πολλά παράπονα. Και θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια να σταματήσω μόνος μου αν το έχω παρακάνει κι όχι να με σταματήσουν άλλοι γιατί παραέγινα επιθετικός προς νέα μέλη, ή στον τρόπο που εκφράζω εγώ τις δικές μου διαφωνίες προς άλλα μέλη.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
..........αν μας ενδιαφέρουν τα ουσιώδη ....μήπως να ''καθάριζε'' το θέμα ;
γιατί έτσι όπως εξελίχτηκε δεν ξέρω κατά πόσο είναι για στίκυ;

με το μπαρντόν δηλαδή....;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
:smurf::smurf:
Πάρτο απόφαση Γρίφε το dogforum είναι σαν το hotel california για σένα.."You can check out any time you like but you can never leave!!!"

Status
Κλειδωμένο θέμα