Οπα...βρε καλως την ομορφη...
Για πες περισσότερα...πως κ αυτο το ξαφνικο;;;
Την βρήκε μια κοπέλα που σε λίγο καιρό φεύγει για εξωτερικό κ δεν μπορεί να την πάρει μαζί της . Ήταν πεταμένη στα σκουπίδια μαζί με την αδελφή της , μια επίσης πανέμορφη πρασινομάτα με ξανθό τρίχωμα .
Είδα την μικρή λοιπον , την ερωτεύτηκα ... Κ τα υπόλοιπα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες !!!
Είναι 3 μηνών , ημίαιμο λαμπραντόρ όπως είπε ο κτηνιατρος ( εντυπωσιακό ε;; πρώτη φορά το ακούω !!! ) .
Προσπαθώ να της βρω όνομα !!! Μου ήρθε ένα από μια ξένη ταινία Μαίρη και Μαξ !!! Που είναι μαύρη κωμωδία κ η πλοκή νομίζω μας ταιριάζει γάντι !!!!!
Επειδή έζησα πολύ πρόσφατα με τον Μαξ , όλη αυτή την αναμπουμπούλα στο σπιτι με τα δαγκώματα , τσίσα , κακά νομίζω ότι το "έχω" πιο εύκολα ! Κ ελπίζω να μην κάνω τα λάθη που έκανα με τον μικρό .
Γενικά τώρα μου φαίνονται όλα πιο "εύκολα" , σαν να μου βγάζουν νόημα ! Δεν αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω εδώ , τι εκεί ;!
Ο χαρακτήρας της φαίνεται αρκετά καλός , αν κ είναι πολύ πολύ μωράκι ! Θέλει συνέχεια αγκαλιές , δεν τις παίρνει βέβαια πάντα κ κλαψουρίζει όλη μέρα !
Αν ο Μαξ έλεγα ότι είναι το πιο κοιλιοδουλο πλάσμα στον πλανήτη ,το έλεγα γιατί δεν είχα γνωρίσει την μικρή !!! 3 μηνών σκατουλι μόλις ακούσει σακουλάκι έρχεται κ σκαρφαλώνει στα μπατζάκια μου κ κλαψουρίζει !!
Ο Μαξ την κοιτάει γενικά λίγο περίεργα , τύπου , "Να την φάω ή θα σε στεναχωρήσω μανούλα ;;" . Αλλά την πλησιάζει πολύ νωχελικά ! Εκτός από όταν ενθουσιάζεται με κάτι κ την περνάει από πάνω την κακομοίρα κ φοβάται .
Αν αγγίξει κανένα κόκαλο του την τραμπουκίζει . Με το νερό ενω έδειχνε να μην έχει θέμα . Σήμερα μια φορά της την έπεσε όταν πήγε να πιει η μικρή . Όποτε τους χώρισα τα μπωλ . Αλλά πίνουν κ οι 2 κ από τα 2 ! Φαγητό τους δίνω την ίδια ώρα αλλά σε αλλά δωμάτια !
Την μικρή την ταΐζω από το χέρι κ μόνο εγώ !
Ελπίζω να αποφύγουμε τα δράματα που έχω με τον Μαξ !
Κ τέλος έχω αρχίσει κ της μαθαίνω το κάτσε κ το έλα!!! Αλλά εντάξει αυτό έτσι για να μπαίνει στο κλίμα !!!
Το μόνο που φοβαμαι είναι μην πάρει η μικρή τις "κακίες" συνήθειες του αγοριού μου κ τότε την βάψαμε !!!!