Oτι ακριβως σου ειπε ο George K!Ο συνθετικός χλοοτάπητας συγκρατεί βρωμιά, δεν καθαρίζεται και θα γίνει εστία μικροβίων. Επίσης μετά απο λίγο θα μυρίζει. Καλύτερα να το αποφύγεις
Ακριβως,παιδια εγω εχω στρωμενο κατω ολο με πλακα πεζοδρομιου που δεν ειναι καθολου ολισθηρο ακομα κ οταν βρεχετε,πρεπει να εισαι σαγρε οι πλακες για να μη ν γλιστρανε..Oτι ακριβως σου ειπε ο George K!
Σου ανεφερα ποιο πριν να βρεις ειδικη ρητινη να του δωσεις υφη βιομηχανικου δαπεδου.
Γινεται μη απορροφητικο το τσιμεντο κ ταυτοχρονα παραμενει μη ολισθηρο.
Η sika εχει τετοια προιοντα.
Η αλλη λυση που εχεις ειναι να βαλεις πλακια καλης ποιοτητας αλλα προσεξε ακομα κ βρεγμενα να ειναι μη ολισθηρα.
Η γενικη ιδεα ειναι να μην ειναι απορροφητικο (κατουρα, λιπη φαγητου κλπ) μη ολισθητικο (γιατι αν ριξει μια βροχη κ βαλεις μεσα το σκυλο δεν θελεις να κανει..... πατιναζ, κ να μπορεις να το καθαρισεις ευκολα με ενα πιεστικο!
Δεν είναι ολισθηρό αλλά είναι αποροφητικό σαν δάπεδο. Υπάρχουν ειδικές πλάκες που χρησιμοποιούν στα ιπποφορβεία, δεν είναι ακριβές αλλά χρειάζεται ψάξιμο. Η επόμενη καλύτερη λύση είναι τα πλακάκια για επαγγελματικές κουζίνες.Ακριβως,παιδια εγω εχω στρωμενο κατω ολο με πλακα πεζοδρομιου που δεν ειναι καθολου ολισθηρο ακομα κ οταν βρεχετε,πρεπει να εισαι σαγρε οι πλακες για να μη ν γλιστρανε..
και τα πλακακια για συνεργεια αυτοκινητων......Δεν είναι ολισθηρό αλλά είναι αποροφητικό σαν δάπεδο. Υπάρχουν ειδικές πλάκες που χρησιμοποιούν στα ιπποφορβεία, δεν είναι ακριβές αλλά χρειάζεται ψάξιμο. Η επόμενη καλύτερη λύση είναι τα πλακάκια για επαγγελματικές κουζίνες.