μπα εχει φαει τόσο ξυλο απο την Λολα οταν δεν ειναι κοντα ο Δικαστης να την σωσει αλλα μυαλο δεν βαζει
γιαυτό λεω να την στειλω στην Μαρία να την στρωσει ο Μαρκος
Η Δάφνη θα την στρώσει. Κι ο Μάρκος, αυτής της κατηγορίας είναι. Που τρώει αλύπητα ξύλο και μυαλό δεν βάζει.
Η καινούργια δεν θυμάμαι ποιά είναι γαμώτο
Αρα με τον Μαρκο ταιριάζουν χαχα στην αρχη νομιζα ότι επειδει επαιρνε το μερος παντα ο Δικαστης ειχε τις πλατες του και εκανε τον μαγκα αλλα και εξω που τον εχω παει τσιγκλαει τσιγκλαει τις τρωει κανει εναν γυρω γυρω απο το τραπεζι και ξανα προς το ξυλο τραβα.
Η καινουργια ειναι η Χαρα το πιτ που κανουμε την θεραπεια για ερλίνχεια την δανειστικα απο την φιλοζωικη της Νίκαιας
και περναει με επιτυχία το τεστ χαρακτηρα με την Τσίκα αφου δεν της εχει κανει μεχρι τωρα καμμια δεκαρια ραμματα δεν προκειτε ποτε να πειραξει σκύλο
για μαθημα το σκεφτομαι με την Τσίκα στα σοβαρα αλλα για τον επομενο μηνα να ξεμπλοκάρω λιγο με την δουλεια γιατι αυτην την εποχή χτυπαω 12ωρα.
Στην συναντηση θα το παλεψω να ερθω με την Ειρήνη αν ειναι θα φερω την Τσίκα μαζί θα της κανει καλό να δει τόσο κόσμο μαζεμενο.
ναι το μπαλάκι δεν εχει παθει τίποτα, αν και ενω του αρέσει να τα κάνει όλα χαρτοπόλεμο δεν τα καταπίνει ποτέ και ετσι δεν εχω ιδιαίτερο ανχος και του αφήνω τα παιχνίδια του.
Μαρία αν ειναι δυνατόν να μην πρόσεξες με την μία το διασημο αυτί
Xaxaxa άψογες!
Λοιπόν, προημερών πήρα και εγώ αυτό το μπαλάκι και έχει πάθει παράκρουση η μικρή -- αφενός γιατί βάζω μέσα λιχουδίτσα και τρελαίνεται, αφετέρου γιατί το συγκεκριμένο μπαλάκι.... bounces -- ΠΩΣ το λέτε στο ελλήνικός αυτό;;; -- και χαίρεται πάρα πολύ, το κυνηγάει συνέχεια Μέχρι στιγμής mareco δεν έχει πάθει τίποτε - για να δούμε!!